Ik strijk mijn japon glad terwijl ik op mijn blote voeten door de tuinkamer heen loop. Op het grasveld iets verderop zie ik enkele tuiniers bezig met de rozen en het gazon. Ze zijn zo rustig en gaan zo op in hun werk, dat kan ik van mijzelf niet zeggen.
Ik zit in een hevig gevecht met mijn eigen gedachte. Ik ben een meid geen minnares. Ik haal de haren die aan mijn gezicht geplakt zitten uit de weg en vlecht ze. De laatste plukjes bind ik vast met een stuk lint. Ik laat even mijn koude handen over mijn verhitte wangen glijden.
Sinds er hier, een paar dagen geleden een jonkheer stopte met de vraag op een bed en een warme maaltijd, kan ik niet meer normaal na denken.
Hij is niet van hier, maar dat ben ik ook niet. Hij lijkt uit het noorden te komen, net als ik. Zijn accent is Brits maar dan anders. Zijn bleke huid steekt fel af tegen de mode van deze tijd en zijn blonde haren zijn hier maar al te welkom.
Italië, het land van de zongebruinde en zwartharige mensen. Welvarende mensen, maar nooit zo vrij als dat ze daar in het noorden zullen zijn.
Ik luister graag de gesprekken tussen mijn bazin en onze gast af. Iets wat ik nog nooit eerder heb gedaan en iets wat me ook enorm tegen staat, maar mijn eigen lichaam dwingt mij er toe om zo lang mogelijk naar zijn prachtige stem te luisteren.
Uit deze gesprekken heb ik opgevangen dat hij uit Londen komt. Zijn ouders komen uit het Ierse deel van het eiland dat vlak naast Frankrijk in de zee drijft.
Hij is op reis omdat hij meer wilt zien van de wereld en daarna wilt hij in Rome stoppen om daar een nieuw bestaan op te bouwen.
Telkens hoor ik zijn stem in mijn hoofd de woorden herhalen, de rare tongval trek mijn interesse, maar het trekt vooral mijn hart.
Ik ben hopeloos verliefd op deze jongeman en wat het ergste is, is dat ik daarboven op ook nog eens zijn dienstmeisje ben. Ik breng hem zijn ontbijt en help hem met het aankleden. Hij hoeft maar met de bel de ringelen en ik bedien hem op zijn wenken. Iets wat fijn is, zo kan ik vaak bij hem zijn aangezien hij vaak belt. Aan de andere kant schreeuwt mijn ziel om antwoord, mijn ouders hebben me goed opgevoed, maar ik kan er niets aan doen dat ik soms per ongeluk naar hem kijk, iets wat uitzonderlijk onbeschoft is.
Hij glimlacht dan altijd naar me en weet me te verlijden met zijn helder blauwe ogen, maar ik voel dat hij me bespeelt als een of andere speelbal. Die tegen de muur word gegooid, keer op keer weerkaats ik terug naar de plek waar ik hoor te zijn, in zijn handen. Jammer genoeg heb ik de status noch de ondeugd om die privilege te hebben.
Mijn bloten voeten zijn verdoofd door de ijskoude vloer van de tuinkamer, mijn japon doorschijnend en mijn wangen nog steeds vuur rood.
Het beloofd een warme, aangename dag te worden. Mijn lichte huid is inmiddels gewend aan de heerlijke tintelende sensatie die de zon geeft. Mijn bruine haar is inmiddels bijna de kleur van donkere honing. Heerlijk geurend naar lavendel en mint. Evenals mijn handen die zo zacht zijn als rozenblaadjes.

Ik haast me door het landhuis naar de dienstvertrekken en kleed me zo snel mogelijk om. Een eenvoudige lichtroze linnen jurk en met een donkerblauwe overschort. Mijn haar in een vlecht en blootvoets.
Als ik hier mee klaar ben ga ik naar de keuken en krijg van de kok een ruw snee brood aangereikt die ik dankbaar aanneem en snel opeet.
Dan hoor ik de klank van mijn bel. Elke dienstmeid heeft een ander geluid. Het huis is niet groot toch beschikt het over een vernuftig systeem. In elke kamer hangt een koord die door de wanden naar de kelders lopen en daar aan bellen verbonden zijn. Zo hoeft de heer of de jonkdame alleen maar al het koord te trekken en hebben de andere gasten geen last van de steeds weerklinkende bellen.
Voor de derde keer op deze vroege ochtend heb ik haast. Ik loop de vele trappen op naar boven tot ik sta uit te hijgen voor de deur van de prachtige jongeman. Ik haal een paar keer diep adem en klop dan op de deur. Vrijwel onmiddellijk hoor ik zijn aangename stemgeluid toestemming geven om binnen te komen.
Ik sluit mijn vingers om de prachtig versierde handknop en draai de deur naar binnen open. De scene die ik in de kamer aantreft maakt dat ik een paar keer moet knipperen met mijn ogen. De kamer baad in het zonlicht en de ramen staan open zodat er een aangename bries naar binnen komt. Hij licht naakt in zijn bed, met enkel zijn lakens over zijn benen, toch kan ik duidelijk de omtrekken van zijn mannelijke delen zien.
Mijn adem stokt in de keel en ik wend mijn ogen af. Ik sluit de deur achter me en loop naar het bed waar ik even door mijn knieën zak en zacht een goedemorgen mompel. Onderdanigheid is een schone zaak.
Ik voel hoe rood mijn wangen zijn maar probeer me zo normaal mogelijk te gedragen. Morgen zal ik madame vragen of dat ik mag wisselen van kamer en anders zal ik ander werk gaan zoeken. Het beklemmende gevoel op mijn borst word me bijna te veel en ik draai me om, ga aan het voeteneinde van het bed staan en wacht op mijn instructies.
‘Ik zou graag een wat thee willen, het liefst me warme melk en wat fruit.’ Ik maak weer een korte buiging een verlaat de kamer om het verzoek beneden in de keuken te gaan halen.
Zodra ik aankom in de keuken staat mijn moeder me verbaast aan te kijken. Ze werkt al voor madame sinds ze net zo oud was als dat ik nu ben en ontmoette mijn vader hier. Iets wat wel vaker gebeurt, zelfs in dit huis. Mijn dierbaarste vriendin heeft ook haar ouders onder dit dak wonen.
‘Kind, wat zie je d’r verhit uit.’ Haar stem klinkt liefdevol, maar ik verwacht elk moment een berisping. ‘Wat heb je gedaan?’ Daar was het. Haar wenkbrauwen trekken zich in een frons en haar aangename glimlach word een rechte streep. Ook haar ogen staan vragend en haar hand rust drukkend op mijn schouder.
‘Niets mamma ik heb me enkel gehaast om zo snel mogelijk aan de wensen van mijnheer te voldoen.’ Even kijkt ze me onderzoekend aan, maar knikt me dan bemoedigend toe en laat mijn schouder los.
Ik zet snel water op het vuur en snijd wat aardbijen, bessen, appels en sinaasappels. Ook maak ik wat melk warm en doe dat in een kannetje. Ik schenk het warme water in de theepot en zoek er een passend porseleinen servies bij. Ik vergeet bijna om de gedroogde thee bladeren in de pot te doen als ik al weer met dienblad de trappen op wil lopen.
Er is nog geen kwartier gepasseerd als ik weer aanklop. Ik hoor hem even zijn keel schrapen en daarna weerklinkt zijn stem aan de andere kant van de deur. ‘Binnen.’
Ik betreed de kamer sluit de deur achter me en wend mijn blik zoals gewoonlijk naar het bed, die leeg is. Ik kijk naar de andere kant van de kamer en laat bijna mijn dienblad uit mijn handen vallen. De kopjes rinkelen vervaarlijk.
