Foto bij After LOTR ~ 067

Justin pov.

Imryll opent mijn deur met een luide klap en gaat dan aan de voeteinden van mijn bed staan. 'Opstaan.', zegt ze en trekt de dekens weg. Ik protesteer en krul mezelf op. "Hmmm, nee, het is te vroeg", klaag ik met gesloten ogen. Ze draait met haar ogen en zegt dan: 'Het is half negen.' Ze buigt over me heen en port me in mijn zij. Ik neem haar vast en draai ons om, zodat zij onder mij op het bed ligt. "Dat is nog steeds te vroeg", zeg ik. 'Komaan , geen tijd voor spelletjes.', zegt ze geïrriteerd. "Oh nee?", vraag ik speels en druk een kus op haar mond. Maar ze trekt echter haar hoofd wat naar achter tegen het hoofdkussen zodat ik wel moet stoppen met kussen. 'Ik denk niet dat wij...', begint ze. "Wat?", vraag ik uitdagend.

'Niks.', zegt ze met een glimlach en probeert van onder me weg te komen. Ik neem haar bij haar polsen vast en pin die naast haar hoofd neer. "Wat dus?", vraag ik nog eens grijnzend. 'Niks, betekend ook "niks".', zegt ze op een nog uitdagendere toon. Ik grijns en zoen haar dan. Als mijn lippen de hare raken, trekt ze haar hoofd weg en probeert dan voor de zoveelste keer onder me vandaan te komen. "Geef je nog antwoord, Imryll?", vraag ik en neem met één hand beide haar polsen vast en ga met mijn hand ander onder haar hemd. 'Nee, ik ga niet antwoorden...', zegt ze terwijl ze haar pols heeft bevrijd en mijn hand vanonder haar bloes haalt. Ik grijp haar hand terug vast en ga verder. "Als je juist antwoord, stop ik. Niet eerder...", zeg ik en doe haar hemd langzaam omhoog.

'Ik weet dat je het antwoord graag wilt weten maar nee is nee.', zegt ze en maakt haar handen los en doet haar bloes weer omlaag. Ze duwt me van haar af. Ik maak een teleurgesteld geluidje, en neem haar dan in een knuffel waar ze niet meer uit kan. 'Alsjeblieft zeg, we zijn in oorlog en jij denk gewoon aan seks?', zegt ze en probeert los te komen wat niet lukt. "Ook, maar niet alleen daar aan, maar aan het antwoordt dat je mij nog moet geven...", zeg ik en druk een kusje in haar nek. 'Ik herhaal mijn woorden nog één keer. Nee is nee.', zegt Imryll weer en blijft gewoon liggen want ze kon toch nergens heen. "Oké, dan wordt het een ik-blijf-in-bed-liggen-dag", zeg ik grijnzend. Ze kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan en zegt dan: 'Haal het maar niet in je hoofd om mij aan te randen.’ Ik grijns alleen maar. "Hmpf, alsof jij het erg zou vinden...", zeg ik en druk nog een kusje op haar sleutelbeen.

'Stop er toch mee. Er zijn nog genoeg vrouwen in Midden-Aarde.', zegt ze en probeert voor de allerlaatste keer uit mijn omhelzing te ontsnappen. "Maar geen één noemt Imryll en is zo mooi als jou", zeg ik en hou haar nog steviger vast, zodat ze zeker niet weg kan. Ze zucht. Wat kon ze anders doen. Maar ze voelde zich toch wel een beetje gevleid. "Je bent zo mooi", mompel ik in haar haar.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here