Foto bij After LOTR ~ 065

Dark Queen pov.

Ik stap de kamer uit en loop dan even door de gangen. 'Wat stond er ook alweer in dit boek? ', denk ik bij mezelf. Justin geeuwt en valt dan terug neer om dan in slaap te vallen. Ik kijk dan op het kaartje en blijf dan stokstijf staan. Sinds wanneer heb ik dit boek in mijn kamer liggen? “Voor mijn liefste Imryll”, stond erop. Dit boek kwam van mijn vriendje, Frédéric, voor ik door Sauron onsterfelijk werd en hem verliet. Zo’n 50 jaar geleden. Hij is ook van mijn soort. We waren heel verliefd op elkaar. Hoe zou het met hem zijn? Misschien was hij wel al getrouwd… Er zat een leeg briefje in van hem. Zeker een geheim berichtje.

Ik keer uiteindelijk terug naar mijn kamer en doe de deur weer open met een harde klap. Justin schrikt terug wakker en vraagt: "Wat?" Ik negeer hem en steek een kaars aan. Ik hou het lege papiertje erboven waardoor de onzichtbare letters, zichtbaar worden. Ik pak het papiertje en stap dan naar Justin en maak een gebaar dat hij uit mijn kamer moest gaan. "Oké oké", zegt hij en verlaat de kamer. 'En doe de deur toe, wil je.', zeg ik en ga dan languit op mijn bed liggen. Justin sluit de deur. *zucht* Wat een dag, denk ik bij mezelf. Hoe zou Justin zich nu voelen. Zou hij alles al vergeten zijn? Waarschijnlijk wel... Hij is wel knap en zo, maar ik denk niet dat we bij elkaar passen. Misschien is het beter dat ik mijn gevoelens opzij zet en verder aan de oorlog denk. Ineens schiet mij het briefje me te binnen. Ik begin het liggend te lezen.

Liefste Imryll,
Ik weet dat je onsterfelijk bent geworden en naar de slechte kant bent gesleept. Maar ik laat onze liefde niet zomaar vervagen. Mijn hart blijft altijd voor je kloppen. Daarom ben ik naar een oude man in een hutje gegaan, die midden in het woud stond. Ik heb hem om onsterfelijkheids drank gevraagd en ingenomen. Nu ben ik ook onsterfelijk en kunnen onze harten weer bij elkaar komen. Ik blijf vrijgezel tot ik jou gevonden heb. Mijn hart blijft nu eeuwig voor je kloppen. Ik wil alleen een toekomst met jou hebben en met niemand anders. Ik wil gelukkig met je worden, maakt niet uit door welke gevaren we moeten gaan, ik blijf aan jou zijde. Alleen is er een klein probleempje. Ik ben je verloren. Ik weet niet waar je bent en hoop dat je dit nog leest. Ik weet nog dat we de laatste keer we elkaar nog zagen, een fikse ruzie was ontstaan. En ik kan me wel inbeelden dat je al een ander vriendje hebt, of al gelukkig getrouwd bent. Maar als dat niet zo is, stuur me een brief als teken dat je me nog lief hebt. Ik smeek het je, Imryll…
Liefs, Frédéric.


Een traan glijd over mijn wang. Hij heeft het gedaan, onsterfelijkheids drank genomen. Voor mij…

Reacties (1)

  • Allmilla

    Euhm... oké?:8

    sorry, ik weet geen betere reactiej op dit moment...xD

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here