Foto bij 78.

Hanna, Hanna toch. Ik dacht toch echt dat jij de verantwoordelijke van de twee was ;-)
Trouwens, ik hoop dat jullie het hoofdstuk snappen anders moet je het even aangeven en leg ik het uit!

Hanna Rosa Waldner

Terwijl ik op Koen's rug zat, liep hij naar onze Dorm. Niet dat dat zo eenvoudig ging, want Koen was nóg dronkerder dan ik was. Giechelend hoorde ik Toby en Rose achter me. De twee hadden niet van elkaar af kunnen blijven na het flesje draaien. Koen en ik ook niet trouwens. Hij kon goed zoenen, heel goed. We kwamen aan bij de Fat Kady die ons waar teleurgesteld aankeek. 'En waar komen jullie zo laat vandaan?' vroeg ze met priemende ogen.
'Dumbledore,' zei Theo geërgerd het wachtwoord. Het portet sloeg open en we kropen door het gat. 'Ze hadden het gat wel iets groter mogen maken,' zuchtte hij. Theo was echt zo'n chagrijn als hij dronken was, het was echt kei grappig.
'Ik heb zin om te dansen,' zei ik pruilend tegen Koen.
Hij keek me lachend aan. 'Dan doen we dat toch?' zei hij en pakte mijn handen vast en liet me een rondje draaien. Er was geen muziek, maar dat maakte niet uit. We hadden geen muziek nodig. Ik keek opzij en zag dat Rose en Toby ook aan het dansen waren net als Allie en Theo, terwijl Spence en Colton elkaar vragend aankeken.
'Weet je,' fluisterde Koen zwoel in mijn oor. Vragend keek ik hem aan. 'Dat ik jou veel leuker vind dan je zusje,' vervolgde hij zwoel en drukte een kus in mijn nek.
Glimlachend keek ik hem aan en draaide een rondje. 'Bedankt,' zei ik lachend, niet wetend wat ik van het compliment moest vinden. Mijn ogen vonden de klok die aan de wand hing. Het was al drie uur 's nachts. Koen en ik dansten nog enkele minuten, totdat ik mijn evenwicht verloor en bovenop hem viel. 'Ik lig wel goed zo,' zei ik lachend en keek lachend naar de jongen waar ik op lag.
'Dan blijven we toch zo liggen?'
Grinnikend keek ik hem aan en legde mijn hoofd op zijn borst. Wat was hij toch leuk.. Zijn blonde haren met die prachtige grijze kijkers. Hij maakte me aan het lachen en was zo lief voor me. Oh, ik was zo hopeloos verliefd op Scorpius. Ik overbrugde de afstand tussen onze lippen en drukte vol overgaven mijn lippen op de zijne. Even voelde ik hoe hij glimlachte, maar herstelde zich daarna door me nog dichter tegen zich aan te trekken. Ik hunkerde zo naar zijn lippen die ik al veel te lang had moeten missen. Hoe hij het haatte als ik zijn haar expres door de war deed of ik hem bijnamen gaf die hij niet waardeerde. Hoe lang het had geduurd tot we eindelijk gezoend hadden na een keer door Zabini onderbroken te worden en een keer door Britt. Maar het wachten was het waard geweest. Hij zoende namelijk zo goed en zo fijn dat elke keer als onze lippen elkaar aanraakten, mijn hart even stil stond en er een compleet leger aan vlinders in mijn buik ontploften. Ik vlocht mijn handen door zijn haar, ze zaten anders dan eerst. Ook zijn geur was veranderd, maar deze geur was ook heerlijk. Ik wist niet hoe lang onze zoen duurde, maar van mij had hij de hele nacht mogen duren. Voorzichtig zette hij een stap vooruit, waardoor ik automatisch een stap achteruit zette. Ik voelde hoe mijn hak de muur raakte en gelijk daarna tilde hij me op en drukte me tegen de muur. Onze zoen werd nog intenser en ik vergat totaal dat er nog vier andere mensen aanwezig waren. Maar daar besteedde ik totaal geen aandacht aan en hij ook niet. Het was alleen hij en ik, Malfoy en Waldner, Scorpius en Hanna.

Reacties (5)

 • Nathasjaaa

  :8:8:8

  3 jaar geleden
 • zwadderaartje

  Ja ik snap het hoofdstuk wel,ze is zo dronken dat ze denkt dat koen Scorpi is.
  Kijk trouwens ook nog even naar mijn story:weerwolf haten

  3 jaar geleden
 • zwadderaartje

  Dus Hanna kust Koen, terwijl ze met scorpius wil zoenen en ze denkt dat koen scorpius is? Of heb ik het fout?
  Ik snap hier helemaal niks van. Maar Scorpi en Hanna zijn veel leuker!(K)(H)in ieder geval! Mega leuke story!

  3 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Dus Hanna is met Koen aan het zoenen maar ze denkt dat ze met Scorp zoent?
  WHAHAHAHAHHAHA rekt koen

  3 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen