Foto bij After LOTR ~ 033

Wooooow!!!
Examens zijn voorbij!(hoera)
Gisteren chemie en geschiedenis gehad.:(
Tot 12.00 hé!
Maar genoeg met mijn gezaag, hier is mijn volgend hoofdstuk!
Veel plezier met lezen!;)

Dark Queen pov.

Ik verander snel terug in een groep vleermuizen en zwerm rond het hoofd en de ogen van de draak. Ik ontwijk de happen die de draak naar me maakt. Maar hij weet echter 2 vleermuizen op te eten. Ik land terug op mijn Wyvern. Ik hou mijn hand tegen mijn bovenarm die zwaar aan het bloeden is. Mijn Wyvern draait om en vliegt snel naar Minas Morgul. Justin verbind de wond al en hij vliiiieeegt!

'Bedankt', zeg ik als Justin mijn wond verbind. Ik grom even als hij aan het verband trekt. "Als je mij niet had hé..." 'Ja, ja, ja. Nu weet ik het wel.', zeg ik en bedank hem nog eens. Hij grijnst in zichzelf en we landen al na een half uur. Ik stap af en zak even door mijn knieën maar hou me nog net op tijd vast aan de nek van mijn Wyvern voordat ik val. "Zeg, ik ben geen kruk hé", zegt hij, maar ondersteunt me samen met Justin naar De kamer.

Ik word ondersteund en ga dan op de rand van het bad zitten. 'Bedankt jongens.', zeg ik pijnlijk. "Ga maar snel in dat bad, ik haal verband en handdoeken", zegt Justin en gaat dan even de kamer uit. Ik kleed me langzaam uit en glijd in het water. Ik zucht, dit voelde goed. Justin legt de handdoeken naast het basin neer. "Gaat het al beter?" vraagt hij. 'Een beetje. Zou je nog iets voor me kunnen doen? Zou je een vijftigtal orken naar hier kunnen brengen? ', vraag ik aan Justin. Hij fronst. "Ja, maar zou je je eerst dan niet aankleden?" vraagt hij. 'Al goed, al goed...', zeg ik en kom uit het water. Ik hou mijn hand nog altijd tegen mijn bovenarm. "Het moet niet hoor, maar als vrouw zijnde is dat wel het beste denk ik...", zegt hij voordat hij weg gaat om 50 idioten te vinden, wat niet zo moeilijk is. Ik kleed me aan en ga op een stoel zitten. Ik wacht op de nutteloze wezens.

De orken gaan enthousiast mee nadat Justin hen vertelde dat ze gepromoveerd werden tot generalen, wat dus niet waar was. Hij leidde ze de kamer in en deed dan de deur terug toe.

Als de deur toe is begin ik de zielen van de orken weg te nemen en in me op te nemen. Dit doe ik door middel van met mijn hand door het lichaam van de ork te gaan, zodat mijn hand langs de andere kant van het lichaam eruit komt met zijn ziel erbij. Hierna neem ik de zielen in me op en vallen de orken dood neer. Als ze na een dik kwartier allemaal roerloos op de grond liggen, voel ik een sterke stroom van nieuwe kracht in mijn lichaam en aderen gaan. Kracht voor mijn lichaam om een nieuwe gave te ontwikkelen.

Ik doe de deur weer langzaam open. Mijn Wyvern ziet Justin bij de deur staan en ruikt dan de geur van dood. Hij kijkt Justin aan met een blik van: 'Eten?' en hij knikt. Zodra de deur open gaat, stormt hij langs me naar binnen en neemt 5 orken in zijn mond om hen mee te nemen naar de rest. Ik veeg wat stof van mijn cape weg als mijn Wyvern langs mij heeft geraast en ik roep dan de andere Wyverns om mee te komen eten. Het wordt opeens heel druk en mijn Wyvern gaat snel de kamer uit. "Claustrofobie is niet handig als je daar met z'n 10en zit...", zegt hij terwijl hij nog een darm van een ork opslurpt. 'Das waar, sorry, vergeten. Maar goed, nu ik het grootste deel van mijn krachten terug heb kunnen we wat doen. Wat wil jij doen?', vraag ik dan aan mijn Wyvern.

Reacties (2)

 • Allmilla

  Haha, gepromoveerd tot generalen... Alsof een ork dat echt zou worden...xD

  3 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Wyvern:
  Buitenspelen en zandkastelen maken!
  XD

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen