Foto bij 107.

Britta Nina Waldner

Wauw. Ik dacht dat ik een groot geheim had, maar Han's geheim was misschien nog wel duisterder dan de mijne. Het was dan wel duister, maar ik vond het geen slecht geheim. Stiekem vond ik het wel leuk en ik moedigde haar aan om ermee door te gaan. Het was zo mijn style, dat het me tegenviel dat ik het niet had bedacht. Maar ik was daarvoor te druk bezig met Quidditch spelen en Italianen verleiden. Waarom had ik dat gedaan? Het leek een automatisme te zijn voor me. Onbewust gebeurde het gewoon en opeens was ik al vijf jongens verder. Raffael, Milan, Luca, Leòn, Pablo.
'Britta,' klonk de emotieloze stem die me liet opschrikken uit mijn gedachtes. Ik keek op en keek in de geweldige groene ogen waar ik zo van hield. Het deed me zo'n pijn dat hij niet meer zo naar me keek, zoals hij vorig jaar had gedaan. Nee, ze leken een slag donkerder en gevuld met haat. Ik had het zo verpest.
'James,' zuchtte ik. 'Alsjeblieft, praat met me,' smeekte ik. Ik zat al zeker drie kwartier voor zijn hemelbed op hem te wachten. Ik wilde dit. Nee, ik wilde hém. Ik wilde hem zo erg. Zeker nu ik al mijn herinneringen terug had.
Zijn ogen werden nóg donkerder dan ze al waren. Ik had het zo verpest. Verdomme. 'Waarom zou ik dat doen?' vroeg hij, terwijl hij me woedend aankeek. 'Om je verhalen over de Italianen te horen? Nee bedankt,' zei hij emotieloos. 'Wil je weggaan?'
Ik schudde mijn hoofd. 'Nee, luister gewoon even naar me James. Alsjeblieft,' smeekte ik.
'Ga uit mijn kamer, Britta,'
Al smekend stond ik op en liep naar hem toe met tranen in mijn ooghoeken. Mijn ijsblauwe keken smekend naar de zijne. 'Ik kan het uitleggen, James,'
'Ga. Weg. Britta,'
Ik sloot mijn ogen, terwijl ik mijn kaken op elkaar klemde. De tranen liepen over mijn wangen. Hij was zo boos, zo boos. 'James,' stootte ik zacht uit.
Hij keek me strak en emotieloos aan, terwijl de tranen over mijn wangen raceten. Het deed hem niets, helemaal niets. Ik stapte in zijn richting, maar hij stapte van me weg. Voelde hij dan helemaal niets meer voor me? Niets? 'Ga gewoon weg,'
'Ik hou van je,' floepte eruit, maar spijt had ik er niet van. Ik meende het. Ja, ik meende het. Ik hield van deze jongen. Misschien was het voorbarig om te zeggen, maar het was zo. Mijn timing was misschien niet zo goed en ik had ook zeker gedroomd dat hij het eerst zei, maar ik had geen andere keus.
Even verzachte de harde haatvolle blik in zijn ogen, maar al snel kwam deze weer terug. 'Dat heb je vast ook tegen al je Italianen gezegd toen ze je zat waren,' klonk zijn stem donker en vol haat.
'Nee!' reageerde ik en stapte nog wat naar voren. Ik reikte naar zijn bovenarm, maar deze trok hij weg. 'Ze betekenden niets voor me! Ik wilde-,'
'Ze? Het waren er ook echt meer? Jezus, wat heb ik ooit in jou gezien?'
'Nee! Nou ja.. Eigenlijk wel, maar dat is het punt niet!' probeerde ik de schade te beperken, maar ik wist dat het een verloren zaak was. Ik had verloren. Ik had dit keer écht verloren. 'Alsjeblieft James, geef me een kans om me te bewijzen,' smeekte ik.
Natuurlijk werd op dat moment net de deur open gesmeten en kwamen Koen en Toby binnen gelopen. Ze keken me verbaasd aan. 'Britta ging net weg,' verkondigde James emotieloos. Terwijl de tranen nog steeds over mijn wangen liepen, klemde ik mijn kaken op elkaar. Koen en Toby keken me verbaasd aan. Ze hadden natuurlijk geen idee wat er gebeurd was en misschien was dat ook maar beter zo. 'Ga dan,' snauwde James me toe en ik had de knappe jongen nog nooit zo woedend gezien.
Misschien was het beter om hem even af te laten koelen.. Dus veegde ik mijn tranen weg en liep de kamer uit.

Reacties (4)

 • Magicsongzz

  Ohneeen hopelijk laat hij haar snel alles uitleggen!

  3 jaar geleden
 • DieEneSaar

  :((huil)

  3 jaar geleden
 • HopeMikaelson

  Weet je James, ik heb een paar simpele spreuken geprobeerd... bijvoorbeeld: CRUCIO
  Serieus, kwade J is echt niks :'( zo emotieloos zo Snape-achtig snape van de eerste paar boeken
  B GEEFT EINDELIJK TOE DAT ZE VAN HEM HOUDT EN DAN DOET HIJ ALS EEN KLOOTZAK ECHT WAAR JAMES WAT IS ER MIS MET JOU IK ZOU WAARSCHIJNLIJK METEEN SLAAN DUS WEES BLIJ DAT B ZO ERG VAN JE HOUDT JIJ KLOOTZAK!
  ik denk dat ik een paar uur nodig heb om af te koelen :')

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Hahahah ja, James is nu even heel boos.. Maar we kennen hem he ;-)

   3 jaar geleden
  • HopeMikaelson

   Jup, maar toch :')

   3 jaar geleden
 • Fioree

  Arme Britta:(

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   B heeft vaak geluk en komt meestal overal mee weg, maar nu even niet.. Ook zij moet een tegenslag hebben ;-)

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen