Foto bij 117.

Britta Nina Waldner

Ik had Hanna's advies opgevolgd en het had helaas niet uitgepakt, zoals ze had gehoopt. Zoals ik had gehoopt. Ja, ik had James' ogen even op me voelen branden, maar na enkele seconden had hij zijn blik afgewend en weer naar Cecilia gekeken. Wat had die trut wat ik niet had? Maar ik had wel veel aandacht gekregen van andere jongens die wel gecharmeerd waren van mijn danskunsten. Ik had ze afgewimpeld en was met wat Rose en Allie gaan dansen. Ze hadden namelijk naar mijn mening al veel te lang gedanst met hun vriendjes, alleen Spencer was nergens te bekennen. Waar die uithing kwam ik morgenochtend wel achter. Hanna had enkele nummers met Scorpius gedanst wat ik heel schattig vond, omdat die twee gewoon meant to be waren. Al vond Scorpius H's alterego leuk, kon hij niet ontkennen dat het origineel veel leuker was.
'Niet zo treurig kijken, B,' hoorde ik achter me en draaide me om. Koen.
Een glimlach verscheen op mijn gezicht. 'Sorry,'
Hij volgde mijn blik en keek ook naar Scorpanna. 'Dus zo steekt de vork in de keel,' zei hij zacht. 'Ze is nog steeds niet over die zak heen,'
Medelevend keek ik hem aan en legde mijn hand op zijn bovenarm. 'Het spijt me voor je, Koen,'
Zijn blik gleed verder naar James en Cecilia en gepijnigd volgde ik zijn blik. 'En dat spijt mij voor je, Britta,' zei hij zuchtend. 'We zijn allebei de persoon die niet gewild wordt,'
'Zeg dat wel,' zei ik zacht. Ik draaide me om en liep weg van de dansvloer, maar dat werd voorkomen door Koen. Hij had zijn hand om mijn bovenarm gesloten en me teruggetrokken. De verbazing was op mijn gezicht af te lezen. Wat was er? De kans om het te vragen kreeg ik niet, want hij had zijn armen om me heen geslagen en me naar zich toegetrokken. Zijn lippen vonden de mijne en gelijk proefde ik de alcohol. Had ik niet gemerkt dat hij dronken was? Hoe dom was ik? Spartelend in zijn armen probeerde ik me los te wringen. Dit was Koen niet. Hij zou zoiets nooit nuchter doen. Maar hij was niet nuchter, dus hij was niet de Koen die ik zo goed kende. Met alle kracht die ik had zette ik mijn handen tegen zijn borstkast en deed een poging om hem weg te duwen. Vergeefs, de jongen was veel te sterk voor me. Zijn tong tikte tegen mijn lippen en ik gaf me niet over. Nee, ik hield mijn kaken strak op elkaar.
'Dude, wat ben je aan het doen?'
Mijn gezicht klaarde op toen ik de stem herkende. James. Hij duwde Koen van me weg en keek me bezorgd aan. 'Gaat het?' vroeg hij bezorgd.
Vluchtig knikte ik. 'Ja het gaat. Ik had gewoon door moeten hebben dat hij niet helder meer was,'
'Je hoeft de schuld niet altijd bij jezelf te leggen,' zei hij zacht. 'Soms kan ook de ander er schuld aanhebben,' vervolgde hij. Verbaasd keek ik op in zijn heldergroene ogen. Had hij het nu over ons? Een voorzichtige glimlach verscheen op mijn gezicht en ik zwoor dat dat ook voor hem gold.
'James! Hier ben je!' mengde Cecilia zich in het gesprek en viel James om de hals. James staarde me aan en ik staarde terug. Hij had het niet over ons gehad. Had hij het over Cecilia gehad of gewoon over Koen en mij?
Ongemakkelijk schraapte ik mijn keel, aangezien Cecilia helemaal aan hem vast hing terwijl we een gesprek voerden. Beide keken ze op, James verbaasd en met een beetje schuld in zijn uitdrukking en Cecilia vol haat en afgunst. 'Ik ga weer eens verder,' vertelde ik hen. 'Bedankt James,' bedankte ik hem oprecht en liep verder.
Ooit ging het me toch wel lukken? Ooit kwamen James en ik toch wel samen? Want we hoorden samen? Alles zou uiteindelijk op zijn pootjes terecht komen? Toch?

Reacties (2)

 • HopeMikaelson

  :'(

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Hou vol! We zijn nog niet bij het einde!

   3 jaar geleden
  • HopeMikaelson

   ... *cries* ik kan Cece niet meer aan

   3 jaar geleden
  • Chantilly

   Houd vol, ik geloof in je!

   3 jaar geleden
 • DieEneSaar

  Pls laat ze weer bij elkaar komen en Cecilia weg rotten...

  3 jaar geleden
  • Chantilly

   Tja, maar dat zou toch niet interessant zijn voor het verhaal? ;-)

   3 jaar geleden
  • DieEneSaar

   Dat is waar:)

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen