Foto bij 6. Si

You and I and nobody else, feeling feelings I never felt
The way you got me under your spell
Don't you keep it all to yourself
So won't you take it, I feel like for the first time I am not faking
Fingers on my buttons and now you're playing
Master of anticipation
Don't you keep it all to yourself

- Little Mix

Zonder iets te zeggen, draaide hij zich om en opende de deur van de taxi. Louis klom na Harry de taxi in en vermeed oogcontact. Zijn hart klopte aan het tempo die hij tijdens Don Juan opgedrongen had, zijn handpalmen waren nat van het zweet. Hij probeerde adem te halen terwijl Harry een adres mompelde tegen de chauffeur. Hij zou niet naar Harry kijken, hij zou het niet doe. Hij keek vanuit zijn ooghoek. Zijn adem stokte in zijn keel als hij een hand op zijn dijbeen voelde glijden.
Geen van hen zei iets tijdens het eerste deel van de taxirit. De gebouwen van Londen, grote, verlaten reuzen van glas en baksteen . Des te verder ze van het Barbican waren, des te verder ze waren van Louis' eigen flat, des te banger en opgewondener hij werd. Harry's hand voelde warm op zijn been, zijn vingers gleden naar Louis' dijen en wreven over de binnenkant van zijn bil. Louis liet zijn hoofd achteruit vallen en probeerde niet te kreunen. Zijn ogen sloten zich voor even. Hij opende ze weer en keek naar Harry. Hij leek dromerig uit zijn raam te kijken.
"Het begint te regenen," mijmerde Harry. Als iemand anders hem gehoord had, zou diegene gedacht hebben dat hij verveeld klonk, maar Louis kon de spanning in zijn stem horen. Hij voelde hoe zijn hand beefde, zijn duim maakte kleine cirkels op Louis' heup. Dikke regendruppels begonnen te vallen, de eerste van deze lente. Louis opende zijn mond, hij stond op de rand van het maken van een sarcastische opmerking over hoe Harry altijd de evidente dingen opmerkte en verkondigde, maar zijn woorden werden een sissend geluid. Harry's hand lag nu op zijn geslachtsdeel en het drukte ongemakkelijk op zijn ballen. Een kleine jongen die wachtte om gestraft te worden. Juist, ja.
Ik moest gewoon weggegaan zijn, dacht Louis en hij had moeite met ademhalen terwijl Harry hem bleef strelen. Ik moest niet gewacht hebben. Waarom heb ik gewacht? Het antwoord was wel duidelijk. Harry's hand maakte hem gek terwijl ze Rosslyn Hill opreden in Hampstead. Bakstenen huizen met zware metalen poorten vormden het straatbeeld; er stonden minder straatlichten maar er was genoeg licht om het te zien. Louis beet op zijn lip en hoopte dat de chauffeur dit niet kon zien in zijn achteruitkijkspiegel. Louis had het gevoel dat dit Harry allemaal niets deed, dat hij nog niet eens een stijve had. Dit is zo vernederend. Hij kan iedereen hebben; hij heeft me waarschijnlijk enkel genomen voor de seks omdat ik nou net homo ben en gemakkelijk te krijgen. Hier zit ik dan, beschaamd en bang voor wat er komen zou. Terwijl hij helemaal op zijn gemak is. Louis kronkelde,opgewonden en zijn wangen werden rood, terwijl Harry rustig verder deed. Hij vroeg zich af of Harry hem stiekem aan het uitlachen was.
Ze draaiden een hoek om in een smalle laan, duurdere flats verschenen. De klimop op de muren was nog bruin van de winter. Harry haalde zijn hand weg en de taxi stopte. Louis kon nog net een jammerende kreun onderdrukken door het verdwijnen van de sensatie. Hij wachtte op de achterbank terwijl Harry betaalde. Hij probeerde aan allerlei dingen te denken om het bloed terug naar zijn hersenen te brengen, want Harry zou hem niet zo gemakkelijk krijgen. Louis zou zijn lichaam niet toe laten te tonen hoe erg hij dit wilde. Hij stapt uiteindelijk uit de taxi en de koude maartse wind sneed door zijn kostuum. De regendruppels vielen op zijn bril.
Zijn knieën beefden, maar gelukkig hielp de kou een beetje. Harry's deur sloeg dicht en de taxi reed weg en liet hen met twee, starend naar elkaar, achter. Louis haalde nog één keer adem om zichzelf in de hand te houden voor hij begon te spreken.
"Dit is jouw gebouw, toch? Vrij duur..." Hij kon niet meer uitbrengen want Harry's vingers grepen zijn riem vast en Louis werd tegen Harry's lichaam getrokken. Hun lichamen kwamen ruw tegen elkaar aan, Harry's adem warm in zijn oor. Louis voelde handen op de zijkant van zijn hoofd en zijn gezicht werd omhoog geduwd. Dan nog geen seconde later lagen Harry's lippen op die van Louis. Ze waren warm, zacht en nat. Wanneer Louis zijn mond opende om Harry van hem te laten proeven ontsnapte een korte kreun van opluchting.
Het regende nog steeds en zijn hoofd draaide, zijn voeten leken wel boven de grond te zweven en ze bleven elkaar vol lust kussen. Ergens in de waas van mond tegen mond en Harry's dominante tong merkte Louis op dat ze richting de deur bewogen. De regen viel met bakken uit de hemel; ze waren beiden al helemaal doorweekt. Ze stopten aan de ingang van het appartementencomplex. Harry's hand gleed in het natte haar op de achterkant van Louis' hoofd, enkel maar om zijn hoofd een kwartslag te draaien. Een gouden strook huid was beter bereikbaar. Hij likte het regenwater onder Louis' kaaklijn weg en Louis beefde.
"Neem me mee naar binnen, Styles," kreeg hij er nog in een ergerende fluister uit. Harry gromde laag en liet Louis los. Hij prutste wat met zijn sleutels en al snel bevonden ze zich in een zwart witte inkomhal. Het gebouw had drie appartementen, één op elke verdieping. Harry nam Louis' hand en trok hem mee op de steile, nauwe trap. Hij deed zelfs de moeite niet om zijn modderige schoenen af te vegen aan de deurmat.
"Shit," vloekte Louis stil. Zijn benen begonnen zeer te doen terwijl hij Harry probeerde bij te houden. Het was niet makkelijk, zijn hart klopte al als een bezetene. Hij kon niet genoeg zuurstof binnenkrijgen. Louis vroeg zich af of het zo voelde om een paniekaanval te krijgen.
Seksaanval, dacht hij terwijl Harry aan zijn arm rukte. Het is een seksaanval.

Afspeellijst
+ Touch - Little Mix

Heya!

Whatcha think? Let me know!

Greetz Translator

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen