Foto bij 67.

Oké, jullie zijn allemaal tegen Q. Dat is duidelijk. Maar wie weet trek ik me daar wel helemaal niets van aan en houd ik van Q, zoals B ;-)
Wait and see, my darlings!

Britta Nina Waldner

De dag kroop voorbij en na de lunch hadden we les van Bolton. We hadden met z'n allen afgesproken dat alleen Spencer en Hanna de opmerkingen over Longbottom zouden maken, want anders kwamen er te veel opmerkingen en dan viel het op.
'Hij had gelijk,' zei Hanna net iets te hard tegen Spencer. Ik keek naar Bolton en zag dat zij ook luisterde naar het gesprek tussen de twee meisjes. 'Professor Bolton heeft inderdaad de mooiste ogen die je ooit hebt gezien,' zei ze op dezelfde toon.
Bolton liep naar Hanna toe en vroeg nieuwsgierig wie dat over haar had gezegd.
'Ik weet niet of ik dat mag zeggen, maar het was professor Longbottom,' zei ze.
Een glimlach speelde om Bolton's lippen en nog steeds glimlachend draaide ze zich om en liep naar haar bureau.
'Dit gaat zo lukken,' fluisterde Allison tegen me en grijnsde.
Ik stemde knikkend in. 'Inderdaad! Het is bijna te makkelijk! Ik denk dat ze elkaar stiekem al leuk vonden,'
Allison zuchtte. 'Ik ship het zo erg,' zei ze lachend.
'Ze zijn gemaakt voor elkaar, ik weet het zeker,' zei ik met een brede glimlach op mijn gezicht. Net zoals Quinten en ik dat waren. Ik kon er niets aan doen, maar ik bleef voortdurend aan Quinten denken. Het leek wel een verslaving.. Hoe kon dit? Zou het de verliefdheid zijn?
'Kijk Bolton stralen,' hoorde ik Toby achter me zeggen.
Allison en ik draaiden tegelijk om en keken de jongens aan. 'De kans op slagen is zeker met 50% gestegen sinds die opmerking van Hanna,' zei Colton grijnzend.
'Ik vind het schattig,' zei Allison zuchtend. 'Ik wilde dat ik iemand vond die me leuk vindt,' zuchtte ze sipjes.
Ik zag in mijn ooghoek hoe Toby Colton een elleboogje gaf en vervolgens seinde naar Allie. Ik keek Toby betekenisvol aan en hij knikte waarmee hij mijn vermoeden bevestigde. Colton vond Allie leuk.
Colton ademde diep in en uit en aan zijn gezicht te zien, verzamelde hij al zijn moed bijeen. 'Allie,' begon hij en grijnzend keken Toby en ik toe. 'Zou je een keer met me naar Hogsmeade willen gaan?' vroeg hij snel en keek Allie verwachtingsvol aan.
Allie wist niet wat ze moest zeggen en keek me vragend aan. Wat moest ze doen? Haar blik gleed weer naar Colton, maar ze kreeg geen woord over haar lippen. Dit had ze niet zien aankomen, ik ook niet trouwens. Ik gaf haar een zacht elleboogje als teken dat ze nu echt wel iets moest gaan zeggen. 'Uhm.. Ja, graag,' zei ze en glimlachte naar hem.
'Wat cute,' zei ik lachend en blozend keek Allie naar haar schoenen. 'Callie,' zei ik hun shipname zacht en zag Allison nog roder worden. Ze was zo schattig, ik snapte wel wat Colton in haar zag. Hij was een goede jongen en veel beter voor haar dan James was. De klootzak. Ik had het hem nog steeds niet vergeven dat hij me probeerde te kussen en dat wist hij heel goed. Subtiel keek ik de klas rond en natuurlijk kruisde mijn blik met die van James die weer eens naar me aan het staren was. Ik zuchtte en wendde mijn blik af. Hij moest me echt uit zijn hoofd zetten, want hij had geen enkele kans bij me. Quinten en ik waren namelijk erg gelukkig samen en niets kon ons uit elkaar halen. Het was pure liefde zoals in al die zoetsappige Muggleboeken.
De bel weerklonk door het lokaal en iedereen pakte zijn of haar spullen bij elkaar. Grijnzend liep ik naar Spencer en Hanna, Allie expres achterlatend bij Colton. 'Stap één is gelukt,' zei ik enthousiast.
'Nu komt Bolton sowieso naar die date die we hebben gepland,' zei Spencer even enthousiast als ik.
Toby kwam aanlopen en keek me grijnzend aan. 'Ik denk dat je een shipname voor Colton en Allie kan verzinnen,'
Ik highfivede hem en keek grijnzend naar Allie en Colton die samen het lokaal uitliepen. 'Callie,' besloot ik lachend. 'Ik ben zo blij voor Allie! Ze verdient een leuke jongen na..' zei ik en mijn stem stierf weg.
'Na mij?' hoorde ik de stem van James mijn zin afmaken.
Ik draaide me om en rechtte mijn rug. 'Ja, na jou. Je behandelt meiden niet met respect, Potter,' beet ik hem toe.
Hij zuchtte. 'Je weet dat het niet zo is gegaan, Britta. Ik zal altijd voor je blijven vechten,' zei hij.
Ik rolde met mijn ogen. 'Sommige gevechten kan je niet winnen, James. Ik zal nooit je prijs zijn,' zei ik emotieloos en liep het lokaal uit. Wanneer besefte die gast toch eens dat hij geen kans maakte?

Reacties (4)

 • Nathasjaaa

  Poor James....
  Ik wil Brimes zo graag terug...

  3 jaar geleden
 • Huffpuff

  Arme James...

  3 jaar geleden
 • magiclove

  auwtch ocharme James...
  ugh Quinten mag oprotten, lang leve Brimes (:
  Scorpius en Hanna moeten ook terug bij elkaar!
  snel verder

  3 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Ja Potter, waarom besef je dat niet?
  Callie is nu al een goede ship <3
  Britt, geef nou maar gewoon toe dat je een love potion hebt gehad, waardoor je niet meer op James bent. Ik denk nu echt dat Q B heeft vervloekt, want ineens POEF was Britta James vergeten en verliefd op Quinten. Ik vind Q een bullshit persoon. Verder ben ik dol hierop :')
  Hoe zit het eigenlijk met Scorpanna? Ik mis de Scorpi <3 Hanna... *huilt stilletjes in een hoekje* maar Brimes moet ook echt gewoon bij elkaar komen, want ik ben helemaal klaar met Brinten (Q+B)
  Operatie Longbolton gaat wel lekker zo, Hanna is goed bezig!
  Laat Brimes en Scorpanna weer bij elkaar komen, want ik heb zin om weer lekker veel Brimes te lezen evenals Scorpanna <3

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen