Foto bij 6.Do

Only now do I see the big picture
But I swear that these scars are fine
Only you could have hurt me in this perfect way tonight
I might be blind, but you've told me the difference
Between mistakes and what you just meant for me

- London Grammar

"Dit is mijn moeder, Jay Tomlinson. Ze wou je ontmoeten."
Het duurde even voor Harry iets over zijn lippen kreeg. Hij was geschrokken door deze nieuwe informatie.
"Oh!" zei hij, uiteindelijke en ging rechtop staan met zijn hand naar voor. "Oh. Uh, Harry Styles. Wat fijn om u te ontmoeten, Mrs Tomlinson." Hij keek van Louis naar zijn moeder en terug, hij probeerde om de gelijkenissen tussen hen te vinden en ze te onthouden. Dezelfde haarkleur. Dezelfde zelfzekere houding. Dezelfde blauwe, blauwe ogen.
"Zeg maar Jay, schat," zei ze en keek hem met een glimlach naar hem op. "Het is ook fijn om u te ontmoeten. Ik was zo blij toen ik hoorde dat u het LSO zou gaan dirigeren dit jaar."
"Oh... Dank u." zei Harry traag en keek kort even naar Louis, van wie hij nu wist dat hij de volledige tegengestelde reactie gehad moest hebben dan zijn moeder, toen hij het te horen kreeg. Louis bleef onaangedaan voor zich uit staren en beet op de binnenkant van zijn lip. "Ik ben de impresario van het Hallé." zei Jay. "We zouden alles doen om iemand met jouw talent daar te krijgen voor een workshop. Ik volg je carrière al jaren!" Ze knikte richting Louis. "Als sinds je met Louis op kamp bent geweest. Hoe oud was je toen? Vijftien?" Harry knikte en bloosde. Zijn ogen schoten weer naar Louis en hij vroeg zich af of hij zich de lichte roze kleur op Louis' wangen verbeelde. "Je was zo indrukwekkend tijdens het midzomerconcert." ging Jay verder. "Je was al zoveel beter dan Louis in het interpreteren van de muziek, en al op zo'n jonge leeftijd."
"Oh," zei Harry een beetje timide. "Daar wist ik niets van." Hij durfde niet meer naar Louis te kijken, maar hij wilde toch zo graag.
"Het is waar, schat!" zei ze met een zachte lach. "Hij heeft altijd al wat moeite gehad met de emotionele kant." Louis liet een schimmige lach horen en schoof ongemakkelijk heen en weer, zijn ogen strak op de grond gericht. Harry schraapte beduusd zijn keel.
"Het was een geweldige show daarnet." zei hij voorzichtig. Jay grinnikte kort en haalde haar wenkbrauwen op.
"Ja, wel, Eleanor geeft graag veel show."
"Mam," fluisterde Louis.
"Het is al goed, lieveling. Ik zwijg wel over jou. We zouden beter toch vertrekken." Ze leunde naar voor om haar hand op Harry's arm te leggen. "Ik kijk heel erg uit naar komend seizoen, Mr. Styles. Ik kan niet wachten om te zien wat u hen zal leren."
"Bedankt," mompelde Harry en keek in haar ogen. Misschien waren haar ogen niet zo blauw als die van Louis. "Het was fijn u te ontmoeten" voegde hij er nog aan toe, toen ze zich omdraaiden om weg te gaan.
"Goedenacht, Styles," zei Louis en hij keek omhoog naar Harry met een kleine glimlach op zijn lippen. Hij keek bijna triest, Harry's hart trok samen toen hij de verdrietige blik die even in Louis' ogen te zien was zag.
"Goedenacht." fluisterde hij terug, zijn stem klein door de onverwachte emotie.

Harry dacht aan de warmte die zijn moeder hem gaf en voelde zich er schuldig over. Hij mist plots haar knuffels, zijn moeder, hij miste hoe breekbaar haar schouderbladen voelden onder zijn grip. Ze was ver weg, in Holmes Chapel, dus hij zou het met Niall en Gemma moeten doen voor nu. Harry ging op zoek naar zijn zus en zijn beste vriend. De trieste ogen van Louis Tomlinson kwelden hem bij iedere stap.

Afspeellijst
+ Big Picture - London Grammar

Let me know what you think!

Greetz Translator

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen