Foto bij After LOTR ~ 069

Justin pov.

Ik stap de binnenplaats op en zie dan Jos lopen, met achter zich een stuk of 10 Uruk-hai’s. "*hijg* Jullie kunnen mij toch niet vangen *hijg*", zegt hij en blijft rondjes lopen. Ork 798 staat met een HD camera te filmen. Als hij mij ziet glimlacht hij breed en steek zijn duim omhoog. Ik glimlach naar hem, maar zodra hij wegkijkt, draai ik met mijn ogen en ga terug naar binnen. Orken...

Na 5 uur weg te zijn geweest keert Imryll terug naar MM. Ze stapt af en draait met haar ogen als ze ork 798 bezig ziet. Ze stapt dan naar de keuken en doet haar cape uit. Ze haalt de zak van haar schouder en legt hem op tafel. Ik leg mijn gebakken taart op tafel. "Hoi Imryll, wat heb je bij?", vraag ik als ik merk dat ze ook in de keuken staat. 'Wat kruiden. Mm, ziet er lekker uit.', zegt ze en stapt naar me toe. Ze pakt me bij mijn kraag en kust me op de lippen.

Met grote ogen kijk ik haar aan en in shock doe ik niets terug. Ze laat me los en zegt dan: 'Het is niet erg als je niet wilt kussen.' Ik wil wel kussen, maar deze kwam zeer onverwacht. Ze stapt naar de tafel en laad haar zak uit. Als ze merkt dat ik niet reageert stapt ze weer naar me toe. Oeps, hij is een beetje van de kaart gebracht, denkt ze. Ze pakt wat water en gooit het in mijn gezicht. *kzzzzt* Ze geeft het op en pakt verder de kruiden die ze had meegenomen uit. Ze legt ze allemaal te drogen en kijkt dan nog eens naar de taart. Zou ze durven? *knetter-knetter* Ze pakt een mes en snijd een stukje van de taart af. Ze legt het op een bordje en gaat aan tafel zitten en begint te eten. Ik zit in shock, maar kom er snel uit als ik zie dat ze van mijn taart zit te eten. "Hey! Laat ook nog wat voor mij over...", zeg ik snel.

Ze breekt een stukje van mijn taart af en stap naar me toe. "Ma...", wil ik zeggen, maar er wordt een stuk taart in mijn mond geduwd en ik moet eerst kauwen voordat ik iets kan zeggen. "Ik...", begin ik weer, maar nu kust ze me op mijn mond. *zucht*, ik kan hier niets zeggen hé... Ze blijft me kussen en brengt haar handen naar mijn kaken en streel met haar vingers over mijn wang. Ze drukt haar lichaam wat dichter tegen mijn lichaam. Halleluja... Ze drukt haar onderlichaam nog wat dichter bij de mijne en blijft me kussen. "Ho ho ho, wat ben je van plan?", vraag ik. Ze trekt haar terug en zegt dan: 'Ik heb je droom wel gezien hoor.' Ze draait haar om en pakt nog een stukje taart. Ik voel mijn wangen vuurrood worden. 'Wel, ze zeggen dat dromen kunnen uitkomen...', zegt ze en blijft omgedraaid. Mijn wangen worden nog roder en ik krab ongemakkelijk in mijn nek. Ze draait haar om en ziet dan dat ik rood ben. 'Ow, euhm, wel, euhm... moet ik weggaan?', vraagt ze. Ik weet niet wat ik moet zeggen.

Reacties (2)

 • DeNaamIsGideon

  TAAARTTTTT
  Stiekem doe ik alsof taart hier het belangrijkste was om dit awkward laatste stuk te vergeten

  3 jaar geleden
 • Allmilla

  Oh, willen jullie ook nog een stuk voor mij overlaten?;)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here