Foto bij Racquel Huize

Naam: Racquel Viere
Leeftijd: 20
Woonplaats: 's Zomers woont ze in een huisje vlak naast de camping (bij het Gardameer). In de winter woont ze in Verona.
Familie: Haar vader is Nederlands, haar moeder Italiaans. Tot acht jaar geleden leken ze met z'n drieën een gelukkig gezinnetje, tot er plotseling een kind bij hen voor de deur stond; het was de dochter van haar vader, voortgebracht uit een kortdurende affaire (één zomervakantie lang) en gezien dier moeder overleden was, moest ze nu maar bij haar vader gaan wonen. Toen Racquels moeder erachter kwam dat haar man zijn andere kind ook enkele keren had opgezocht als hij zogenaamd op 'zakenreis' was en hij nog steeds contact met zijn voormalige minnares, besloot ze haar spullen te pakken en heeft ze haar dochter bij haar man achtergelaten. Ze woont nu in Amerika en Racquel ziet haar tijdens al haar vakanties, behalve de zomervakantie.
Sinds haar veertiende woont ze bij haar vader en haar halfzus. Ze moet af en toe helpen op de camping die haar vader runt, al mengt ze zich liever onder de gasten.
Karakteromschrijving: Racquel is een charmeur. Ze weet mensen makkelijk om haar vingers te winden, is niet op haar mondje gevallen en weet de juiste woorden te zeggen waardoor men zich bij haar op haar gemak voelt. Ze heeft een klein hart en zal niet bewust iemand pijn doen, al houdt ze vaak geen rekening met de gevoelens van anderen als het haarzelf goed uitkomt. Jongens versieren ziet ze als een hobby en de zomervakantie is dan ook haar favoriete tijd, omdat dan de camping weer volstroomt met jongeren.
Hoewel Racquel altijd 100% zelfverzekerd overkomt, is ze over sommige zaken best onzeker - dat zijn vooral zaken die haar vader betreft. Ze heeft het gevoel alsof, sinds haar halfzusje is gearriveerd, ze altijd voor aandacht moet knokken en probeert bij hem in een goed vaandel te staan, maar toch kan ze het nooit zo goed doen als haar halfzusje.
Hobby's: Feesten, windsurfen, zwemmen.
(Eventuele) geschiedenis: Volgens mij heb ik het meeste al beschreven;)
Overige info: Nope.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen