Foto bij After LOTR ~ 058

Zou ik 3 reacties kunnen krijgen?:D

Aragorn pov.

Iedereen twijfelt, maar schudden dan hun hoofden. "Sorry heer...", zegt iemand al. 'Dan zit er nog maar één ding op. We gaan ons overgeven. Komen jullie?' "Wacht!", roept iemand opeens luid. Alfaine is verschenen en zegt: "Ik kan de draken bevechten." "Ik heb mijn leger klaar, maar ik heb rugdekking nodig", vraagt ze aan me. 'Ja, tuurlijk...', zeg ik en roep mijn mannen bij elkaar. We verlaten de grot behoedzaam met onze zwaarden en bogen in onze handen. We zijn buiten de grotten nu. Ik loop voorop en kijk dan naar 300 vrouwen die identiek op Alfaine lijken. Wtf? Denk ik bij mezelf. Hierna kijk ik naar Alfaine. "Wat? Ik kan draken bestrijden, en mijn klonen ook.", zegt ze. 'Oké dan...', zeg ik en kijk terug voor me uit. Nog nooit meegemaakt…

"Gimli, blaas jij op de hoorn?", vraagt Legolas. Gimli knikt en loopt holder de bolder op de trap en blaast dan op de hoorn. De draken zien opeens een heleboel dezelfde vrouwen hen aanvallen. Ze kijken met grote ogen er naar. Ik zou hetzelfde doen… Gimli blijft voor de zekerheid bij de hoorn en bekijkt het oorlog tafereel dat zich afspeelt tussen draken en vrouwen.

Dark Queen pov.

Ik land in Osgiliath en verander van gedaante (een mens) en houd mijn zwaard in de aanslag. Ik kijk rond, op zoek naar Frank en de andere 2 Nazgûls. 'Justin, zoek jij de 2 andere Nazgûls?' , zeg ik en voeg er rap aan toe: 'doe ze geen kwaad, beloof je dat?' Justin mompelt een zachte ‘ja’ en gaat dan samen met mijn Wyvern op zoek naar de andere twee. Na een tijdje te hebben gestapt door de ruïnes, draai ik me met een ruk om als ik ineens de hoorn van Minas Tirith hoor. Ik weet wat dat betekent en met mijn gedachten probeer ik de draken terug te trekken. De draken ontvangen het signaal en trekken zich terug. Opgelucht haal ik adem en zoek dan verder naar Frank die wel van de aardbol verdwenen leek te zijn. Ik steek mijn zwaard na een tijdje terug weg in mijn schede.

Ik communiceer dan met mijn Wyvern die nog steeds bij Justin is. Hoop ik toch... 'Hebben jullie al iemand van de Nazgûls gevonden?', vraag ik en blijf wachten op een antwoord. 'Nog niet, we zijn er mee bezig.', stuurt hij terug. 'Oké', stuur ik terug. Ik kniel even bij het water neer en ga er dan doorheen met mijn hand. Als ik mijn hand uit het water haal verschijnen de beelden van de draken. 'Ze zijn veilig.', denk ik bij mezelf. Ik sta terug recht en de beelden vervagen weer.

Ik dwaal verder tussen de afgebroken muren van Osgiliath. Maar ik begin het langzaam op te geven. Wanneer ik plots iets luid hoor achter een muur, ga ik er op af en blijf dan geschrokken staan. Ik kom langzaam weer in beweging. 'Frank?', vraag ik onzeker. Als ik beter kijk, zie ik in zijn rechterhand een glas wijn. Het zou me niet verbazen als dat al zijn vijftigste glas was. Ik stap naar Frank toe en gooi het wijnglas weg. Het glas beland ver buiten zijn bereik. Ik pak hem ruw bij zijn kraag beet. "*hips* Dat... dat was wel w... wijn *hips* van het jaar 19... 1986 hé *hips*", zegt hij verontwaardigd.

Reacties (3)

 • Allmilla

  (telt dit als 3 reacties?)(A)

  4 jaar geleden
 • Allmilla

  xDZatte Frank!xDGeweldig!

  4 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  XD
  In lord of the rings betekend dat dat die shizzle al duizenden jaren oud is XD
  Kom op mensen, we kunnen samen die drie reacties halen!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen