Scandicy/Nikki

Mijn bekendste username is:
Oei, da's een lastige. Ik denk dat ik dan toch voor Peccata ga.

Ik zit zolang op Quizlet:
Mijn statistieken zeggen twee maanden... Ik heb de datum waarop ik me registreerde, niet genoteerd. ^^

Ik besteed mijn meeste tijd op Quizlet aan:
Schrijven, aangezien dat is waarvoor ik me aanmeldde, en sinds kort ben ik ook steeds meer bezig met het maken van covers. Ik heb nu zelfs mijn eigen coverstore, al is die nog niet zo bekend, haha.

Mijn favoriete story op Quizlet is:
The soul of the sea van Caprice. Het is ontzettend mooi en bijna poëtisch geschreven, maar helaas is het verhaal al een tijdje niet meer bijgewerkt.

Mijn favoriete dichter op Quizlet is:
Ik lees nooit gedichten, dus daar kan ik helaas geen uitspraak over doen... Maar ik moet zeggen dat ik het meest houd van gedichten die vooral niet rijmen.

Het leukste lijstje dat ik op Quizlet heb gezien is:
9 Redenen om thee te drinken, van Scandal. Een ode aan thee, een drank die we allemaal meer zouden moeten drinken. Een antioxidant die slokdarmkanker helpt voorkomen. ^^

Een quiz die ik iedereen aanraad om te doen is:
Als je, net als ik, geobsedeerd bent met forensisch onderzoek, is Zou jij de perfecte moord kunnen plegen?, ook van Scandal, dé quiz om te doen. Ook al beviel de uitkomst mij niet zo goed, de quiz was heel origineel en goed uitgewerkt. Daar zijn er tegenwoordig niet veel meer van.

Op het forum ben ik:
Vooral aanwezig in de medisch gerelateerde topics. Aangezien ik geneeskunde studeer, kan ik best wat mensen helpen met mijn kennis.

Mijn eigen creatie waar ik het meest trots op ben is:
De Zes: een verhaal over een gruwelijke seriemoordenaar die in het laatste hoofdstuk zelfmoord pleegt. Het is een kort verhaal waarin ik mezelf actief heb uitgedaagd en zoveel mogelijk details heb verwerkt, om het nog geloofwaardiger en walgelijker te maken. Ik heb mezelf in dat verhaal absoluut overtroffen en de hoofdpersoon zal me altijd bijblijven, ook al zaten er een paar steekjes bij 'm los. :')

Mijn favoriete smiley is:
Ik heb een zwak voor de(cool)smiley!

Mijn mooiste Quizlet-herinnering is:
De ESF-hype! Ondanks dat ik de topics gewoon niet bij kon houden door de snelheid waarmee berichten werden gepost, genoot ik van het gevoel dat ik eindelijk eens ergens bij hoorde.

Het leukste aan Quizlet vind ik:
Dat de Qrew zo benaderbaar is, en totaal niet uit de hoogte doet “omdat ze nu eenmaal tot de Qrew behoren”. Dat heb ik op andere sites wel anders ervaren…

Minder leuk aan Quizlet vind ik:
De steken onder water die vooral in het LJH-topic worden uitgedeeld. Dat het internet is, lijkt wel een vrijbrief om allerlei beledigende dingen te mogen zeggen.

Als ik iets op Quizlet zou willen bereiken dan is het: Mijn SOTY-inzending afronden, for sure!
Wat ik tegen alle users zou willen zeggen is: Wees allemaal iets toleranter en verdraagzamer naar elkaar, dat maakt Quizlet heel wat gezelliger…

Reacties (2)

  • Grapist

    Dude, you are way too cute. ^^

    3 jaar geleden
  • Histoire

    Leuk stukje!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen