Ja, ik weet het, het is een tijdje geleden, maar hier ben ik dan weer :')
Ik had beloofd dat ik Môr pas online zou gooien wanneer het volledig af is, maar ik heb tijdens het schrijven gemerkt dat er toch een paar dingen zijn waar ik over twijfel en ga laten afhangen van de reacties van de eventuele lezers. Het is dus nog niet af, maar ik heb ondertussen wel al een voorraadje opgebouwd waar ik blij van word, haha. Het gehele verhaal zal zo'n 20-25 hoofdstukken tellen, zowel oude als nieuwe(re) personages introduceren, maar ik probeer alles duidelijk genoeg te houden zodat iedereen na een jaar "gap" nog goed kan volgen. Anyway, veel leesplezier, de mensjes die zich er nog aan durven wagen. ^^

Undómë: Darkness Beckons
Prequel van Dúath


Lang geleden werd in Arda een halfelf geboren waar niemand van hield. Het kind groeide op in een ogenschijnlijk vredige samenleving, maar werd vernederd en bespot door de Elfen, die op haar neerkeken.
Hoewel het kind zelf vrede had gesloten met haar lot, hunkerde ze in het geheim naar genegenheid. Die vond ze, in de vorm van een jong mensenmeisje.
De openbloeiende vriendschap ontlokte spot en verzet, maar de twee bleven koppig samen.
Toch werd hun band zwakker, want het mensenmeisje werd ouder en de halfelf ontdekte in de loop van dit begin van haar eindeloze bestaan dat ze bepaalde krachten tot haar beschikking had. Deze wekten interesse op bij de elite van de Elfen en deze probeerden de halfelf dicht bij zich houden, zodat ze het mensenmeisje steeds minder en minder zag. Uiteindelijk besloten ze toch dat de halfelf hun niet tot nut kon zijn en ze vertelden kwaadaardige geruchten over haar, die al snel werden opgepikt door zowel Elf als Mens en zich over Midden-Aarde verspreidden.
En de tijd tikte door, hoewel dat door de Elfen amper bemerkt werd. Ze wisten niet dat mensenmeisje stierf en dat de halfelf niet lang daarna verdween.

[TIJDELIJK GEPAUZEERD]
Môr: Koning van de Wereld
Vervolg op Dúath


Zeventig jaar na de val van Sauron hebben bijna alle Elfen het land Midden-Aarde verlaten. Slechts enkele Elfenrijken zijn blijven voortbestaan, en hun heersers zijn de eersten die de veranderingen in het land opmerken. Orks en wargs worden immers steeds vaker terug aan de oppervlakte gespot, trollen trekken uit de gebergten en er wordt gefluisterd dat sommige poelen weer bewoond worden door monsters die voorbijgangers de diepte in sleuren. Er zijn zelfs geruchten dat de draken van het noorden weer lusten op de goudschatten in Midden-Aarde.
De duisternis lijkt weer te ontwaken, misschien zelfs sterker dan voorheen. Een select groepje, elk lid gekozen omwille hun nauwe band met Duistere Magie, wordt op pad gezonden om de wortels van dit nieuwe kwaad te vinden. Maar wie duisternis met duisternis wil bestrijden, zal niet altijd het resultaat krijgen waarop hij hoopte...

[WEKELIJKSE UPDATES]

Reacties (2)

 • Croweater

  Het zijn trouwens echte beauties deze covers :3

  3 jaar geleden
 • Croweater

  Ik voel me echt een na-aper met mijn cover voor Schaduwtocht :'D

  3 jaar geleden
  • Ghafa

   Haha, nah, met de inscriptie van de Ene zit je wel al snel vast aan een grote cirkel op de achtergrond 😂

   3 jaar geleden
  • Croweater

   Haha ik wist dat ik het ergens had gezien maar ik vermoedde bij een nauwelijks gevorderd en al jaren gepauzeerd hobbit verhaal ;p

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen