Naam: Lotte Berkman
Leeftijd: 22
Woonplaats: Leiden
Familie: Haar moeder is overleden toen ze vijf was, haar vader heeft nooit een nieuwe vriendin gehad. Ze heeft een jonger zusje, Starr. Sinds de kerst is ze verloofd met Cyrith.
Karakteromschrijving: Lotte is een avontuurlijk type dat er graag op uit trekt. Ze kan niet zo goed stilzitten en ze kan ook niet zo goed haar mond houden. Ze is erg actief, bekijkt graag van alles en kletst graag met iedereen. Ze is eerlijk en velen komen naar haar toe als ze ergens mee zitten. Over het algemeen is ze optimistisch en spontaan. Ze kan met iedereen wel overweg. De laatste tijd is ze wat van haar spontaniteit verloren doordat veel van haar vrienden en ook vooral haar vriendje niet lekker in hun vel zitten, waar ze toch zwaarder onder lijdt dan ze toe durft te geven tegenover zichzelf of tegenover anderen.
Hobby's: klassiek piano spelen, speleologie, archeologie, lezen, wandelen, uitgaan, reizen.
(Eventuele) geschiedenis: Lotte is niet bepaald op haar mondje gevallen en daarnaast best wel in trek bij het andere geslacht, waardoor ze tijdens haar eerste vakantie niet alleen snel vrienden maakte, maar ook vijanden. Naast Angel, die met Flynn was gegaan, was ze toch ook een beetje het pispaaltje van Ashlee en dat werd alleen maar erger toen Cyrith gevoelens voor haar bleek te hebben, die Ashlee zelf had afgewezen. Ze werd verkracht door Steve en haar haren werden in brand gestoken. Een jaar later overleed haar vriendje tijdens een auto-ongeluk, hoewel een jaar later bleek dat zijn dood door Ashlee in scène was gezet. In datzelfde jaar keerden zowel Ashlee als Steve terug naar de camping, maar Cyrith werd door anderen bevrijd en redde haar voor iemand haar nog iets kon aandoen. Het jaar daarna zat ze in de knoop met zichzelf omdat ze gevoelens voor twee jongens had en daarnaast gingen vrijwel al haar vriendinnen eraan onder door, door alles wat er gebeurd was. Tussen de vakanties door liep Lotte veel stage in het buitenland, wat eigenlijk een soort vluchtgedrag was voor alles wat ze had meegemaakt, maar dat beseft ze zelf nog niet.
Uiterlijk:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen