Foto bij After LOTR  ~ 068

Justin pov.

'Zo is het wel genoeg. Straks moet ik je ogen nog zoeken.', zegt ze sarcastisch. "Zolang ik maar niet verblind wordt door jouw schoonheid en liefde", antwoord ik. Ze begint de moed langzaam te begeven. Ze kust me opeens recht op mijn lippen en houd zo lang mogelijk vol. Ik laat mijn greep niet verslappen en kus haar ook terug. Ik draai haar terug onder mij en blijf haar zoenen. "Fijn dat je meewerkt", grijns ik en zoen haar verder. Een kleine kreun verlaat mijn mond. Ze houd abrupt haar lippen stijf op elkaar en stopt met zoenen. "Aan een plan C aan het denken?", vraag ik grijnzend. 'Wil je er alsjeblieft mee stoppen...', vraagt ze dan met een breekbare stem. "A- ah- ha, ik weet wel dat je niet zo kwetsbaar doet, daar trap ik niet in", zeg ik lachend, maar laat haar niet losser.

Ze begint wanhopig te worden. Ze had geen plan D dus vraagt ze: 'Waarom hou je me hier eigenlijk in je kamer. Er moet toch een reden zijn.' "Ja, jouw antwoord", zeg ik. Ze draait haar om in mijn greep en probeert al wurmend uit mijn greep te komen. Ik druk haar terug tegen het bed aan. Ze zegt dan op irriterende toon: 'Waag het om jouw flikker in mij te steken.' Ik grijns enkel. "Antwoord dan op mijn vraag..." 'Nooit...' "Zeg nooit nooit", antwoord ik grijnzend. '*zucht* Laat me gewoon gaan...', zegt ze en negeert mijn grijns. "Nooit" 'Zeg nooit nooit.', zegt ze en duwt me hard van haar af. Ze gaat van bed en legt haar jurk terug goed. 'Denk maar niet dat ik dit zomaar ga vergeten.', zegt ze en steekt dreigend haar wijsvinger in mijn richting. "Wil ik ook niet", zeg ik grijnzend...


Opeens wordt ik wakker. Frank zit op mijn borstkast en kijkt smekend om een stukje eten. Wow, dat was een rare droom... Ik had bijna Imryll aangerand...

Dark Queen pov.

Ik word langzaam weer wakker en merk dat ik boven op mijn oorlogsplannen in slaap ben gevallen. Ik merk dat de zon al hoog staat en beslis dan maar om te zien of de andere ook al wakker zijn. Eerst ga ik bij Peter langs en merk dan dat hij al uit zijn kamer is. Dan stap ik naar Justins kamer en klop op de deur. Zonder op een antwoord te wachten doe ik hem open en loop naar het raam. Ik open de gordijnen waardoor er een felle zonlichtstraal door de kamer gaat. Ik draai me om naar Justin en zeg dan: 'Opstaan.' Ik por hem even in zijn zij. "Ja, ja, ik ben al wakker", zegt hij en staat op. 'Goed dan...', zeg ik en druk een kleine kus tegen zijn wang. Hij beantwoord dat met een klein lachje. Hierna stap ik zijn kamer uit en ga naar de keuken. Ik begin te koken. Ik moest het toch eens beginnen doen, voor ik naar mijn nieuwe verblijf vertrek. Misschien moest ik het al eens tegen Justin zeggen vooraleer ik vertrek.

'Peter!’, schiet er door me heen, die kluns is al de hele tijd aan het wachten. Ik had hem gezegd om elke ochtend om 9 uur op het plein te staan. Ik stap snel door de gangen op weg naar de binnenplaats. "Ronde 1112, ronde 1113...", puft Peter en blijft lopen om zich fit te houden. Als ik bij de binnenplaats aankom blijf ik staan. Oh, hij is gewoon aan zijn conditie bezig, denk ik. Ik ga terug naar de keuken en zie rat Frank op tafel zitten. 'Justin! Je hebt je huisdier hier achter gelaten!', roep ik geschrokken en maak een grote boog rond de tafel. "Euhm, ja en?", vraagt Justin en pakt rat Frank op. Ik kijk geschrokken op. 'Ik denk dat ik even ga...', zeg ik en ga naar de paarden stallen. Ik had even lucht en rust nodig. Die rat stonk te hard, was onhygiënisch en Justin pakte hem zomaar op! Zonder handschoenen! Ik zadel mijn paard op. Justin keek me fronsend na. "Okey...", zegt hij en aait Frank en geeft hem een stukje kaas.Ik ga op mijn paard zitten en rijd dan weg in het woud.

Reacties (1)

  • Allmilla

    Ik denk dat ik Peter mag...xD

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here