hier is hoofdstuk 6

6. Hawaï

Piper staat in de keuken van het restaurant Triquetra. De roert door een grote pan met soep als Wyatt, Chris en Melinda binnenkomen. “Mam!” Zegt Melinda gelijk. Ze gaat naar haar moeder toe en omhelst haar stevig. “Wow, waar heb ik dit aan te danken?” vraagt Piper met een glimlach. “We hebben Angel ontmoet, de rest van de familie weet dat ze heksen zijn, ik heb een nieuwe kracht ontwikkelt: astrale projectie en tante Phoebe heeft een voorstel gedaan om naar Hawaï te gaan met z’n allen” Gooit Melinda eruit. Piper kijkt haar aan met verbazing in haar ogen. “wacht even” zegt Piper. “één ding tegelijk, wie heb je ontmoet?”
“Angel” zegt Melinda. “en je hebt dus een nieuwe kracht”zegt Piper. Melinda knikt. “dat de rest weet dat ze heksen zijn is mooi, alleen was het handiger als ze het wat later wisten, en wat voor voorstel had Phoebe?”
“om naar Hawaï te gaan deze vakantie” zegt Melinda, “mmm ik zal het eens met je vader over hebben. Piper kijkt naar haar soep. “Alsjeblieft mam” vraagt Chris. “ja mam” zegt Wyatt. “Kunnen we daar heen?”. Piper zucht. “Leo” roept ze. Dan verschijnt Leo”
“Wat is er Piper? ” vraagt hij. Phoebe wil met de Familie op vakantie naar Hawaï .Wat vind jij er van?”
“jongens” zegt Leo. “pak je spullen maar in”. Wyatt, Chris en Melinda juichen en orben richting de Manor. “Leo” zegt Piper. “kom op Piper” zegt Leo. “we kunnen best wel een vakantie gebruiken”
“je hebt gelijk”zegt Piper. Leo glimlacht en geeft Piper een kus.

Niet veel later is de reis geboekt en kunnen ze naar Hawaï. Als ze op het vliegveld aankomen is het er een drukte van jewelste en iedereen doet moeite om bij elkaar te blijven. Als ze dan eindelijk mogen vertrekken gaat er een last van hun schouders en ze gaan naar het vliegtuig toe en stappen in. De reis duurt aardig lang, maar als ze er dan eindelijk zijn is iedereen toch nog vrolijk.”Hallo Hawaï!” zegt Melinda met een grijns. De andere lachen. “het is prachtig” zegt Henry jr. “waar hebben we een huisje?” vraagt Summer. “maakt mij niet uit” zegt Mariska. “ik ga zwemmen doei” Mariska rent weg. “hé wacht op mij!” Roep Rose met een grijns. Phoebe glimlacht. “We zijn er net en ze gaan er nu al vandoor!”
“vertel mij wat” Zegt Piper hoofdschuddend. “ik ga in ieder geval lekker Cocktails drinken en luieren op een ligstoel”
“geweldig idee, mam!” Zegt Melinda met een grijns. “Cocktails, here we come!”
“wij gaan mee”roepen de mannen lachend. “ik ga ook zwemmen” zegt Paige. “wie gaat er mee?”
“wij mam” roepen Summer, April en Henry”
“ik ga ook mee” zegt Ashley. Iedereen gaat een kant op.

Uiteindelijk liggen Piper, Melinda en de mannen onderuitgezakt op stoelen en Piper glimlacht. “ah, eindelijk rust!” Zegt ze terwijl ze haar ogen sluit. “Ja, na al dat vechten verdienen we het, of niet?” Vraagt Melinda terwijl ze haar moeder een klopje op haar arm geeft. “Ja, zeg dat wel Mel, zeg dat wel” Zegt Chris die overeind komt en een strandbal uit een van de tassen haalt. “wie doet er mee?” vraagt hij terwijl hij de bal omhoog gooit. “ikke!” Zegt Melinda terwijl ze lachend de bal weggooit met Telekinese. “Hee!” zegt Chris met een grijns. Wyatt, Melinda en Leo komen overeind en uiteindelijk besluiten ook Coop en Henry om mee te doen. Na een lange dag keert iedereen terug naar het huis. Behalve Mariska en Rose. Die dachten nog even wat langer te blijven zwemmen. “waar zijn Mariska en Rose?” vraagt Phoebe aan Paige. “die bleven wat langer zwemmen zeiden ze” antwoord Paige. “Maar toen ik riep dat het genoeg was kreeg ik een brutale antwoord terug van Mariska”
“tja je kent haar, altijd brutaal” Zegt Phoebe met een glimlach. “Ik ga ze wel halen.” Ze loopt naar het water toe en blijft aan de kant staan. “Mariska, Rose, eruit, nu!” Zegt Phoebe kalm, maar vastberaden. “Ik kom er van ze lang zal ze leven niet uit” roept Mariska. “kom Mariska”zegt Rose, “wie het langs onder water kan blijven”
“oké”zegt Mariska. “Moet ik jullie komen halen? Of blijven jullie daar en lopen jullie een pizza Hawaï mis!” Zegt Phoebe die haar armen over elkaar slaat. “Mij mag je lekker komen halen” roept Mariska. “en dat ik die pizza misloopt maakt mij niet uit, want het is niet het einde van de wereld en daar bij het eiland zit vol met kokosnoten” Rose begint te lachen. “oh, kom op, jongens, wij willen de eerste dag hier graag met z’n allen eten en jullie horen er ook bij” zegt Phoebe. Rose denkt even na en gaat dan koppie onder, even later komt ze weer boven vlakbij Phoebe en ze spettert haar nat. “pak aan mam!” Zegt ze lachend. “o jij” zegt Phoebe lachend en haalt Rose uit het water, als ze op kijkt is Mariska verdwenen. Nee hé denkt Phoebe. Die is dus weer gevlogen door gebruik van watersturing. Phoebe zucht. “Laten we maar gaan naar de rest, want als ze nog langer moeten blijven wachten denk ik niet dat ze zo blij zullen zijn”

Ergens op Oahu is een vrouw bezig met het vechten met demonen als een van haar charges wordt meegenomen en zij tegen de grond wordt geworpen. “Prue!” Gilt het meisje. “Prue, help me!”
“Aya!” Prue krijgt een klap op haar hoofd waardoor ze bewusteloos valt en de demonen nemen Aya mee. Als Prue wakker word kijkt ze om haar heen. Nee hé ze hebben haar mee genomen denkt Prue. Dan begint Prue te sensen, dus ze is op Honolulu denkt Prue en ze orbt weg.

Als ze aankomt op Honolulu staat ze recht tegenover een vrouw die ze maar al te goed kent: Piper. Piper kijkt haar geschokt aan en Prue ziet twee andere vrouwen naar haar toekomen, een van hen kent ze ook als Phoebe, maar de andere kent ze niet.

Reacties (1)

 • Histoire

  Oew super spannend
  xD

  Oh door dat hoofdstuk krijg ik zin in pizza xd
  En heb ik ook zin om naar Hawaï te gaan

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen