Lindemann/Felicia

Mijn bekendste username is:
Haha, ik verander de laatste tijd nogal veel denk ik! Ik denk dat dat waarschijnlijk StephenFry of Diplodocus zal zijn. Ik denk dat de meesten gewoon denken aan het thema dino's bij mij.

Ik zit zolang op Quizlet:
Volgende maand zit ik hier acht jaar. Ik ben dus ook op dat vlak een dino.

Ik besteed mijn meeste tijd op Quizlet aan:

Ik denk vooral aan het moderatorschap. Daarnaast ben ik ook heel vaak terug te vinden op het forum. Voor de rest doe ik eigenlijk niet zo veel.

Mijn favoriete story op Quizlet is:
Ik moet toegeven dat ik bijna nooit stories lees, maar binnenkort wil ik eens tijd maken voor A gentle way to destroy Avengers | Steve&Bucky van Square. Tussen de verhalen van Natas staan er ook enkele die ik heel graag lees. Zeker als ze over Loki gaan. ;D

Mijn favoriete dichter op Quizlet is:
Jip!

Het leukste lijstje dat ik op Quizlet heb gezien is:
Irritante types Quizlet gebruikers. (wbw) van lUcOzAdE

Een quiz die ik iedereen aanraad om te doen is:
Wel, ik ben zelf een stalker van alle Virals. Ik vond de laatste van Founder heel leuk: Welk Quizletsel heb jij? Ik vond hem origineel en goed gemaakt! ^^

Op het forum ben ik:

Voornamelijk heel erg actief, denk ik zelf. Ergens is dat ook wel te verwachten als moderator natuurlijk. Mijn favoriete delen zijn toch het off-topic, spelletjes en random topics die omhoog komen. Bij RPG ben ik dan weer helemaal niet te vinden, jammer genoeg is het geen interesse van mij. ^

Mijn eigen creatie waar ik het meest trots op ben is:
Ik denk dat dat toch mijn quiz Wat zou een goede serie voor jou zijn om te zien? is, aangezien hij redelijk populair is. :'D 533 keer gemaakt is niet niets.

Mijn favoriete smiley is:

(wedding), omdat er zo weinig situaties zijn waarin die te gebruiken is. Ik grijp iedere kans!

Mijn mooiste Quizlet-herinnering is:

De dag dat ik moderator werd. ^^

Het leukste aan Quizlet vind ik:
De toffe users! Ik ben hier heel graag en voel me op mijn plek op Q en dat is allemaal dankzij de users.

Minder leuk aan Quizlet vind ik:
Af en toe zijn er van die "dagen". Ik vind het moeilijk om ze uit te leggen, maar ik denk dat de meesten me wel begrijpen. Af en toe zijn er dagen waarop er zo'n bui over Q hangt, en er relletjes of ruzies zijn en dat kan af en toe wel eens vervelend zijn. :')

Als ik iets op Quizlet zou willen bereiken dan is het:

Om een zo goed mogelijke moderator te worden. Ik wil de users zo goed mogelijk kunnen helpen en ik wil ook graag dat iedereen me graag ziet komen. Het laatste dat ik zou willen, is een moderator zijn waarvan mensen schrik hebben om hem te benaderen of waarvan je zegt dat er een kloof is met de users.

Wat ik tegen alle users zou willen zeggen is:
Geniet van het leven en zorg dat anderen dat ook kunnen! ^^ Er is niets leuker in mijn ogen dan om samen van je dag te genieten, gezellig met anderen te praten, of te doen wat je graag doet.

Reacties (1)

  • Value

    (wedding) Gaan we trouwen?(flower)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen