Foto bij 95.

Britta Nina Waldner

Vandaag was de Quiddtichwedstrijd tussen Gryffindor en Slytherin. Er heerste een gezonde spanning bij het team. Het was pas de tweede wedstrijd van onze nieuwe Chaser, Wren Holbrook, omdat Quinten natuurlijk uit het team was gezet door Björn. Wren was de jongste van het team, maar ondanks dat was hij toch wel goed. Natuurlijk had hij niet het niveau van Quinten die een laatste jaars was, dus al vijf jaar ervaring had. Maar voor een tweede jaars was hij echt goed, daarbij moesten we volgend jaar toch een opvolger voor Quinten vinden en dat hadden we gewoon iets vervroegd. Natuurlijk was er dan nog een plaats voor Chaser vrij, aangezien Björn natuurlijk ook niet meer terug zou keren na dit schooljaar. Leuk feitje, Wren en Toby waren buren en waren daardoor goed op elkaar ingespeeld door alle zomers waarin ze non-stop hadden geoefend. Mede daardoor was Wren heel snel ingespeeld met Toby en met Björn had het ook niet lang geduurd.
'Klaar om de Slytherin's te verslaan, kleintje?' vroeg Toby, die een kop groter was dan Wren en hem daarom had omgedoopt tot "kleintje", lachend in de kleedkamer.
Wren knakte zijn nek en keek grijnzend naar Toby. 'Hier ben ik voor geboren, reus,' zei hij lachend tegen hem.
'Ik kan niet wachten tot ik een Bludger naar Goyle kan slaan,' grijnsde ik breed. 'Die bitch verdient het om eens van haar Broom afgeslagen te worden,'
Lachend keek James me aan. 'Rustig tijger, houd het wel legaal,' zei hij plagerig en sloeg zijn arm om me heen.
'James, haal die arm weg of ik zorg ervoor dat je een week niet kan lopen,' zei ik dreigend, maar kalm: een dodelijke combinatie en dit voelde James ook die langzaam zijn arm van mijn schouder haalde.
Lily bond haar rode haren in een staart en rolde met haar ogen. 'James, waarom laat je B niet gewoon met rust?'
James keek grijnzend van zijn zusje naar mij. 'Omdat we prachtige kinderen zullen krijgen,'
Koen lachte luid. 'Dénkbeeldige kinderen ja,' zei hij lachend. Met een vies gezicht keek ik James aan. Gatver, hij dacht na over kinderen die nooit zouden bestaan.. Waar dacht die jongen over na? We waren 16 jaar en dat is nu niet echt een leeftijd om over kinderen te denken. Nee, ik had geen behoefte om een tienermoeder te worden. Waar dacht ik überhaupt aan? Ik wilde helemaal geen kinderen met James..!
'Volgens mij is Britt het niet zo eens met je plan, Jamie,' zei Toby plagend tegen James.
Björn zuchtte. 'Zijn we klaar met die onzin? Dan kunnen we onze tactiek gaan bespreken,' zei Björn emotieloos en keek James strak aan. Ik had zo'n vermoeden dat mijn grote broer het niet zo leuk vond dat James zijn kleinste zusje probeerde te versieren.
'Wacht eens, Björn dit is jouw allerlaatste wedstrijd!' zei Lily enthousiast. 'Dit moeten we wel winnen,'
Björn knikte lachend. 'Ik voel me echt bejaard door die opmerking, Lils,' zei hij en een brede lach verscheen op zijn gezicht.
'Het is zo B, volgens mij zie ik de eerste grijze haren al,' plaagde ik mijn broer met een brede lach op mijn gezicht.
'De rimpels zijn ook al zichtbaar,' lachte Wren. Iedereen had een brede grijns op zijn of haar gezicht, terwijl we Björn afwachtend aankeken.
'Geen rollator nodig, Waldner?' grijnsde Koen.
Björn draaide lachend met zijn ogen. 'Terug naar de tactiek,'

Reacties (4)

 • Flowww

  Hup brimes hup Brimes

  4 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  B is echt een beetje truttig.
  Ze weet in het diepste van haar ziel dat James de ware is :')
  Vooral dat over kinderen nadenken van James is erg... hoe zeg je dat? relevant.
  😂
  Björn de oude man 👴🏻

  4 jaar geleden
 • Fioree

  Snel verder!!!

  4 jaar geleden
 • Slughorn

  Haha leuk!
  En kom op Britta! Je vind James wel leuk^^
  Speel niet zo met hem!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen