Foto bij After LOTR ~ 083

Beste lezers,
Omdat ik volgende week donderdag begin met mijn examens, zal dit het laatste hoofdstukje zijn tot de zomervakantie begint. Vanaf dan zal ik weer activeren en voelen jullie het einde ook al naderen?

Dark Queen pov.

Als de nacht is gevallen wordt ik wakker in mijn bed. Ik ga niet meer kunnen slapen vanavond, denk ik en ga dan naar de badkamer. Ik kleed me uit en stap dan in de douche. Ik stap na een halfuur uit de douche en kleed me aan. Ik ga dan in mijn korte broek en onderhemd naar de living en ga dan in de zetel zitten. Uit de kachel komt ineens mijn raaf met een brief aan zijn poot tevoorschijn. Ik spring letterlijk uit de zetel en pak de raaf op, ik open het rolletje en begin hardop te lezen. ‘Liefste, wat ben ik blij dat je nog leeft. Ik zal zo spoedig mogelijk ko-’, zeg ik maar stop wanneer er drie keer op de deur word geklopt.

Ik stap behoedzaam naar de deur en doe die langzaam open. Als ik tot mijn besef kom dat Frédéric voor me staat, loop ik naar hem toe en omhels hem stevig. Hij slaat zijn armen om me heen en tilt me licht, de lucht in. Tranen van geluk stromen over beide onze wangen. Hij laat me weer op de grond zakken en kust me langdurig op mijn lippen, totdat we allebei naar lucht snakken. Hij streelt over mijn wang en veegt een paar tranen weg, hierna geeft hij me zuigzoentjes in mijn hals en nek. “Frédéric,” begin ik en wijs in de richting van zijn vuile kleren. “Ben je soms door de modder gegaan of wat? Of misschien door doornstruiken, of moeras, of…”, zeg ik verder.

Hij legt een wijsvinger op mijn mond en kijkt me dan diep in de ogen. ‘Laten we maar eerst eens naar binnen gaan.’, zegt hij en we gaan allebei naar binnen. “Hoe wist je eigenlijk dat ik hier woonde?” ‘Ik heb die raaf gevolgd, maar die ging zodanig rap dat ik wel moest lopen om hem bij te houden. Daarvan deze vuile kleren.’, zegt hij en vraagt dan: ‘Zou ik misschien onze douche mogen gebruiken?’ Ik knik van ‘ja’ en hij stapt al in de verkeerde richting. “Euhm, schat? De douche is de rechter deur, niet de linker deur, daar staat het afwasmachine. Tenzij je je liever daarin wast.”, zeg ik plagerig en hij draait zich om naar de rechter deur. ‘Bedankt schat.’, zegt hij en verdwijnt in de badkamer. Ik laat een stille zucht en ga dan in de zetel zitten. Wat heb ik hem toch gemist…

Na een uur komt hij uit de douche met alleen een onderbroek aan. Hij ploft naast me neer op de zetel en ik kijk hem met grote ogen aan. Ik doe mijn mond open om iets te zeggen, maar zachte lippen belemmeren dat de woorden eruit komen. Ik kus mee en de kus wordt steeds intenser. Hij draait ons om, zodat ik onder hem kom te liggen. Na een tijdje draagt hij me naar onze slaapkamer en laat me op het bed neerzakken. Hij sluit de deur en komt weer op mij liggen. Je weet wel wat er daarna gebeurt. Na één uur vallen we vermoeid op bed naar en vallen we tegelijk in slaap.

Reacties (2)

 • DeNaamIsGideon

  Ik schrijf echt al weeeeken niet meer voor de examens.
  #Strever

  3 jaar geleden
 • Allmilla

  Veel succes met je examen!:)(dit geld natuurlijk ook voor alle andere lezers...)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen