Foto bij After LOTR ~ 061

Mijn examens zijn al begonnen, dus je zal de komende week geen hoofdstukje kunnen lezen. Sorry.

Dark Queen pov.

Ik voel me duizelig en zie zwarte vlekken voor mijn ogen als ik terug wakker word. Ik zie een knuppel naast me liggen en alles komt weer helder tot bij me. Anmar… Ik probeer of ik mijn Wyvern kan bereiken. Ik lees eerst even zijn gedachten voor het geval hij iets van plan is: ‘Zou ik Justin opeten?’ Als antwoord zeg ik: 'Je raakt hem met geen klauw aan.', en ik sta langzaam op. Mijn Wyvern zucht teleurgesteld en laat het dan maar. 'Kun je even komen. Ik heb Anmar gevonde-', begin ik maar mijn laatste woorden vervagen en ik val dan weer in elkaar op de harde ondergrond.

Ik word weer wakker na een half uur en voel dat mijn keel precies word dichtgeknepen. Maar ik voel geen handen om mijn keel. Ik haal uit naar mijn keel die steeds nauwer word. Het leek wel of ik in water aan het verdrinken was. De Nazgûls! Hen mag niets overkomen! Sinds ze een vaste vorm hebben ben ik met ze verbonden. Ik roep mijn Wyvern en zeg dan: 'Help... Alsjeblieft! Breng... de Nazgûls naar mij... Rap...!'.Mijn laatste woorden zeg ik wat zachter dan mijn eerste woorden. Hij zucht, maar vliegt boven het water en grijpt Anmar met zijn bek. Jos en Frank pakt hij met zijn poten en vliegt terug. Het beklemmende gevoel rond mijn keel vermindert gelukkig. Ik hoest hard en adem heel diep in. Ik probeer langzaam weer op te staan. Maar zie nog steeds wazig. Ik steun tegen de muur en verschijn langzaam vanuit tussen de muren. Ik zie mijn Wyvern en zak dan door mijn knieën. Ik val weer bewusteloos. Wat, kan ik er aan doen. Die klap was hard hoor…

Na een tijdje heeft Justin mij gevonden en vraagt: "Gaat het?" Ik wil mijn ogen openen, maar ze voelden als lood aan. "Imryll?" Ik draai mijn hoofd richting zijn stem en open langzaam mijn ogen wat veel moeite koste. "Imryll, wat voel je?", vraagt hij nu bezorgt. 'Duizelig, misselijk, hoofdpijn… Maar voor de rest prima hoor.', zeg ik met moeite. Ik laat nog een kreun horen als ik me ophijs aan een muur. 'Waar zijn de andere 3 Nazgûls?', vraag ik dan aan Justin en probeer overeind te blijven. "Die heeft jouw Wyvern opgevist." 'Wat?!', roep ik verontwaardigd. Ik wrijf nog even over mijn keel en zet een stap richting mijn Wyvern. "Opgevist, niet opgegeten...", zegt Justin rap. 'O, gelukkig...', zeg ik en keer terug naar Justin.

'Waar zat je de hele tijd eigenlijk?’ “Bij het vuur het konijn te roosteren..." 'Voor mijn Wyvern is het te weinig hoor.', zeg ik en knik in de richting van mijn Wyvern. Hij maakt een protesterend geluidje. "Voor mij hé, niet voor die slang", zegt hij. Ik tover mijn staf tevoorschijn en hou het onder zijn kin. 'Noem hem niet zo!', sis ik op een uitdagende toon. "Oké oké...", mompelt hij en steekt zijn handen in de lucht. Ik knik dan tevreden en zet mijn staf naast me op de grond. Hij zucht. Ik stap naar mijn Wyvern en zeg dan: 'Laat ze maar los.' Hij mompelt wat en laat ze dan vallen. Een speekselsliert hangt nog aan Anmar. Ik haal mijn wenkbrauwen omhoog als ik Anmar zie. Ik stap naar ze toe en bind ze stevig vast aan elkaar en vraag dan aan Justin: 'Hebben we cellen in MM?' "Ja, honderden..." 'Oké, we gaan naar MM als de zon opkomt.', zeg ik en ga bij het vuur zitten. Als alle Nazgûls slapen zeg ik tegen mijn Wyvern: 'Je blijft van ze af.' Hierna sluit ik mijn ogen. "Maar... wat...?", begint hij nog te klagen.

Reacties (2)

  • DeNaamIsGideon

    Ik heb ook examens:(

    4 jaar geleden
  • Allmilla

    hey veel succes met je examen! Ik heb hier wifi in Londen!(dance)En arme wyvern...:(

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen