Naam: DJ (Donna Jo) Gates-Turner
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Ze woont samen met Jasper in Heemstede
Familie: Heeft 3 zussen: Bridget (23), Francis (25) en Stephanie (26). En ouders Karina en Dirk.

Karakteromschrijving: Vrolijk, lief, aardig. Heeft veel vrienden, is erg sportief en kan met (bijna) iedereen goed overweg. Sinds alle gebeurtenissen die ze door de jaren heen hebben meegemaakt is ze wat terughoudender geworden in haar vriendschappen met anderen en vertrouwt ze alleen haar allerbeste en dierbaarste vrienden haar problemen, gevoelens en geheimen toe.
Hobby's: Lezen, films en series kijken, er op uit trekken met Jasper, reizen, tijd doorbrengen met familie en vrienden, oppassen op de dochter van haar zus

(Eventuele) geschiedenis: DJ heeft net als haar vrienden door de jaren heen het nodige meegemaakt. In hun eerste vakantiejaar is het begonnen met pesterijen van Ashlee, die uiteindelijk zo wraakzuchtig en krankzinnig werden dat er een massaverkrachting heeft plaatsgevonden. In het tweede jaar is ze tijdens de grottentocht bijna verdronken, als ze niet op tijd was gered door Jasper. Nadat Ethan (de kampleider) hun relatie had beëindigd is ze verliefd geworden op Jasper. Aan het einde van jaar twee is ze bijna omgekomen bij een uitslaande brand (aangestoken door Ashlee), welke DJ overleefd heeft omdat Ethan haar heeft gered. In het derde jaar is DJ met een aantal anderen gedrogeerd (ook door Ashlee) en is ze uiteindelijk met Jasper, Wes en Stacey ontvoerd en urenlang gemarteld door Ashlees handlanger Thorne. Hij heeft haar huid met een brandende/verhitte schroevendraaier bewerkt, waardoor ze een klein litteken heeft op haar jukbeen en van haar borsten tot haar onderbuik staat het woord “GUILT” gekerfd. In jaar 4 is DJ door de nasleep van alle gebeurtenissen verslaafd geraakt aan drugs, om maar niet te hoeven slapen vanwege de nachtmerries. Ze is hier uiteindelijk vanaf gekomen en is sinds een aantal weken getrouwd met Jasper.

Overige info: -
Uiterlijk: Zie hierboven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen