Naam: Mozart "Mosh" de Waal
Leeftijd: 24
Woonplaats: Amsterdam
Familie: Zijn ouders zijn gescheiden. Hij heeft twee zussen die het huis uit zijn. Samen met Ilse heeft hij een dochter; Myrte.
Karakteromschrijving: Mosh is altijd al een losbandig type geweest, maar sinds hij in de band speelt is dit nog erger geworden. Hij is ontzettend impulsief en kan eigenlijk geen enkele verleiding weerstaan, van welke aard ook. Hij denkt niet veel na over zijn toekomst en wil vooral nu van het leven genieten. Hij is gezellig, altijd aanwezig en hij is verre van verlegen. Zijn meeste vriendschappen zijn oppervlakkig, behalve met degenen die haar al jaren kent. Hij praat niet graag over zijn gevoelens en stopt veel dingen weg, maar soms heeft hij juist buien dat hij juist alles kwijt wil. Hij is een makkelijke prater en weet andermans woorden soms onbewust te verdraaien zodat hij zijn eigen gelijk ermee kan halen. Verder kan hij best agressief uit de hoek komen als iemand aan zijn vrienden of meisje komt en deinst hij nooit voor een opstootje terug. Over het algemeen laat hij een beetje een 'macho' indruk achter, maar diep vanbinnen heeft hij maar een klein hartje en is hij best gevoelig.
Hobby's: gitaar spelen, voetballen, BMX'en, motorcross en feesten.
(Eventuele) geschiedenis: de afgelopen vakanties heeft hij best wat vriendinnen of verzetjes gehad (Lotte, Ilse, Morgan, Starr, Noa). Zijn relaties lopen doorgaans niet erg lekker en omdat hij slechts één keer echt verliefd is geweest, heeft hij het vertrouwen daarin een beetje verloren. In de eerste vakantie is hij in coma beland doordat hij veel te veel had gedronken, omdat hij zijn emoties niet goed kon reguleren. Het jaar daarop verloor hij zijn beste vriend en bleek zijn ex hun kind te hebben geaborteerd. Hij ging toen een knipperlichtrelatie met Starr aan, die net zo instabiel was als hij. Een jaar later ging hij vreemd met zijn ex, waardoor ze zwanger raakte. Hij kwam hier echter pas een jaar later achter doordat hij een tijdje in het buitenland woonde vanwege vrijwilligerswerk bij zijn zus. In de vakantie erna kreeg hij een plaats in de band Blackholes aangeboden, waar hij gretig op in ging en sindsdien heeft hij het gevoel zijn leven wat meer op orde te hebben, al is het eigenlijk nog steeds niet een gezond leven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen