Foto bij Choices 5

Toen ik buiten was stond Melissa daar samen met Gemma. Ik zuchtte en liep naar hen toe, nog niet helemaal geregistreerd wat er net allemaal was gebeurd liep ik naar Gemma. ‘Kom we moeten haar weg brengen van hier.’ Zei ik Melissa die gelijk knikte. Ik was nog steeds gekwetst en boos op Gemma maar ze had me nu nodig, en ook al had ik haar op dit moment niet graag moest ik haar helpen. Ik heb mezelf altijd gezworen mensen te helpen. ‘Zaynie je ziet er weer zo leuk uit.’ Giechelde ze. Ik besloot haar te negeren. ‘Naar jou kamer?’ Vroeg ik Melissa. ‘Ze wilt niet.’ Zei ze zuchtend. ‘Gemma we moeten je naar Melissa haar kamer brengen.’ Zei ik haar. ‘Nee ik wil naar jou kamer gaan Zaynie je bent altijd zo goed voor me.’ Zei ze. Ik zuchtte. ‘Oké dan naar mijn kamer.’ Zei ik met een lichte tegenzin, maar ik wist als ik Gemma haar zin niet ging geven er nog ergere dingen zouden gebeuren.
‘Ben je zeker Zayn?’ Vroeg Melissa, ‘Het beste is nu dat je haar zin geeft, ze is over haar toeren en ik wil haar het liefst zo snel mogelijk laten slapen, en mijn kamer is nu ook dichter dan de hare of de jouwe.’ Zei ik haar en pakte Gemma stevig vast en wandelde de trappen op.
Toen ik eindelijk mijn kamerdeur zag zuchtte ik opgelucht. Ik deed de deur open en hielp Gemma op het bed. ‘Wat zou er gebeurd zijn?’ Vroeg ik aan Melissa. ‘ Geen idee.’ Zei ze en keek Gemma aan die ons zat aan te kijken. ‘Leg je neer Gems.’ Zei ik, en deed het dekbed open. ‘Nee, ik wil gemakkelijk.’ Zei ze en begon haar kleedje uit te doen en ik draaide me snel om. ‘Zaynie je bent gay nobody cares.’ Giechelde ze. Ik zuchtte en draaide me weer om. Ze zat er alleen in bh en slipje. Ik liep naar m’n kast en pakte een shirt eruit en gaf het haar en ze grinnikte, ik zocht in mijn laden naar een strikje. ‘Ik kan het alleen nu Melissa ik stuur je morgenochtend.’ Zei ik haar. Ze keek me even aan maar knikte dan en verdween. Ik pakte de borstel en deed kamde haar haren rustig en deed ze dan in een vlecht. Ik pakte ik ontschminkingsdoekjes had ze van mijn zus. ‘Sluit je ogen Gems.’ Fluisterde ik en ze deed het. Ik pakte een doekje en ging zachtjes over haar ogen. Het zwart verdween en plakte al snel op het doekje. Daarna ging ik over haar wangen en de uitgelopen mascara verdween ook. Nu zag ze er nog kwetsbaarder uit. ‘Zo.’ Fluisterde ik en gooide het in de vuilbak.
Ze legde zich neer en keek me aan. Ik glimlachte zwak naar haar en deed mijn kleren uit en deed een jogging aan, normaal sliep ik in boxer maar nu Gemma in mijn bed lag hield ik maar een jogging aan. Ik deed het licht uit en pakte mijn gsm stak die in en kroop bij haar in bed. ‘slaaplekker Gemma.’ Zei ik haar en liet een hand door haar haren gaan. ‘Dank je.’ Fluisterde ze nog en viel tegen me in slaap. Dit ging een lange nacht worden.
(Woensdag)
Ik werd wakker en rekte me uit. Ik had redelijk goed geslapen en keek naast me. Gemma lag nog in een diepe slaap en ik zuchtte. Ik wou eindelijk wel eens gaan weten wat er met haar was. Maar ik kon het niet uit haar dwingen. Ik stond op en keek naar Liam die ook nog lag te slapen. Ik draaide met mijn ogen en liep de badkamer in en douchte me, kleedde me aan en deed mijn haar.
Ik wandelde de kamer in en zag Liam verbaasd naar Gemma zien. ‘Ik dacht dat je homo was?’ Vroeg hij verbaasd. ‘Ben ik ook, ze is een vriendin en had moeilijkheden.’ Perste ik uit. Ze was niet echt een vriendin, ze had me gekwetst maar ze was in moeilijkheden.
‘Oh, ze is toch de zus van Harry.’ Zei hij en ik knikte. ‘Ja, dat is ze blijkbaar.’ Mompelde ik erachteraan en schudde haar zachtjes wakker. ‘Gems je moet opstaan.’ Zei ik haar. Ze keek me aan met slaperige ogen. ‘Wat doe jij hier?’ Vroeg ze verbaasd. Ze keek rond en zag Liam en dan mij en zuchtte. Ik keek haar aan dat ze het maar een andere keer moest vragen zonder dat Liam er bij was. Ze knikte en knuffelde me even kort en liep naar de badkamer. ‘Wat wil je eten Liam?’ Vroeg ik.
‘Eieren.’ Grijnsde hij.
Ik stond op en begon eieren te maken voor ons alle drie en zette die neer op de tafel. Als Gemma buiten kwam aten we in stilte en het was fijn. Niemand zei iets en genoot van zijn ontbijt.
Ik ruimde af en Liam ging in de badkamer. ‘Bedankt.’ Zei ze. Ik knikte. ‘Ik weet het terug, je hoefde het niet te doen.’ Zei ze. ‘Ik kon je niet alleen laten.’ Zei ik. ‘Ik was een bitch en je hielp me.’ Zei ze en knuffelde me. ‘Ik vertel het je ooit nog wel.’ Zei ze zacht in mijn borst. ‘Het is goed Gemma.’ Zei ik en kuste haar haren kort. Ze had haar haar nog altijd in het vlechtje en ik glimlachte. ‘Kom we moeten naar de les.’ Zei ik haar en ze knikte.
We gingen snel langs haar kamer voor andere kleren en wat make up en liepen daarna naar de les. We kwamen net op tijd het muziek lokaal binnen en ik ging zitten.
Melissa keek ons aan, ze wou natuurlijk weten wat er gebeurd was toen ze was verdwenen en ik wist dat Gemma haar alles wel zou vertellen.
De les was saai en ik wist meteen dat ik niet veel van muziek ging doen, ik wou schilderen, tekenen en beeldhouden, maar muziek was niets voor mij. Ze zeiden dat ik kon zingen maar met een instrument spelen kon ik totaal niet en daar ging deze les vooral over. Ik was altijd blij dat de les gedaan was en ik naar het volgende kon.

Hey lieverds,

Hoe is het met jullie? Met mij (Femke) alles oké heeel druk haha
Damn die foto van Zayn, als ik al niet in Love was met hem zou ik het nu zijn haha.

Hoe is jullie weekje al?

Veel liefs

Reacties (2)

 • FollowYourDream

  OH, zo schattig hoe Zayn voor Gemma zorgt!
  En het is te hopen dat Gemma Zayn alles ooit vertelt.. Dat moet ze!

  Ik hou van jullie schrijfstijl!

  xxx

  3 jaar geleden
 • Renate1983

  Lief stukje, hoe Zayn voor Gemma zorgt. Ook al heeft ze rake dingen tegen hem gezegd.
  En Zayn die het ontbijt kookt, mag ik ook een vent die kan koken.
  (ben niet echt een keukenprinses) ;p

  Love it, babe

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen