Hey Ollebol,
Het is zo ver. De dag van ons eerste vriendschappelijke duel is aangebroken. Of eigenlijk zijn de laatste paar minuten voor de wedstrijd al aangebroken. De Royals zijn nu aan het opwarmen, omdat ze het veld niet goed kennen. Maar goed, we gaan zo al beginnen met ons duel tegen de Royal. Maar waarom? Waarom wil zo'n goed team tegen ons spelen? Mark en ik hebben het ons ook nog een hele tijd afgevraagd. Maar we hadden verder niet echt veel zin om daarop in te gaan. Want dit is het geen waar Mark en ik al zólang naar uit hebben gekeken! Ja, onze eerste wedstrijd! Al is het een vriendschappelijk duel het blijft toch zo leuk! De jongens zijn opeens zó gemotiveerd. Zelfs Jack. We hebben deze hele week hard getraind. En nu? Nu zijn we er klaar voor! Het is alleen wel jammer dat Mark en ik allebei nog geen supertechniek hebben die werkt. Ik heb er wel een op het oog. Ene uit het notitieboekje van mijn opa. Maar dat is nog geheim. En daar gaan we het nu natuurlijk niet over hebben! Want het is gewoon veel te leuk dat het team zo gemotiveerd is!
En ik heb trouwens nog meer nieuws; We hebben namelijk nóg twee leden! Namelijk Jim Wraith, een lange jongen die zich ongezien voelt. En die ene Willy Glass, die nerd waar Mark het laatst over had. Hij is eigenlijk best wel irritant, maar toch is één wissel niet zo erg. Ook al gaat die wissel Willy heten. En ja, daar ga ik persoonlijk voor zorgen.
Maar weet je wat wel héél erg jammer is? Dat ik Axel niet meer heb kunnen spreken. Ik ben zó nieuwsgierig naar waarom hij is gestopt met voetballen. Hij heeft echt wel talent. Dus waarom? Waarom heeft hij dat gedaan? Wat is de reden dat hij is gestopt? Mark en ik snappen het echt niet. Zijn schot was zo goed en hard. Dat hadden we deze wedstrijd echt goed kunnen gebruiken. Maar het zou echt héél veel voor me betekenen als hij me vertelt wat er met hem aan de hand is. Hij kan me vertrouwen. Dat denk ik tenminste. Ik bedoel: Dat weet ik gewoon.
Adèle is trouwens gewoon bij me gebleven. Ze is de laatste dagen geen moment weg geweest. Ze is de hele tijd gewoon op mijn schouder blijven zitten en heeft me advies gegeven. Haar advies is echt handig. Ze vertelt alles wat goed is en wat ik wel moet doen en brengt echt nog een extra positieve sfeer in mijn leven. Ze is dus eigenlijk gewoon een goede toevoeging geweest. Behalve als ze over Axel zwijmelt, dan is ze echt om gek van te worden.

IEEEEEEEEEEEEE!!!!! Ollie, we gaan beginnen! Dus ik moet gaan. Dat moest ik sowieso want er staat al een hele tijd iets aan mijn arm te trekken. Mark. Maar ik heb er zo'n zin in! De Royals zijn eindelijk klaar met opwarmen. En nu gaan we beginnen! Alle leerlingen zitten op banken naar ons te kijken. En... *Houd voor kort op met ademen*... Axel staat te kijken! Hij staat met zijn armen over elkaar heen geslagen tegen een boom aan. Hij is komen kijken! Super! Maar nu mogen we niet falen. Of in ieder geval niet hard.

Doei, deze voetballende gek,
Manou

Reacties (4)

 • Kyonakoenen

  Leuk dat ook die dagboekstukjes of zo ertussen zitten (doet me aan mezelf denken)

  2 jaar geleden
 • Duendes

  Mette, ik vind dit verhaal echt geweldig!! Serieus, amazing!! Snel verder jij!

  2 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Dit is echt geweldig!!!!

  2 jaar geleden
 • DeNaamIsGideon

  Geweldig!
  Ik vodn dit hoofdstuk daadwerkelijk amazing!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen