Foto bij 4. Si

I need you and I hate it
You're caught between a dream
And a movie scene
In a way, you know what I mean
When the dark turns to mist,
I just can't resist it
'Cause I'm a fool for you and the things you do

- ZAYN

"Ik wil spots achter hen," ging de fotografe verder, "en ik wil de rivaliteit die er hier hangt in beeld brengen." Harry had niet gemerkt dat er rivaliteit tussen hen was. Hij wachtte nerveus en verlegde zijn gewicht van zijn ene been op zijn andere en terug, proberend geen oogcontact te maken met Louis. Hij wou gewoon dat dit voorbij was, dat hij terug in zijn gezellige kantoor in St. Luke's was. Gladys haar gespeel gaf hem enkele nieuwe ideeën voor het hoorn gedeelte in Don Juan en hij moest ze opschrijven voor hij ze zou vergeten. Daarna zou hij naar huis gaan, een bad nemen en zichzelf verdrinken in vergetelheid.
"Oké," klapte de fotografe. "Ik wil dat jullie naar elkaar kijken." Ze nam Harry bij de schouders en duwde hem in de pose die ze wou. Hij stond recht tegenover Louis en staarde in zijn ogen. Hij kromp ineen door het felle licht die ze aanzette naast hem. "Jullie zijn opponenten van elkaar," zei ze toen ze wat foto's nam, "maar jullie zijn geen vijanden. Jullie dagen elkaar uit..." Harry slikte. Een licht gevoel van sensatie ging door hem heen en hij vroeg zich af of hij er zo ongemakkelijk uitzag als hij zich voelde. Louis leek geen probleem te hebben, een kleine grijns stond op zijn gezicht. "... maar in plaats van elkaar neer te halen, inspireren jullie elkaar om nieuwe hoogtepunten te bereiken."
"Klinkt vuil," grijnsde Louis.
"Niet zo vuil als naaktfoto's opzoeken van je collega's" Harry wist niet waar dat vandaan kwam; die diepe stem leek zelf niet eens op de zijne. Maar het had zijn effect niet gemist. Louis verbleekte en zijn mond ging wat open. "Dat is nogal pervers, Tomlinson." mompelde hij er nog snel achterna. Dit keer was het Louis die bloosde.
"Houdt je baton omhoog," commandeerde de fotografe. "Zoals je eerder al hebt gedaan, toen je aan het spelen was met Mr. Malik." Harry volgde haar instructie. "En jij, houdt je boog omhoog. Dit is een duel." Harry en Louis maakten oogcontact, geen van hen bewoog nog. Hun greep was krachtig rond de baton en de boog. Harry dacht aan sinds hij in het LSO gekomen was, Louis hem jong en ongewenst had doen voelen. Hij vroeg zich af of het Louis bedoeling was of dat het gewoon uit gewoonte was. "Mooi," mompelde de vrouw met de camera terwijl ze foto's bleef trekken. "Zo intiem." Harry's hart bonkte in zijn borst. Hij had het te warm en te blootgesteld, maar hij verbrak het oogcontact niet. En toen, snel en subtiel boog Louis zijn pols en gleed met het hout van zijn boog langs Harry's baton. Het hout rilde in zijn hand toen Louis het streelde, Harry moest bijna naar adem happen. De aanraking was zo zacht, het zond een gevoel van opwinding door Harry's lichaam. Niemand leek het te merken. Hij beet op zijn lip en zijn blik verplaatste zich naar Louis' boog en schoot toen terug omhoog naar zijn ogen, waar hij een speelse flirterige blik dacht te zien.
"Dat was het!' zei de fotografe en iedereen begon te applaudisseren. Harry's handen vielen slap langs zijn zijde en beefden. Dat was flirten. Was dat flirten?

Louis draaide zich om zijn viool weg te leggen en deed alsof er niets gebeurd was. Maar het was geen toeval. Harry wist hoeveel controle Louis had over zijn pols; hij speelde ook een snaarinstrument. Hij haalde een paar keer diep adem voor hij naar Liam ging.
"Je hoeft die foto's niet te gebruiken," zei hij. "Ze heeft er ook enkele van de pose waarin Grimshaw ons wilde." Liam fronste.
"Nee," zei hij. "Ik bedoel, ik zal ze moeten tonen aan Grimmy, maar... ze waren best wel goed. Hij zou ze nog wel eens goed kunnen vinden." Harry knikte en draaide zich om, verward en vreemd genoeg vol energie. Hij deed geen moeite om zich terug om te kleden, hij nam zijn jas en zijn tas en ging de lift in. Ik heb het me verbeeld, dacht hij. Ik moet het me verbeeld hebben. Anders klopt er niets meer op deze wereld. Louis Tomlinson zou nooit met mij flirten. Haha, stop met zo stom te zijn, alsjeblieft. Concentreer je gewoon op je programma. Drie weken. Nog drie weken tot we Don Juan gaan spelen.

Harry gromde toen hij buitenkwam. Hij vroeg zich hoe ver het dichtste metrostation zou zijn. Hij stond net op het punt zijn mobiel uit zijn zak te halen toen een rood wrak de parking op reed.
"Haz!" Een wijde grijns kwam op zijn gezicht.
"Nialler! Kom je me ophalen?" Niall grinnikte, terwijl hij veel moeite had met het naar beneden rollen van zijn raam.
"Dat dacht je maar. Gladys en ik gaan uit eten om wat dingen te bespreken over de hoornsectie."
"Waar gaan jullie heen dan?" Harry leunde met zijn arm op het dak van de auto, het was een oude Vauxhall Astra uit de vroege jaren 2000. De achterbumper hing vast met touw en één van de koplampen was stuk. Kruimels, oude programma's van het LSO en etensresten lagen in de auto.
"Sorry, dat kan niet. Geheim van onze sectie. Waag niet te vragen of je mee mag."
"Dat was ik niet van plan." Harry haalde zijn wenkbrauwen op en merkte dat Niall een nette trui aanhad en geen snapback. "Jij ziet er goed uit." Niall knikte.
"Kijken is gratis, aankomen is betalen, Styles." Harry lachte en Niall begon over zijn eigen mauw te wrijven. "Ik ben serieus. Dit is van kasjmier."
"Niall," Harry likte langs zijn lippen en leunde een beetje dichter, niet zeker over wat hij zou gaan vragen. "Gaat Louis soms...." Hij werd onderbroken door het openen van een deur en een hoop gebabbel. Hij ging rechtop staan en draaide zich om en zag Louis met een hele hoop anderen achter zich naar buiten komen. Hij lachte met iets wat Gladys had gezegd. Dit was hoe Harry Louis zich herinnerde uit Interlochen. In het midden van een groep mensen lachend, terwijl Harry aan de zijlijn stond toe te kijken.
Niall leunde uit zijn raam en floot bewonderend.
"Gladdo, ben je naar de kapper geweest?"
"Jij merkt dat toch ook altijd." glimlachte Gladys, terwijl ze instapte en haar hoorn achterin plaatste.
"Oi, Horan, ik maak even gebruik van mijn privileges als concertmeester om jou te bevelen om mij eerst thuis af te zetten voor je op date gaat met Gladys." Louis liep langs Harry en kroop achteraan in de auto. "Ik hou van jou!" Hij kneep in Niall's kaken van langs achteren;
"Je houdt alleen van me vanwege mijn wielen, Tommo, stop maar met doen alsof." Niall sloeg Louis handen weg en probeerde niet te lachen. "Bye, H."
"Bye..."

Iedereen was weg en zelfs Liam had iemand gevonden om mee mee te rijden. Dus Harry haalde zijn Iphone uit zijn zak en opende zijn gps. Het was maar een paar straten tot het volgende metrostation. De koude februariwind sneed in Harry's oren. Hij merkte vaak het gelach op van enkele tieners die op een straathoek stonden te roken. Hij herinnerde zich dat hij nog steeds zijn dirigeerkostuum aanhad.
Alleen en overbodig, alweer. Het is niet wat hij zich voorgesteld had. En al zeker niet hier. In Londen.

Afspeellijst
+ ZAYN - fOoL fOr YoU

Let me know what you think!
Greetz Translator

Reacties (1)

  • magiclove

    stiekem ben ik kei benieuwd naar het resultaat van die foto's en wat de rest ervan zou vinden (:
    Oh poor Harry, moet hij echt alleen naar huis?
    snel verder

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here