En nog eentje voor het slapengaan x)
Dank je voor alle reacties mensjes!
Hoe meer motivatie, hoe beter! ^-^
.xXx.

Liv

Met gekruiste armen stond de crew backstage bij de uitgang. Aan hun gezichten was de shock nog steeds te zien, wat de politiemannen ook niet ontglipte. Ze werden ondervraagd terwijl er links van mij alles aan werd gedaan om de pijnlijk kreunende Dymm minder pijn te bezorgen. Ik had haar hand vast terwijl ze op een brancard werd getild en zag haar ogen nog steeds wegdraaien. Ze hadden inmiddels bevestigd dat ze hoge koorts had en daarom moeite had om bij te blijven na de harde klap op haar neus. De harde klap die Nina had gegeven met het eerste beste voorwerp dat ze tegengekomen was. Bill's goudkleurige micro, waarvan ik nog steeds niet wist wat het backstage en niet op het podium deed...

Een andere groep politieagenten hadden Tom, Bill en Nina omsingelt. De blondine staarde doods voor zich uit, wat eigenlijk van alle drie te zeggen was. Tom's rechterhand zat onder Dymm's bloed en Bill... Die had een paniekerige, kwade blik in zijn ogen. Net alsof hij niet wist wat er hem te wachten stond, hij hoogstwaarschijnlijk niet kon geloven wat er net was gebeurd. Slikkend keek ik van hem weg toen er werd geknepen in mijn hand. 'Ga maar.' fluisterde ze zacht en keek ik haar ontzet aan. 'Ik ga helemaal nergens heen of het is met jou naar het ziekenhuis.' Ze kreeg een kleine glimlach op haar gezicht en sloot haar ogen weer. 'We brengen haar naar de ambulance, je kan mee als je toestemming hebt gekregen van de politie.' Ik knikte het hoofd naar de man en liet haar hand los. M'n handen hadden ijskoud en nogal onhandig verplaatste ik me voor het eerst door de gang. Kayn merkte me op en deed teken dat ik moest komen.

De politievrouw die bij hem stond begroette me en voor ik het kon vragen was hij me voor. 'Kan zij mee met haar zus naar het ziekenhuis?' De vrouw schreef wat op en vroeg me of het oké was als ze me later in het ziekenhuis zou ondervragen. 'Ja, ... geen probleem.' Kayn dankte de vrouw en nam me bij de arm mee naar de kleedkamers. Hij sloot de deur achter zich en liet een diepe zucht horen. 'Kayn, ... wat gebeurd er met het concert?' Hij draaide zich tot mij en sloeg de armen omhoog. 'David wil dat het doorgaat, net zoals de band eigenlijk. Ze kunnen dit concert in Berlijn niet cancelen. Show must go on.' Ik knikte terwijl ik mijn en Dymm's handtas van de zetel nam. De honden lagen stil op hun matjes en staarden met de meest bedroefde blik naar ons op. 'Ocharme.' mompelde ik meelevend en gaf ze een aai om hun bol voordat ik mijn vest ook van de kapstok haalde. 'En wie gaat Bill dan,..?' vroeg ik me luidop af en schudde hij het hoofd. 'Daar hoef je je geen zorgen om te maken! Eenmaal deze tour afgelopen is ... zullen we het ook zonder jou moeten kunnen.' Hij liet een pruillipje zien wat me toch even kort deed lachen. 'Dat is ook nog waar.' Voordat ik de deur uitliep gaf ik hem nog een knuffel en verliet toen het gebouw richting ambulance.

Even later in het ziekenhuis werd ik in de wachtkamer gedropt en zouden ze me op de hoogte brengen als Dymm goed en wel op de kamer lag. Ik plofte neer op een stoel met de koffie die ik van een verpleegster had gekregen en zag de vrouwelijke politieagent al binnen walsen. Dat was snel.

Na het opnemen van mijn gegevens vroeg ze me wat ik had gezien en zoals ik had verwacht, had ik het minst van allemaal gezien. Toen ze me naar Nina vroeg, of ik wist wie ze was, wat ze daar deed, ... besefte ik dat dit allemaal echt gebeurd was. Dat Nina was overgevlogen naar het verre Berlijn om Bill te zien, om hem waarschijnlijk om te praten, omdat ze waarschijnlijk ... wel nog van hem hield. 'Heb je enig idee waarom ze Dymm heeft aangevallen?' Ongemakkelijk zette ik mijn beker op de tafel en kon maar aan 1 reden denken. Maar was het wel zo'n goed idee om de 'relatie' tussen mij en Bill open en bloot op tafel te leggen? Dit ging sowieso in één of andere krant of zelfs in het nieuws verschijnen. Of misschien was dit een list en wist de agente al veel meer dan ikzelf. 'Ik heb werkelijk geen idee!' Zo overtuigend mogelijk schudde ik het hoofd en zag dat ze wat opschreef. Helaas kon ik dat Duitse gekrabbel niet lezen.

'Zou het kunnen dat ze Dymm voor iemand anders aanzag?' Hier was ik al bang voor. Want dit was precies wat ik dacht. Bill had haar gezegd dat hij gevoelens had gekregen voor iemand anders. En voor zover hij bij het begin van de tour wist, zat er maar 1 vrouw in de crew. Ze moet gedacht hebben dat ik door die gang liep. Een groot schuldgevoel overviel me. Dymm lag daar nu wel mooi, de klap was voor mij bedoelt. 'Bedoel je ... dat ze het op iemand anders had gemunt?' Ze stak haar notitieblok weg en zuchtte. 'Dat weet ik niet, daarom vraag ik het aan jou. Ze kende enkel de rockband, verder niemand.' Ik schudde het hoofd terwijl ik mijn keel schraapte. 'Ik zou het niet weten. Ik begrijp zelfs niet waarom ze Dymm heeft geslagen.' Ze knikte het hoofd en stond even later op. Ging dat nu zo gemakkelijk? 'Dan heb ik geen verdere vragen meer.' Ik stond ook op en zette mijn handen in mijn zijden. 'Ehm... hoe gaat het nu verder?' Ze stopte haar notitieblok weg en haalde de schouders op. 'Wel, er is een klacht tegen Nina ingediend. We zullen zien wat er gebeurd op basis van de verklaringen van de getuigen.' Toen ze de deur weer uitliep zuchtte ik meer dan gewoon opgelucht. 'Klote situatie ook!' kermde ik uitgeput en viel terug neer op de stoel.


Voorzichtig duwde ik de deur open en had een vredig slapende Dymm verwacht maar integendeel. Ze zat rechtop in het bed tegen een kussen met een spiegel voor haar neus. Ze merkte me op en sloot even de ogen. 'Liv, even eerlijk zijn. Staat mijn neus echt recht?' Grinnikend liep ik naar binnen. 'Is dat nu serieus de eerste vraag die in je opkomt?' Ze schudde het hoofd en liet haar hoofd in het kussen vallen. 'Nee, de eerste vraag dat bij me opkomt is: wat haalt dat domme wicht in haar rothoofd om mij, Dymm, neer te knuppelen met Bill z'n verdomde micro? Ik bedoel, nog een geluk dat Tom's gitaar daar niet stond of ze had m'n hoofd er nog van geslagen!' Na de tirade kreunde ze even pijnlijk en kwam ik bij het bed. 'Probeer je niet teveel op te jutten. Het is niet gebroken maar wel gekneusd dus voorzichtig zijn!' Tegen haar zin knikte ze het hoofd. 'Als dat kind m'n neus had gebroken? Je wilt het niet weten!' Ik liet me op de stoel naast het bed zakken en nam haar hand. 'Dymm, het spijt me zo! Dit was voor mij bedoeld!' Ze keek me aan en trok een wenkbrauw op. 'Denk je? Dat psycho-kind heeft duidelijke schroeven en bouten los! Het zou me niet verwonderen als ze van plan was geweest om de hele crew neer te knuppelen.' Ik schudde het hoofd meewarig en hoorde haar zuchten. 'Dan nog, ... je weet dat ik altijd voor je op zal komen. Maar een tweede klap op mijn neus zou ik toch proberen te mijden.' Ik glimlachte en stond op om haar te omhelzen. 'Ik ben blij dat je soort van oké bent. Al dat bloed maakte me ontzettend bang!'

Ik liet haar los en zag dat haar huid blauw begon te kleuren rond de witte plakker op haar neus. 'Ik zie er echt niet uit!' Ze was me voor en voelde voorzichtig aan de plakker. 'Gelukkig mag ik vandaag nog mee met de bus.' Verbaasd keek ik haar aan. 'Echt niet! Je bent nog lang niet hersteld!' Ze trok een wenkbrauw op en nam de spiegel weer beet. 'Ik heb hier iets kunnen regelen.' Argwanend kruiste ik mijn armen. 'Wie heb je daarvoor bedreigd?' Ze keek me heilig aan met haar kleine ogen. 'Gewoon, ... die slechte service hier. Pfff... echt niet dat ik ga blijven rotten in dit ziekenhuis.' Lachend schudde ik het hoofd en grinnikte ze zacht. 'Trouwens, m'n koorts is wat gezakt door dat infuus dat ze me hebben toegediend. Ik moet het enkel rustig aan doen, dus zolang niemand anders me nog in elkaar wil slaan, zal het prima gaan.' Opgelucht dat Dymm nog levendiger leek dan tevoren liep ik naar het raam en staarde naar de dikke regendruppels die neervielen. Ik vroeg me af hoe het met Bill was. Zingend op dat podium, wetende dat zijn ex de verkeerde een lesje had geleerd. Wist hij dat ze tot zoiets in staat was? Dat ze überhaupt in het land was?

Reacties (3)

 • TomKBitch

  Ff voor de duidelijkheid...
  ALS DAT FUCKING KIND MIJN NEUS SCHEEF GEKLOPT GEEFT... IK NIJP HAAR STROT TOE!!!!
  De fucking trut!!!!
  Godverd zeg kmaak me al were boos en tis nie eens zcht gebeurd xd
  Trouwens die Kaulitz broertjes...
  Die willn datt concert doorgaat?!!
  Kbdoel halloooo?!!!
  DYMMIEE ligt int ziekenhuis!!!
  Ooh kwil oorlog tegen Nina!!!
  De fucking Bitch!!
  Echt da kind kent Dymmie nie eh xd
  Wacht maar!!! Xd
  -Maak aub mijn naam waardig eh schattiej!-

  Snel verder!!!!
  Xx

  3 jaar geleden
 • BADxEENDJE

  Ik mag der ook niet.......... in elkaar rossen die handel:D

  Heeel snel verder ik ben benieuwd wat er in Bill zijn hoofd afspeelt

  (flower)

  3 jaar geleden
 • Iskuane

  ik mag die Nina niet:@

  je slaat toch niet zomaar de eerste die je tegenkomt neer omdat je denkt dat zij...

  raar mens...:S

  snel verder gaan hoor... helemaal verslaafd aan dit verhaal...(flower)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen