Foto bij Yenthe Huize

Naam: Yenthe Huize
Leeftijd: 19
Woonplaats: 's Zomers woont ze in een huisje vlak naast de camping (bij het Gardameer). In de winter woont ze in Verona.
Familie: Haar moeder heeft haar verwerkt tijdens een vakantie in Italië, op een camping. Sindsdien heeft ze haar contact met haar vader gehouden en heeft hij haar ook een paar keer opgezocht. Toen Yenthe 13 was, overleed haar moeder aan kanker. Ze had daarvoor nog contact met haar vader opgenomen en na haar moeders dood moest Yenthe bij haar vader in Italië gaan wonen, samen met haar halfzus en haar stiefmoeder. Haar stiefmoeder kon het echter niet accepteren dat haar man een affaire had gehad en liet hen in de steek.
Karakteromschrijving: Yenthe is het type 'stille wateren hebben diepe gronden'. Ze is heel erg slim, sportief en heeft vele talenten, al heeft ze dat zelf vaak niet door en anders negeert ze het. Ze overdenkt alles en lijkt daardoor een meisje dat niks te zeggen heeft, al heeft ze overal wel een mening over en vaak ook een goed onderbouwde. Ze is erg betrouwbaar, maar er zijn maar weinigen die haar goed genoeg kennen om haar te zien voor het sociale en lieve meisje dat ze is.
Verder heeft ze een grote fantasie en dat werkt haar vaak tegen; ze denkt veel te ver vooruit en kan de gekste scenario's bedenken die door iets simpels kunnen gebeuren, wat haar vaak tegenhoudt om iets te doen of te zeggen. Ze wordt vaak overschaduwd door haar halfzus, al doet die ook heel vaak alsof ze niet bestaat.
Hobby's: Ze schrijft graag en sport graag.
(Eventuele) geschiedenis: Al beschreven.
Overige info: /

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen