Foto bij 101.

HELLO! I've missed you darlings!

Om te vieren dat ik ben GESLAAGD, krijgen jullie hier een speciale pov:

James Sirius Potter

Lieve Britta,

Ik weet niet precies waarom ik dit doe, maar ik moest even ergens mijn frustraties kwijt. Waarom ik ervoor heb gekozen om het op te schrijven, weet ik nog steeds niet. Misschien omdat ik dan een beetje het gevoel heb dat ik met je aan het praten ben? Dat je nu tegenover me zit en lacht om mijn onzekerheden die ik alleen lijk te hebben als ik bij jou in de buurt ben. Meestal laat ik die onderzekerheden zelfs niet aan jou zien, door me extra stoer of misschien wel arrogant te gedragen.

Er zijn zoveel vragen die onbeantwoord door mijn hoofd spoken.
Waarom heeft Flora/Karen je mij laten vergeten? Was het wraak? Jaloezie misschien?
Waarom heb je me weggeduwd? Ik dacht echt dat ik in je ogen zag dat je iets om me gaf.. Dat je hetzelfde voelde voor mij als ik voor jou.. Je kan toch niet ontkennen dat je niks voelde? Want shit, bij mij leek er alsof een bom ontploffen in mijn buik.
Ben ik te opdringerig geweest? Was dat het? Shit.. Ik kan mezelf wel voor m'n kop slaan. Waarom heb ik dat gedaan? Volgens pa zit het in mijn bloed en mijn naam. Mijn opa was namelijk ongeveer hetzelfde als mij. Het is hem uiteindelijk wel gelukt, maar je moet me niet vragen hoe. Oké, als je het wilt weten: ik weet het niet. Mijn grootouders heb ik nooit gekend en pa vertelt niet heel graag over ze, omdat hij ze eigenlijk ook niet heeft gekend.
Ben je een Animagus? Ja sukkel, dat heb je toch gezien? Wauw, die had ik niet zien aankomen. Ik was misschien een beetje overrompeld door het gene wat daarvoor was gebeurd, maar het was echt cool. Ik had nog nooit een Animagus gezien! Is Hanna ook een Animagus? En zijn dat ook jullie Patronussen? Of heeft Hanna een andere? Weet je, diezelfde opa was ook een Animagus. Niet dat het je interesseert, maar ik wilde het gewoon even melden. Wat voor vogeltje was het eigenlijk? Ik heb namelijk 0.1% vogelkennis en kan net een merel en een kraai uit elkaar houden. Ik vond het wel een mooie vogel trouwens.
Enkele weken geleden, met operatie date Longbolton, werd je haar bijna ravenzwart.. Hoe kan dat? Hanna zei iets dat je dat altijd had als je een nachtmerrie had. Dat verklaard trouwens niets. Ik weet namelijk heel zeker dat ik nog nooit iemand zwart haar heb zien krijgen door een nachtmerrie.. Dit heb ik trouwens enkele dagen geleden met Albus uitgetest. We hebben een of andere Mugglefilm gekeken die wordt bestempeld als de allerengste ooit. Omdat ik weet dat Albus snel bang is, hoopte ik dat hij 's nachts een nachtmerrie zou krijgen en dat zijn haar zwart zou worden. Daarbij besefte ik me te laat dat Albus al zwart haar heeft..
Wat vind je van me? Vind je me überhaupt wel aardig? Of kuste je me alleen, omdat je daar gewoon even zin in had? Gewoon omdat je al even niet gezoend had? Maar waarom zou je dan opeens terugtrekken? Het is niet logisch.. Geen van de verklaringen die ik verzin zijn logisch.. Dus daarom denk ik dat er iets achter zit, maar wat? Waarom duwde je me weg? Waarom?

Soms overweeg ik of het het allemaal waard is.. Weet je wel.. Dit alles.. Het feit dat ik je gewoon geweldig vind en je het liefst wil kussen en dan weeg ik alle plus- en minpunten tegen elkaar af:

Plus:
1. Je bent super knap
2. Je kan goed Quidditch spelen
3. Je bent geen heilig boontje
4. Je bent grappig
5. Je weet het beste en het slechtste in me naar boven te halen
6. Je kan echt geweldig zoenen
7. Er hangt echt een geweldige geur om je heen
8. Je lijkt recht door me heen te kunnen kijken
9. Je bent slim, maar geen nerdje
10. Je bent echt razend aantrekkelijk Dit valt een beetje onder #1
11. Je lach is echt de mooiste ooit
12. Je haalt grappen uit en ook nog best goede.
Min:
1. Ik krijg geen hoogte van je
2. Serieus, ik snap echt helemaal niks van wat er omgaat in je mooie bolletje
3. Je duwde me weg
4. Je lijkt me niet te vertrouwen

Zoals je ziet, zijn er veel meer pluspunten dan minpunten. Daarom geef ik niet op, B. Dat betekent niet dat alles nu weer koek en ei is, want eigenlijk ben ik nog wel een beetje boos op je. Je had me kunnen vertrouwen? Je had gewoon kunnen vertellen wat er was? Ik vertel het echt niet door! Heb je een geheim? Prima! Zeg dan gewoon dat je even tijd hebt en ren/vlieg niet weg!
Maar je vertrouwt me dus gewoon niet.. Dat is niet zo positief en staat dan ook op het minpunten lijstje.

Shit, wat heb ik toch allemaal opgeschreven? Het lijkt bijna een zoetsappige liefdesbrief.. Vooral het laatste gedeelte, bah.
Ik ga dit nu in het haardvuur gooien en verbranden.

Hopelijk tot snel, want ik word gek zonder je heerlijke geur om me heen.

James

Nu ik dit toch ga verbranden in enkele seconden:
Ik hou van je, Britta Nina Waldner. Ik hou zo verdomd veel van je. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit meer van iemand ga houden dan ik nu van jou hou.

Reacties (8)

 • HopeMikaelson

  bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
  ik kom even zeuren dat het vier weken, VIER WEKEN, duurt voor een nieuw stukje ):
  btw James blijft een schatje <3

  3 jaar geleden
 • magiclove

  gefeliciteerd!
  snel verder!

  3 jaar geleden
 • Magicsongzz

  Gefeliciteerd!!!

  3 jaar geleden
 • Flowww

  Gefeliciteerd ❤️ Het was echt weer een super leuk stukje aplaus 👏👏

  3 jaar geleden
 • zwadderaartje

  GEFILICITEERD!
  En mooi hoofdstukje!(H)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen