Foto bij Prue

Hier is hoofdstuk 7

7. Prue

“Prue?” Vroeg Piper verbaasd. Zij was de eerste die wat kon zeggen en Phoebe en Paige kijken haar alleen maar aan. “Prue” zegt Phoebe ook verbaast die wat kan zeggen. “Hoi meiden” zegt Prue glimlachend. Dan kijkt je ze Paige aan. “hoi ik ben Prue” zegt ze. “Paige” zegt Paige. “Maar hoe kan dat?” zegt Piper, “je was toch dood?” Prue knikt. “ja, maar de Wijzen hebben mij een lichtgids gemaakt.” Zegt ze. “van alle mensen om een lichtgids te worden” Zegt Phoebe met een glimlach. “Maar goed, nu je Paige hebt ontmoet, wil ik ook zeggen: Zij is jouw zus ook”
“oja?” vraagt Prue. Piper knikt. “o leuk” zegt Prue. “Paige is een halve lichtgids, aangezien mam het met haar lichtgids deed” zegt Phoebe. Prue knikt. “maar wat doe jij hier Prue?” vraagt Paige. “ik ben hier van wegen mijn charges” zegt Prue. “Mijn nieuwste charge Aya zit stevig in de problemen. Een paar demonen hebben haar ontvoerd. Wat doen jullie hier?”
“Wij zijn hier op vakantie” Zegt Paige. Dan kijkt Prue Phoebe aan. “Zeg Pheebs, wat ben jij nat, is er wat gebeurt?” Phoebe knikt. “ja, mijn jongste dochter besloot me nat te spetteren in het water” Prue lacht. “hebben jullie kinderen? Hoeveel?”
“we hebben alle drie, drie kinderen”zegt Piper, “die wil ik wel ontmoeten”zegt Prue. “nauw mijn oudste dochter is ontsnapt”zegt Phoebe.

In de onderwereld ligt Aya bewusteloos op de grond. De demonen hadden haar van Honolulu naar de onderwereld gebracht. Dan word Aya wakker. “waar ben ik?” kreunt ze. Dan ziet ze voor haar een paar demonen en ze schrikt. De demonen zien haar en komen op haar af. “Wie ben jij, kleintje?” vraagt een van hen. “Vertel mij eerst maar wie jullie zijn” Antwoord Aya. “Het gaat jou niks aan wie wij zijn.” Zegt een van hen. “Wij willen de Magische Machten!” Aya zucht. “Daar kunnen jullie naar fluiten!” Zegt ze kwaad. “En waarom ben ik hier dan?” Vraagt ze. “Vanwege jouw lichtgids natuurlijk.” Zegt de derde. “Barbas.. vertel haar dan gelijk wie wij zijn.” Zegt een van hen kalm. “Ach Belthazor, wat bemoei jij je er nou mee?” Vraagt Barbas. “Jongens! Stilte!” Zegt de derde. “Maar.. Heer..” Begint Barbas. “Koppen dicht.” Zegt de derde. “Ah, eentje die ik aardig vind.. eindelijk stilte” Aya glimlacht. “Maar nu weet ik wel hoe twee van de drie heten, lekker puh!” Ze glimlacht en kijkt hen aan.
“ja” zegt Barbas. “maar wij zijn niet bang voor jou”
“o”zegt Aya. “kijk” zegt Barbas. “ik kan zo zien waar je bang voor bent”
“Tell me, waar ben ik bang voor?” Vraagt Aya met een glimlach. “Want ik weet zeker dat jullie daar ook bang voor zijn”
“Oh?” Vraagt Belthazor. “En dat is?”
“Mijn vader” antwoord Aya droogjes. “ah”zegt de derde persoon. “wij zijn niet bang voor je vader kleine meid”. Aya lacht. “ik zou het maar wel zijn”
“wij zijn drie van de meest enge demonen ooit” zegt de derde. “wij zijn voor niemand bang”
“wel voor de Magische Machten heb ik gehoord”zegt Aya. De demonen grommen. “Ah, heb ik een zwak punt geraakt?” Vraagt Aya die helemaal niet bang lijkt te zijn voor hen. “Ehm” zegt Barbas.“Belthazor vertel jij je relatie maar met de magische machten”
“ Waarom?” vraagt Belthazor kwaad. “vertel het nauw maar” zegt de derde demon. “ja heer” zegt Belthazor zuchtend. Dit word interessant denkt Aya. “Een van de Magische Machten is mijn ex” Mompelt hij. “o” zegt Aya. “En waarom maakte ze het uit?”
“Daar wil ik het niet over hebben” zegt Belthazor. “ow oké” zegt Aya “maar even terug naar het begin, waarom in da naam van de Valar ben ik hier, behalve voor me lichtgids en de Magische Machten?”
“Jouw krachten kunnen ons helpen” Zei Barbas toen. “Oh?” Aya slaat haar armen over elkaar en kijkt hen vragend aan. “Vertel”
“Nou.. jouw psychische vermogens kunnen ervoor zorgen dat de Magische machten eh..” Belthazor maakt een beweging die zoiets zegt als: ze vermoorden. “En jij denkt dat ik dat doe? Ik geef om Prue en ik ben niet van plan haar vertrouwen te schaden!” Roept Aya uit. “domme zet, een hele domme zet.” Zegt de derde. “Nee, dat is het niet” Aya balt haar handen en dan vliegen haar haren omhoog en worden haar ogen geel met een rode rand, maar toch de normale grootte. Er komt een psychisch krachtveld om haar heen en ze houdt haar hand voor zich uit. “Jullie zullen mij niet gebruiken voor jullie doeleindes.” Zegt ze. “ik zal niet naar jullie luisteren!” Er volgt een klap en de drie houden hun handen voor zich uit. Als ze weer opkijken zien ze dat hun gevangene weg is.

Reacties (1)

 • Histoire

  Als Aya hier in mee doet en Mariska/angel ook doet Daniël dan ook mee????

  Haha sorry vast niet hé?
  Of toch?????

  Geen idee
  Maar als ik zie dat hij mee doet dan ga ik echt heel luid YES roepen want dan kan ik hem weer lekker voor alles en nog wat uitschelden(A)

  één van mijn grootste hobby'(A)

  Het is gewoon echt spannend met die demonen enz!!!
  Hou echt met verhalen met demonen

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen