Foto bij After LOTR ~ 049

Hallo,
Ik zou graag eens van jullie kant willen horen wat jullie vinden van het verhaal en wat er nog beter kan, zodat ik die tips kan gebruiken voor in andere verhalen.(H)

Justin pov.

"Oké", zeg ik. 'Wat oké?' "Oké, de 10 mensachtigen van haar volk mogen blijven leven...", zeg ik. Ze knikt tevreden naar mij en probeert dan langzaam op te staan. Het deed zo te zien ontzettend veel pijn. "En wat ben je van plan?", vraag ik haar. 'Wel, aangezien er maar een kleine kans is dat ik het ga overleven, kan ik beter naar Frank gaan om hem de leiding te geven voor de oorlog.', zegt ze: 'Wil je me even ondersteunen?', vraagt ze aan me. Ik knik en bedenk ondertussen een plan om van die arrogante kwal af te komen. Ze stapt de kamer uit en steunt half tegen de muren en half tegen mij.

Ik klop in haar plaats op de deur van Frank. Hij opent de deur direct. Ze stapt de kamer binnen en gaat op bed zitten. Ik volg haar maar blijf staan bij het bed. Frank kijkt wantrouwig naar mij, maar wend zich dan tot onze meesteres: "Wat is er?" 'Wel, ik zal de ochtend waarschijnlijk niet redden. Dus wil ik dat jij de leiding op jou neemt om Midden-Aarde over te nemen.', zegt Imryll. "Het zal mij een eer zijn", zegt Frank grijnzend. Waarom grijnst hij nou? Iets was hier niet pluis.

'Dat is goed.', zegt ze en glimlacht naar hem. Frank loopt naar zijn nachtkastje en pakt een gouden pin. Hij steekt het door de buik van Imryll. Ik ben aan de grond genageld. Ze zakt dan na verschillende steken in elkaar. Maar ze leeft nog wel. 'Wat heb jij toch?', zegt ze halfdood en blijft de steken wanhopig ontwijken. Versteend sta ik te kijken hoe Frank in haar hart steekt, waardoor ze nog veel meer bloed verliest en sterft. Ik zie haar ogen dof worden en haar laatste adem uitblazen. Met haar laatste krachten geeft ze ons onze vaste vorm terug.

"Nee hé", zegt Frank geërgerd als hij zijn vaste vorm krijgt. "Wtf is jouw probleem Frank? Waarom heb je Imryll gedood!" roep ik. Hij grijnst en antwoord: "Zij wou de oorlog te zachtaardig aanpakken, ik ga hem echt maken." Ik schudt mijn hoofd, maar hij zegt tegen de andere 2 Nazgûls: "Verzamel de troepen, we vertrekken naar Minas Tirith."

Als de oude man massa veel orken ziet, stapt hij naar mij, ik ben nog altijd in de kamer met Imryll. Ik sta nog steeds bij haar lichaam. 'Wel,', zegt de oude man en kijkt naar Imryll: 'diegene die haar vermoord heeft wilt haar wel heel erg graag dood.' Ik kijk op en kijk vragend naar de oude man. "Wie bedoel je? De mensen of Frank?", vraag ik. 'Wel. Frank heeft haar als laatste vermoord dus zal hij ten onder gaan. Dat is wat het orakel zegt.', zegt de oude kerel en geeft mij een schouderklopje. 'Wees blij dat je geen gevoelens voor haar had, anders was je nu wel mentaal gebroken.', zegt hij en staat op. "Als ik een hart had", mompel ik. Hij pakt zijn paraplu en wacht op de wind wat wel eeuwig leek te duren ondanks de bewolking. Frank begeleid de legers en roept de orkgeneraal bij zich. Ork Peter valt van de muur en strompelt naar Frank die op hem staat te wachten. De strijd om Midden-Aarde ging beginnen...

Reacties (2)

 • Allmilla

  Oké Frank, dat ging er toch een beetje over...(N)

  3 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  wow Frank, whyyyuuuuuuuy
  Imryll was awesome D:

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen