Foto bij After LOTR ~ 086

Wyvern pov.

Ik word langzaam wakker voor de deur als ik een, redelijk zwaar, gewicht op mijn rug voel. Ik open mijn ogen en kijk achterom, om dan een baby draakje te zien zitten die mij vrolijk aankijkt. Het draakje blijft bij mij en begint met mij te spelen, terwijl ik gewoon blijf liggen. "Oom Smoke", zegt het draakje opeens en ik kijk verbaast naar hem. What did he just said? Imryll land bij mij en wilt duidelijk iets vragen maar ziet dan het kleine draakje op mijn rug zitten. 'Jullie hebben elkaar dus al gevonden...', zegt ze en kijkt naar mij. Ik knik trots op haar vraag en zeg dan: "Ik ben volgens hem al gepromoveerd tot oom Smoke", zeg ik grinnikend. 'Zou je het erg vinden als hij terug met mij mee gaat?', zegt mijn meesters en kijkt dan naar Alfred. 'Ja, jij...', voegt ze er nog aan toe. Het draakje kijkt verbaasd op, maar kruipt dan vliegensvlug onder mijn vleugel.

"Van mij mag wel, maar ik weet niet of hij wilt...", zeg ik dan. 'Wel, dan let JIJ maar even op hem "OOM SMOKE "!', zegt ze geïrriteerd en stijg weer op en vliegt weg. "Oké, brompot", mompel ik, maar speel wel met het kleintje. Na zo’n 2 uur komen Imryll en Frédéric terug aan bij hun villa en landen voor me. Ze veranderen in mensen en Lucius komt langs haar been omhoog. Ze gaat met haar hand over haar beginnende buik en zegt dan tegen mij: 'Sorry van daarstraks, ik denk dat mijn zwangerschapshormonen toch de leiding namen over mijn lichaam.' "Ja ja", mompel ik en schreeuw dan even. Ik til mijn staart op en zie daar een kleine Alfred aan bungelen, met zijn tanden diep in mijn vlees. "Dat doet dus pijn", mopper ik boos en schud wat met mijn staart heen en weer, maar hij laat niet los. 'Hou je staart even stil...', zegt ze en maakt Alfreds kaken los.

Hierna houd ze hem in haar armen. Ze laat hem dan op de grond neerzakken en staat dan terug recht. 'Wel Smoke, ik denk dat ik mijn babysitter heb gevonden.', zegt ze en kijkt dan naar mij. Ik kijk even achter mij en dan terug. "Wie... ik?", vraag ik. 'Wie anders slimpie.', zegt Imryll en ziet haar man naast haar komen staan. 'Ga al naar binnen schat', zegt ze en geeft hem een kus. Als hij met de kleintjes weg is, richt ze haar tot mij. 'Ik wou nog iets vragen. Het gaat om Justin. Ik maak me zorgen om hem. Ik heb hem niet meer gezien sinds hij weg is gegaan uit Minas Morgul. Zou je alsjeblieft even naar hem willen zoeken?', vraagt ze onzeker.

Ik zucht even en zeg na een lange stilte: "Zeg tegen de kleintjes dat oom Smoke op vakantie is", en vertrek dan. 'Zal ik zeker doen en bedankt!', roept ze me nog na en gaat dan naar binnen. Ik vlieg verder en kreun als ik zie dat ik door een pak onweerswolken moet. Great...

Reacties (2)

  • DeNaamIsGideon

    Lastig...

    3 jaar geleden
  • Allmilla

    Arme Wyvern, door onweerwolken vliegen en oom Smoke zijn...xD

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here