Hallooo (: Ik ben blij dat je mijn verhaal een kans wil geven. Dit is (zoals elk verhaal dat ik schrijf tbh) niet meer dan een poging om mijn writer's block te overwinnen waar ik nu al zeker een jaar mee worstel. Daarom zal dit verhaal voorlopig nog een beetje een rommeltje zijn. Ik ben dan ook van plan om het in de toekomst te herschrijven, maar voorlopig zal je het hiermee moeten doen (;
Ik heb ook alvast een cast voorzien, maar als je liever zelf een beeld wil schetsen van de personages, raad ik je aan er niet op te klikken.
Dit verhaal zal in verschillende delen gesplitst worden. Elk eerste hoofdstuk van een deel wordt geschreven uit het perspectief van iemand die weinig tot geen belang heeft bij het verhaal. Ook dit is nog slechts een idee en of ik het zo zal houden, hangt af van het totaalplaatje.

Bovendien zou ik het zo zo fijn vinden om kritiek/tips/verbeteringen te krijgen, dus daar moet je zeker niet verlegen of bescheiden mee zijn! Ik hoop in ieder geval dat ik genoeg motivatie heb om dit verhaal zelf een kans te geven (:

Liefs, Linde xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen