Foto bij Lee Broadsword

Naam: Lee Broadsword
Leeftijd: 21
Woonplaats: Amsterdam
Familie: Zijn vader heeft het gezin verlaten toen hij nog jong was. Zijn moeder heeft sinds een paar maanden een nieuwe vriend, maar die heeft hij nog niet zoveel gezien. Zijn broer (Ace) is twee jaar geleden vermoord.
Karakteromschrijving: Lee is een zachtaardige, lieve jongen die tegen iedereen vriendelijk doet. Hij verlegen en onzeker en vaak bang om fouten te maken. Als er iets misgaat, geeft hij zichzelf daar de schuld van. Hij laat makkelijk over zich heen lopen en nog steeds niet zo sterk in zijn schoenen. Hij is wel een hele trouwe vriend, die nooit iemand zal laten vallen, ongeacht wat diegene hem aandoet.
Hobby's: Hij drumt in de band Blackholes en schrijft daar ook de nummers voor. Hij gaat graag naar metalconcerten en festivals als hij zelf niet hoeft te spelen. In de periodes dat hij thuis is, trekt hij zich graag terug op de bank om series te kijken. Hij heeft jaren bij een boogschietvereniging gezeten en hij kookt ook erg graag.
(Eventuele) geschiedenis: Hij heeft een relatie gehad met Gail, maar die is meermaals vreemdgegaan met zijn broer. Hij is daar inmiddels wel overheen, maar echt bevriend zijn ze niet met elkaar. Drie jaar geleden is zijn broer vermoord, die was naakt opgehangen aan een boom. Zijn broer was een groot voorbeeld voor hem, ondanks dat hij verre van sympathiek was, en het heeft hem veel moeite gekost om dat te verwerken. Hij kreeg veel steun van Lotte, die toen zijn vriendin was. Vlak nadat hij een relatie met haar was aangegaan, bleek haar doodgewaande vriendje toch te leven. Lotte en hij zijn nog een jaar bij elkaar gebleven, maar hij merkt dat ze eigenlijk van Cyrith hield en toen heeft hij het uitgemaakt. Hij ging niet lang daarna een relatie met Tite aan, maar hij was nog niet echt over Lotte heen en het pakte niet zo goed uit. Ze zijn wel als vrienden uit elkaar gegaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen