Foto bij 84.

Hanna Rosa Waldner

Om iets voor acht zat ik al in de keukens te wachten op Koen. De House Elfs hadden cakejes gebakken en ik was er al aan eentje begonnen, ze waren gewoon te lekker om voor te wachten. Hij was leuk, heel leuk. Ook veel leuker dan Malfoy, de klootzak. Waarom had hij me dat aangedaan? Vreemdgaan met Flora.. Hij had iedereen kunnen kiezen en dan gaat hij voor haar. Waarom was hij überhaupt vreemd gegaan? Was het omdat ik wilde wachten met de volgende stap? Hij had er nooit iets over gezegd, dus had ik aangenomen dat hij daar ook nog even mee wilde wachten. Dat had ik dus verkeerd gedacht, heel erg verkeerd. Hij wilde liever een meisje dat haar benen voor hem spreidde dan iemand die oprecht van hem hield, want dat deed ik. Ik hield van hem en ik dacht dat hij dat ook van mij deed. Hoe had ik zo dom kunnen zijn? Ik was te naïef. Ik had het net zo aan moeten pakken als mijn zusje, niets voelen. Dan kon je ook niet gekwetst worden.
'Wat heeft dat cakeje je aangedaan?'
Opschikkend uit mijn gedachten keek ik op, het was Koen. Ik merkte nu pas op dat het cakeje dat ik het cakeje wat ik vasthad gehad fijn had geknepen. Oeps? 'Oh, ik uhm.. ik was even in gedachten verzonken,' zei ik en veegde alle kruimels bij elkaar. Was ik onbewust zo boos op Malfoy geweest? Nee erger, ik was teleurgesteld in hem.
Koen kwam naast me zitten op het bankje en pakte mijn hand vast. 'Je weet dat je me alles mag en kan vertellen, toch?' zei hij en glimlachte lief naar me.
Ik glimlachte en boog voorover, zodat ik hem kon kussen. 'Dat weet ik toch,' zei ik zacht net voordat onze lippen elkaar raakten.
Na een passievolle zoen keken we elkaar glimlachend aan. 'Vertel me waar je mee zit,' vroeg hij lief en liet mijn hand over mijn wang strijken.
Ik keek op recht in zijn ogen. 'Ik,' kreeg ik alleen over mijn lippen geperst. Hoe ging ik hem dit vertellen? Dat Scorpius nog steeds in mijn gedachten aanwezig was. Continue zelfs. Ik moest hem vergeten, hoe dan ook. Alles deed me denken aan hem, alles.
'Malfoy?' vroeg Koen verbaasd en ik dacht in eerste instantie dat hij een antwoord gokte op mijn afwezigheid, maar toen ik opkeek zag ik hoe hij de keukens binnenliep.
Scorpius kreeg een brede grijns op zijn gezicht. 'Oliver, Hanna,' begroette hij ons kort.
Achter hem kwam Justin Bohr tevoorschijn die me glimlachend aankeek. 'Hanna! Wat gezellig,' zei hij enthousiast en kwam naar ons toegelopen. 'Wat heb ik jou al lang niet meer gezien. Hoe gaat het?' begroette de jongen me vrolijk. Justin was zo aardig, het verbaasde me gewoon elke keer weer dat hij in Slytherin was geplaatst.
Glimlachend keek ik hem aan. 'Het gaat z'n gangetje,'
Justin nam plaats op de bank tegenover ons en keek me goedkeurend aan. 'Fijn. Maar wat hoorde ik? Had Watson Britta vergiftigd?'
Knikkend keek ik hem aan. 'Ja, Love Potion. Ze was een totaal ander persoon,'
'Ze moeten B wel altijd hebben, eerst dat vergeten en nu dit. Dan breng jij het er een stuk beter vanaf,'
Mijn blik gleed even naar Scorpius die nonchalant met een paar flessen drank in zijn handen tegen de muur geleund stond. 'Het is maar net hoe je het bekijkt,' zei ik doelend op wat Scorpius me aan had gedaan.
'Oh ja, natuurlijk,' zei Justin zacht, even vergetend wat zijn beste vriend me had geflikt.
Glimlachend keek ik hem aan. 'Het maakt niet uit, Justin. Ik ben het al bijna weer vergeten,' zei ik en zag Scorpius' ogen oplichtten. Ik keek Koen aan en verstrengelden onze handen.
Scorpius' blik betrok. 'Kom Justin, we gaan,' bromde hij en liep de keukens uit.
Justin knipoogdd naar me. 'Tot de volgende keer, Hannie,' zei hij en volgde Malfoy.

Reacties (4)

 • magiclove

  snel verder!

  4 jaar geleden
 • zwadderaartje

  Wanneer komt Scorpi en hannie weer?

  4 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Aww Hannie! Je weet stiekem wel dat jij en Scorpi voor elkaar bestemd zijn!
  Justin is lief <3

  4 jaar geleden
 • Slughorn

  Aw Justin is zo lief (:

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen