Foto bij After LOTR ~ 048

Dark Queen pov.

De pijlen zijn van bladgoud. Maar ze moeten van puur goud zijn om me te kunnen doden. Mijn hoofd word met zenuwen en bindweefsel weer aan mijn nek bevestigd en ik verander dan in een groep vleermuizen en vlieg weg. De mannelijke elf hapt naar adem als er vleermuizen omhoog vliegen en ze weten meer dan 3 kwart neer te schieten met pure goude pijlen. Vraag me niet hoe ze aan die pijlen kwamen, maar ik vlieg dan boven Minas Morgul. Ik stort bebloed neer door het plafond, in het bad waar de Nazgûls in zitten. Ik ben weer natuurlijk tijdens de val flauwgevallen en zink langzaam dieper in het water in mijn menselijke gedaante.

Justin pov.

Snel slaan we een handdoek rond ons middel, als we ons bedenken dat we onze vaste gewaden nog vast hebben en er niets te zien is... Ik duik Imryll op en breng haar aan de kant. Ik geef haar een mond-op-mond- beademing. Ze proest water uit die in haar longen waren terecht gekomen. Maar elke beweging deed duidelijk pijn, dus bleef ze liggen met haar ogen toe.

Ze kantelt haar hoofd en er rolt een traan over haar wang. De pijn scheurt door haar hele lichaam. Ik veeg haar traan weg en ik til haar op en zeg tegen Jos: "Haal een paar orken en breng ze naar de badkamer." Ik breng ondertussen Imryll ook naar daar, zodat ik haar in het water kan laten zakken. Bezorgd kijk ik om me heen als het water niet werkt. Het was gewoon water geworden. Geen magisch water meer. Dan maar de gewone middelen.

Ik haal een EHBO kist en verbind en ontsmet de wonden. Ze trekt pijnlijke gezichten als ik haar verband aansterk en ontsmet. Als ik klaar ben met het verbinden van de wonden, komen de orken binnen. Ze ademt moeilijk maar krijgt net genoeg zuurstof binnen om nog lang genoeg in leven te blijven. "Imryll, kan je wat met deze orken?", vraag ik. Ze doet haar ogen langzaam open als ze mijn stem hoort. Ze kijkt dan naar de orken en knikt nee. 'Ik ben geraakt door bladgoud, het zal minstens 3 maanden duren tot ze zijn genezen.', zegt ze met een schorre stem kijkend in mijn ogen. "Jawel", zeg ik vastbesloten en jaag de orken weg. Ik bel via de walkietalkie de oude man in de hut in het bos op om te vragen of hij kan komen. Imryll had me wel verteld dat de geest van Sauron in hem voortleeft, maar dit is een noodgeval.

Hij pakt de walkietalkie op en zegt dan: 'Met de wijze man, wat wilt u?' "Imryll is stervende", zeg ik kortaf. 'Mmm, ik kom eraan. ik ben er binnen 2 uur.', zegt hij en schakelt de walkietalkie uit. Hij pakt zijn paraplu en wacht op de wind. De Wyvern van Imryll moest van mij de oude man op halen. De Wyvern grijpt de man vast en vliegt in volle snelheid terug naar MM. Hij land.

De oude man veegt het vuil van zijn kleren. Hij klopt op de deur. Ik ruk de deur open, sleur de man door de gangen en breng hem naar Imryll. Hij gaat naar binnen en bekijkt de wonden. 'Mmm, oké.', zegt hij en pakt een mes tevoorschijn. 'Jullie gaan het niet leuk vinden maar ik moet 10 mensachtige van haar soort opofferen.', zegt hij met een gemene grijns en kijkt mij aan. Imryll kijkt me ook aan: 'Nee, Justin. Alsjeblieft. Laat mijn volk met rust. Ik wil dat er niemand voor mij word geofferd.', zegt ze met tranen in haar ogen. Moeilijk dilemma.

Reacties (2)

 • Allmilla

  Ha, een walkietalkie!xD

  3 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  WOW WALKIETALKIE SUDDENLY
  NOOOO GEEN MOEILIJK DILLEMA! DIE ZIJN NIET LEUK!
  EN WAAROM KUNNEN GEESTEN NAAKT ZIJN!
  WAAROM ALS HET AL KAN DOEN ZE GEEN SPEEDO AAN?????
  IK WIL EEN VOLGEND HOOFDSTUK!
  goed dat was mijn hype.

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen