Foto bij After LOTR ~ 029

sorry dat het pas zolaat werd geactiveerd, er waren een paar probleempjes met de tekst, maar goed. Hier is het dan.(flower)

Wyvern pov.

Ik vlieg al de hele tijd in de kloof. Ik grijns in mezelf als ik mijn meesteres zie en stijg dan vlak voor haar op uit de kloof. Ze schrikt haar rot waardoor ze op de grond valt. Ik lach hard en maak dan nog een paar gekke buitelingen in de lucht. 'En waarvoor was dat goed?', zegt ze op een boze toon. Ik land naast haar, schud wat stof van me af en antwoord dan: "Mag ik soms niet vrolijk zijn dan?" 'Jawel hoor. Maar nu niet.', zegt ze en stapt rond de rand van de kloof heen. "Oei, problemen misschien?", vraag ik en wandel met haar mee. 'Justin wilt een vaste vorm krijgen. Maar ik weet niet of ik wel sterk genoeg voor dat ben. Ik voel me zwak.' We wandelen samen verder.

"Je weet dat je energie kunt nemen van andere wezens, zoals nutteloze orken...", zeg ik, maar voeg er dan nog aan toe: "Weet wel dat hij in vaste vorm kwetsbaarder is, dan als geest... Als je het toch besluit te doen, laat de lijken van de orken voor mij over.", zeg ik met een grijns. 'Ik ben er zeker van dat hij binnenkort al wil veranderen. Kan jij misschien even met hem praten? Hé?' "*Ahum*, hij verstaat mij niet, vergeet dat niet hé...", zeg ik. 'Dat is waar, maar hoe moet ik het dan aan hem vertellen zonder hem te kwetsen?' "Hij begrijpt het vast wel dat jij zwakker en zwakker aan het worden bent...", zeg ik en geef haar een duwtje met mijn hoofd in haar rug. We stappen verder langs de kloof, ieder in diepe gedachten verzonken.

'Ik zal het misschien morgen wel zeggen. Kom, we gaan terug. Het is al laat en je moet rusten en energie sparen.', zegt ze ineens. Ik knik en laat haar opstappen. Wanneer ze zit, stijg ik op en voordat ik binnen de stadsmuren land, maak ik nog een stuk of 5 luchtsalto’s achter elkaar. Ik land dan na een paar minuten op de binnenplaats. Ik laat mijn meesteres afstappen en ga dan naar mijn soortgenoten om te gaan slapen. Ze wankelt naar haar kamer. Zoveel salto’s waren dat er nu toch ook niet? Of wel? Neeeiiii…

Dark Queen pov.

Ik kijk mijn Wyvern nog na en wankel dan naar mijn kamer. Ik hou mij stevig vast aan de muren, zodat ik zeker niet val. Na een tijdje zie ik alles terug helder en stap ik mijn kamer binnen. Ik voel me niet zo goed. Ik doe de deur achter mij toe en ga dan naar mijn glazen bol die in de hoek van mijn kamer staat. Ik zeg ‘Justin’ en hij komt in beeld. -Hij zet zijn slaapmuts op en gaat ook slapen in zijn kamer.- Ik grinnik in mezelf. Dan zeg ik ‘Slangen uit het Noorden’. -De draken komen in beeld.- 'Oké, daar moet ik morgen ook nog langs.', zeg ik tegen mezelf. Ik kleed me uit en leg mijn kleren naast mijn bed op een stapeltje en ga dan in bed liggen, tussen de donsdekens. Ik val meteen in slaap...

Legolas pov.

Ik draai mezelf nog om in bed en denk na. Wat wou Imryll van Gandalf, en waarom hield ze mij gevangen? Wat was er zo belangrijk? Onze missie? En waarom heeft ze Aragorn betovert? Komt hij überhaupt nog wel terug.

Reacties (2)

  • DeNaamIsGideon

    BUITELINGEN DOOR DE HEMEL OP EEN WYVERN! DAT WIL IK OOK!

    3 jaar geleden
  • Allmilla

    Luchtsalto's, yaay!:)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here