Ja, ik kleed hem aan maar dat betekend enkel knopen vast maken en vouwen recht strijken. Wat hier voor me staat heb ik nog nooit in mijn hele leven gezien. Ik word niet voor niets een dienstmaagd genoemd.
Hij is naakt, volledig. Zelfs geen laken dat zijn edele delen bedekt. Even weet ik niet wat ik moet doen, in huilen uitbarsten of doorgaan. Ik kies voor het tweede en breng het zilveren blad naar de tafel die vlak bij het raam staat en begin het servies uit te stallen. Ik heb even geen besef wat er om me heen gebeurt of waar mijnheer gebleven is, maar dan voel ik een warme hand op mijn onderrug. Ik houd mijn adem in en stop met waar ik mee bezig was. Een naar gevoel bekruipt me. Het is een naar gevoel, maar ook een fijn gevoel wat tot in mijn tenen doorvloeit. En zo blijf is staan, niet in staat om me om te draaien of om iets te zeggen. Mijn onderlip trilt en ik sluit even mijn ogen. Ik voel nu ook zijn warme adem in mijn nek en ik zucht. Iets wat me ontglipt en ik heb er al spijt van voordat het afgelopen is.
Dan voel ik zijn andere hand om mijn taille en hij trek me naar zich toe. Heel voorzichtig, totdat ik met mijn achterste zijn lichaam raak.
Hij streelt me, zijn vingers glijden over de naden van mijn jurk, omhoog naar mijn hals en naar mijn haarlijn. Langs mijn oorschelp naar mijn wangen. Heel voorzichtig draait hij me om terwijl hij de lussen van mijn overschort los trekt en het over mijn hoofd uit doet. Ik kijk naar de vloer. Enkel naar de vloer, en voel het verlangen diep in me branden. Elke cel in mijn lichaam wil hem voelen, elk molecuul wil zijn warmte tegen zich aan hebben. Maar ik blijf staan, met mijn armen langs mijn lichaam en ik zeg geen woord, voornamelijk omdat ik bang ben dat hij zal stoppen.
Hij zet zijn vingers onder mijn kin en tilt mijn hoofd op zodat hij me aan kan kijken. Zijn ogen zijn helder blauw, bijna ijzig, zijn huid egaal met een vleugje van een beginnende baard. De wenkbrauwen boven zijn ogen zijn donker en zijn wimpers lang. ‘Adeline.’ Mijn noordelijke naam, die in deze streek met een rare tongval word uitgesproken rolt bij hem gemakkelijk over de tong. Hij buigt zich iets naar voren en ik voel zijn adem op mijn lippen en ik houd het niet meer uit en overbrug zelf de luttele milimeters die zich tussen onze lippen bevonden. Mijn mond opent zich gelijk en ik voel zijn tong over mijn onderlip glijden. Ik ben nog nooit gekust, enkel door mijn vader of moeder. Maar het lijkt al vanzelf te gaan. Mijn ogen sluiten zich en ik voel het gelukzalige gevoel door mijn ledermaten stromen.
Hij zuigt op mijn onderlip en laat zijn tanden er overheen schrapen. Hij heeft duidelijk de leiding, maar ik wil hem ook dit geweldige gevoel geven. Dus ik druk me dichter tegen hem aan en volg mijn instinct. Mijn linkerbeen iets naar voren waardoor ik met lichte druk tegen zijn kruis aan druk.
Zijn ademhaling word zwaarder en ik laat nu ook zonder aarzelen mijn handen door zijn haren glijden. Zijne bevinden zich intussen overal en maken de knopen van mijn jurk los. Het zijn er menig, tientallen die over mijn borsten en ribbenkast tot bijna aan mijn navel lopen. Hij knoopt ze allemaal los totdat het eenvoudige korset dat ik er onder aan heb bloot komt te liggen. De jurk laat hij van mijn schouders glijden en hij begint te linten van het korset uit te rijgen. Met elke haal die hij maakt drukt hij me wat dichter tegen hem aan terwijl ik een verhit spel speel met zijn tong.
Ik zucht al het korset loslaat en de lucht weer vrij in mijn longen kan stromen. Voor mijn leeftijd heb ik een aardige boezem, waar ik ook trots op ben. Mijn borsten vallen op hun plaats en mijn tepels steken als twee knopjes naar voren. Hij neemt ze tussen zijn vingers en rolt ze zacht heen en weer. Weer zucht ik en voel het aangename gevoel tussen mijn benen. Iets wat ik al vaker ervaren heb maar nog nooit met iemand anders.
Met mijn zeventien jaar ben ik dan ook nog maar een kind in de ogen van vele mensen, maar mijn lichaam is volgroeit in alle glorie.
Ik heb enkel nog een alles verhullende onderrok aan die zich om mijn taille sluit. Deze scheurt mijnheer van mijn lichaam zodat ik nu zijn naakte huid tegen de mijne voel. Zijn vingers glijden langs mijn ruggengraat naar beneden, terwijl hij nog steeds met één hand met mijn borsten speelt. Zijn andere hand glijd even vluchtig langs mijn bovenbenen en liezen en daarna streelt hij me van onderen. Ik kreun, zacht dat wel, maar ik laat mijn genoegen horen en kantel mijn bekken naar zijn hand toe.
Hij steekt een vinger bij me naar binnen en duwt zich wat van me af, hij staat nu een armlengte van me verwijderd. Enkel die vinger in me en hij bekijkt me aandachtig. ‘Wat ben je toch een lust voor het oog.’
Even beweegt hij die ene vinger waardoor mijn benen me bijna niet meer kunnen dragen. Hij plaagt me, streelt heel even mijn clitoris waardoor ik een waas voor mijn ogen krijg en mijn hoofd in mijn nek gooi. Ik wil naar hem toe lopen en zijn lichaam tegen de mijne voelen maar hij houd me tegen. ‘Wil je meer?’ Vraagt hij op een speelse toon. Ik knik snel en hij haalt zijn vinger uit me en laat me verbijsterd en teleurgesteld achter terwijl hij naar de deur loopt en deze op slot draait.
Ook sluit hij de ramen en de gordijnen van de ramen die naast het bed zijn. Dan loopt hij weer naar me toe en langs me heen. Hij trekt de lakens en kussens van het bed waarna hij me bij mijn heupen pakt en me naar het bed begeleid. Hij gebied me om op mijn knieën en handen voor hem te gaan zitten. Ik weet niet wat hij van me verwacht maar doe wat er gezegd word en klim op het hoge bed. Mijn ronde billen steken in de lucht als hij me op mijn ellenbogen laat leunen. Hij gaat achter me zitten en steekt weer een vinger bij me naar binnen. Ik kreun, nog steeds binnensmonds. Heel langzaam beweegt hij deze in en uit totdat hij een tweede vinger toevoegt. Iets wat nog wat gevoelig is. ‘Duidelijk een maagd.’ Hoor ik hem mompelen. En hij steekt snel een derde vinger bij me naar binnen waardoor ik een kreet van pijn over mijn lippen laat komen.
‘Ontspan je.’ Hij wrijft met zijn hand over mijn rug en heel langzaam laat ik de spieren van mijn vagina wat ontspannen en maakt het pijnlijke gevoel plaats voor genot. De troostende hand op mijn rug verdwijnt en ik voel hoe hij mijn gevoelige knopje streelt. Ik maak mijn rug hol en duw me tegen zijn vingers aan.
Hij haalt de vingers uit me en ik voel hoe hij zijn hand op mijn bil ligt en met zijn andere hand zijn penis in me maneuvreert. Ik kreun van de pijn en het genot en knijp even mijn spieren samen maar begin ze weer te ontspannen al ik zijn hand op mijn rug voel. Zijn andere klemt zich om mijn heup en heel langzaam begint hij te stoten. Iets wat al snel sneller en ongecontroleerd word. Ik hoor zijn tanden op elkaar klappen als ik af en toe mijn spieren aan span en zijn vingers boren zich steeds dieper in mijn huid.
Na nog een paar keer diep stoten voel ik hoe hij klaar komt. Hij gaat snel uit me draait me op mijn rug. Ik voel hoe het sperma uit me stroomt wat me nog meer opgewonden maakt.
Hij gaat naast me liggen en even weet ik niet wat ik moet doen. Ik laat mijn hand over zijn gespierde borstkas gaan en stop bij zijn lid die ik tussen mijn vingers neem. Ik ga over hem heen hangen en neem zijn glanzende eikel in mijn mond.
Ik laat mijn tong rondjes maken over het uiterste puntje en ik voel hoe zijn penis weer begint te groeien. Ik schraap met mijn tanden voorzichtig over zijn stam en ga met mijn hand langs zijn ballen. Ik hoor hem goedkeuren kreunen.
Hij legt een hand op mijn achterhoofd en duwt mijn hoofd als maar verder naar beneden zodat ik zijn lid steeds dieper in mijn mond moet nemen. Ik voel hoe de eikel het achterste van mijn keel raakt en hij zucht mijn naam.
Steeds harder beweeg ik op en neer totdat hij met beide handen zich vastgrijpt in het laken en zijn penis trilt. Ik laat het uit mijn mond glijden waardoor hij een lading sperma over mijn borsten heen spuit.

Ik gil het bijna uit als ik hij zijn tong een klein stukje bij mij naar binnen steekt. Het vocht druipt uit me en ik ben een tikkende tijd bom. Hij laat zijn tong met lange halen van mijn vagina naar mijn clitoris gaan en ik ga steeds heviger schokken tot ik me uiteindelijk overgeef aan het heerlijke gevoel en luid kreunend en schokkend klaar kom. Het is zo hevig dat het pijn doet in mijn onderbuik spieren en het tintelende gevoel houd aan als hij weer naar boven kruipt en zijn lippen op de mijne drukt.
Ik proef mezelf en ook voel ik zijn weer groeiende lid tegen mijn buik. Ik spreid mijn benen. Breng mijn hand omlaag en sluit deze om zijn penis. Ik breng hem zorgvuldig bij me naar binnen en laat hem daar. Ik beweeg niet, hij beweegt niet. Alleen onze lippen en tongen zijn vurig in gevecht met elkaar. Net zolang tot ik mijn lippen enkel nog voel tintelen.
Ik laat mijn handen voor de zoveelste keer over zijn rug glijden en hij de zijne door mijn haar.
Plotseling stoot hij bij me naar binnen harder dan eerst. Ruwer dan eerst. En dat maakt het alleen maar opwindender. Hij bijt zacht op mijn lip en stoot bijna zijn gehele lid naar binnen. Ik draai hem op zijn rug en berijd hem. Het soppende geluid en ons gekreun vult de kamer. Hij pakt mijn borsten voor houvast en ik voel mijn spieren samentrekken. Ik beweeg mijn eigen hand naar beneden en duw op mijn gevoelige knopje. Steeds weer op nieuw. Ik voel mijn geil uit me stromen. Ik voel hoe het zijn benen en mijn billen nat maakt en laat glimmen. Ik steun met mijn overige hand op zijn borst en leg mijn hoofd in mijn nek. Hij rolt mijn tepels tussen zijn vingers en knijpt af en toe stevig in mijn borsten. Ik wrijf steeds vuriger over mijn clitoris en probeer steeds sneller zijn lid en uit me te laten gaan. Dieper kan hij niet, maar ik voel dat er een loze ruimte in me begint te ontstaan. Ik knijp mijn spieren samen en voel hoe hij klaar komt.
Niet lang daarna verspreid het tintelende gevoel zich door heel mijn lichaam. Gelukzalig laat ik me op zijn borst vallen. Hem nog steeds in me, wat ik wel prima vind zolang het orgasme nog door mijn lichaam heen raast.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen