Foto bij 1.3

De rest van het weekend bracht ik thuis door, grotendeels op mijn kamer. De enige interactie die ik had, was mijn broer die me kwam vertellen dat het avondeten klaar was. Tijdens het eten zelf las papa de krant, zweeg mijn broer en was mijn stiefmoeder afwezig. Ze at ’s avonds nooit met ons mee en papa wou ons niet vertellen waarom. Terwijl ik zaterdag op mijn kamer mijn tijd besteedde aan lezen of naar doelloze sites kijken, hoorde ik mijn gsm meerdere keren trillen. Mercedes had me drie keer gebeld en verschillende berichtjes gestuurd.
      Mercy: 10:28 waar de fuck ben je heen gegaan gisteren??
      Mercy: 10:29 & wat is er tussen jou en shaun gebeurd?
      Mercy: 11:35 als je nu niet opneemt doe ik je wat aan

Ik nam niet op, en zondag hoorde ik niets meer van haar. Eerst was dat een opluchting geweest, maar na een tijd werd ik ongerust. Ik was dan ook blij toen ik zondagavond mijn gsm hoorde. Het was echter geen berichtje van Mercedes, maar van Shaun.
      Shaun: 22:06 Kan ik langskomen? X
Ik zuchtte. Natuurlijk mocht hij langskomen, zo werkte het nu eenmaal. Hoewel ik echt geen zin had in Shaun, wist ik dat dat het beste was. Mercedes zou minder boos zijn omdat we het goedgemaakt hadden en dan moest ik maandag zijn ijzige blikken tenminste niet zien.
      Ik: 22:10 kom maar
      Ik: 22:11 <3

Om twintig na tien stond hij voor mijn deur. Hij stond er met één hand in zijn zakken en één rond de sigaret in zijn mond. Toen hij mij zag, doofde hij hem uit op de grond en zoende hij me.
      “Sorry”, mompelde hij tegen mijn lippen.
      “Sorry”, zei ik dan ook maar. Ik duwde hem een stukje weg, nam hem bij zijn hand en rende naar mijn kamer. Wie de deur dichtsloeg weet ik niet meer, maar voor ik het wist had Shaun zijn shirt uitgetrokken en ik mijn broek. Zijn handen waren overal, in mijn haren en rond mijn heupen, en mijn huid tintelde van zijn aanraking. We stonden in brand, één en al lust, maar niets was nog oké.

Een veeeel te kort stukje, mijn excuses. Alles is een beetje druk en chaotisch op het moment en ik voel mijn motivatie om te schrijven al weer wegglippen ):
Hopelijk volgende week wat langer x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen