Foto bij 94.

Oh, ik heb zulke leuke ideeën voor het 100ste hoofdstuk! Bedankt voor alle suggesties! Ik zal eens kijken wat we daar mee kunnen ;-)
Ps. Als jullie nog dingen hebben die volgens jullie moeten gebeuren in het 7e jaar, mag je het altijd laten weten!

Hanna Rosa Waldner

'Het is uit met Jeremy,' klonk Britta's stem emotieloos.
Dit liet ons -Koen, Rose, Allie, Colton, Theo, Toby, James en ik- verbaasd opkijken. Fronsend keek ik mijn zusje aan. 'Wat? Hoezo? Hij was zo lief, B!'
Een schramper lachje ontsnapte uit haar mond en ze plofte op de vrije plek op de bak, waardoor ze tussen James en mij in kwam te zitten. 'Lief,' snoof ze.
'Wat is er gebeurd?' drong Allie aan.
Iedereen keek haar nieuwsgierig aan. Wat was er tussen hen gebeurd? Zou hij haar gedumpt hebben? Want dat is pas een keer eerder gebeurd al was B toen toch echt een stuk bozer. Man, wat was dat een drama geweest. 'Hadden jullie me niet even in kunnen lichten dat Jeremy het vierde en vijfde jaar bezig is geweest met Flora?' zei ze tegen niemand specifiek. Ah, dat was het! Kijk nu komt de aap uit de mouw!
'Wat?' vroeg James verbaasd.
Britta's blik gleed verbaasd naar de donkerharige jongen naast zich. 'Jullie wisten dit niet?'
Rose schudde haar hoofd ontkennend en ook Allie schudde haar hoofd. 'Nee,'
'Gadver,' zei Colton en trok een vies gezicht. 'Alleen van het beeld in mijn hoofd word ik al misselijk,'
'Het verklaart wel veel,' zei Toby fronsend.
Verbaasd keek ik hem aan, net zoals een paar anderen. 'Wat verklaart veel?'
Toby zuchtte. 'Vorige jaren verloor Ravenclaw altijd van Slytherin. Flora was altijd topscoorder van de wedstrijd. Ik vroeg me altijd af waarom, maar dat is natuurlijk geweest omdat Jeremy Keeper van Ravenclaw is en Flora Chaser..'
James balde zijn vuisten. 'Daarom won Slytherin vorig jaar de Quidditchcup! Die bitch heeft het gewoon gepland!' zei hij opgefokt. 'We hadden vorig jaar kunnen winnen,'
Ik keek naar mijn zusje. Je zou niet zeggen dat ze het net had uitgemaakt met haar vriendje, er was geen spoortje verdriet te zien in haar gezicht. Niet dat - dat heel verrassend was, we hadden het hier over Britta. De enige die haar hart enigszins had kunnen ontdooien, was James. We weten allemaal hoe dat was afgelopen. Niet bepaald goed.. B straalde enkel woede uit.
Lachend keek Koen de groep rond. 'Jammer dat wij geen vrouwelijke Chasers hebben, dan hadden we iemand met Bohr kunnen laten flirten,' lachte hij vrolijk.
Een lach verscheen op mijn gezicht, maar toch verdween deze weer na enkele seconden. 'Dat is vals, wij zijn niet zo achterbaks zoals die Slytherins,' zei ik en ik kon niet voorkomen dat het beeld van een zoenende Scorpius en Flora in mijn hoofd verscheen. Hoe had hij me dat aan kunnen doen? Misschien was het een weddenschap geweest? Dat hij wel degelijk een echte Slytherin was en achterbaks kon zijn.
Koen had zijn armen om me heen geslagen en drukte een kusje op mijn slaap. 'Sorry H, ik was het even vergeten,' zei hij liefelijk en begon met een grijns op zijn gezicht allemaal kusjes op mijn gezicht te drukken.
Lachend duwde ik hem weg en keek hem glimlachend aan. 'Het is al goed, Koenie,' zei ik lachend en drukte mijn lippen liefdevol op de zijne. Natuurlijk klonk er luid gejoel rond ons heen van onze vrienden, maar dat negeerde we allebei wijselijk. Als ik hem kuste, had ik het gevoel dat er iets miste. Al kon ik mijn vinger er niet opleggen, wat er precies miste. Hij was leuk, dus waarom klaagde ik überhaupt? Wat was ik soms toch ook een muts.. Ik moest gewoon genieten van zijn heerlijke lippen op de mijne.

Reacties (2)

  • Slughorn

    Wauw! Wel, nu is er ruimte voor James *^

    4 jaar geleden
  • HopeMikaelson

    Maar ze is gewoon zo van: f*ck is mis de lippen van Scorpius, maar dat wil ze zelf niet inzien!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen