Foto bij Choices 7

Ik werd wakker gemaakt door Liam die iets te luid de deur van de badkamer dicht gooide. Ik zuchtte geïrriteerd, dit weekend was rustig geweest, ik was zaterdag gewoon wat rond gaan wandelen in de stad, en zondag had ik huiswerk gemaakt en had ik mijn moeder gebeld. Het was eindelijk nog eens een normaal weekend na al die rare dingen, zoals vrijdag avond dat ik Niall had thuis gebracht. Ik snapte hem niet, hij zag er onschuldig uit maar eigenlijk was hij tot op het bot arrogant. Hij had zijn eigen klasse, daar kwam het op neer. Hij had zijn vrienden die rijk waren en al de rest daar keek hij op neer.
Ik zuchtte en wreef vermoeid in mijn ogen. Het was dus tijd om naar de les te gaan. Ik gooide het laken van me af en ging recht zitten en keek op de klok zeven uur. Dat viel nog mee. Ik rekte me uit en gooide mijn voeten van het bed. Ik pakte mijn tas voor vandaag en pakte mijn kleding klaar. Het was een simpel zwarte broek met een zwarte band shirt. Liam kwam de badkamer uit gelopen en knikte even naar mij.
‘Ik ben veel te laat, zie je straks.’ Zei hij en rende de deur uit.
Te laat? Het was net zeven uur waar voor zou hij te laat zijn? Ik besloot er geen aandacht aan te geven en mezelf te wassen en aan te kleden.

Ik pakte mijn zak en zocht mijn leren vest en vond hem nergens. Waar had ik die toch gelegd ik dacht diep na en mijn geheugen kwam terug op vrijdag avond bij Niall. Hij had mijn vest nog. Ik vloekte kort in het Arabisch want dat wou zeggen dat ik hem naar mijn vest moest vragen. Dit ging nog wat worden, waarschijnlijk ging hij het ontkennen. Ik zuchtte nu al geïrriteerd omdat ik geen zin had om naar hem te gaan maar ik moest hem er wel mee confronteren want het was mijn lievelingsjas.
Ik wandelde richting school en had ondertussen een kom koffie gekocht met een klein broodje kaas.
Ik stapte het lokaal in voor schilderkunst en iedereen zat er al inclusief Gemma en Melissa ik knikte kort naar hun en ging zitten. Mijn zak liet ik van mijn schouder schuiven en op de grond zakken en keek de leerkracht aandacht aan en begon te schilderen.
Er werd niets gezegd tijdens de les, iedereen leek wel in zijn eigen wereldje. Dat was goed ook, ik had niet veel zin om nu al met iemand te praten.
Als de bel ging pakte ik mijn schilderspullen en ging naar de wasbak en begon ze af te spoelen. Ik had een hekel aan vuile spullen die je dan de volgende les nog moest af kuisen en dan hing de verf er aan ingedroogd op en dan kreeg je het niet meer af.
Gemma kwam naast me staan met een kleine glimlach. Ik keek ze aan en glimlachte zwak terug.’ Alles goed?’ Vroeg ze. ‘Ja hoor met jou?’ Ze haalde haar schouders op en keek me aan. Ik wou echt weten wat er nou allemaal aan de hand was maar als ze me het niet wou vertellen kon ik het er niet uit sleuren.
Ik droogde de borstels af.
‘Wil je straks misschien meekomen. Ik moet iets aan Niall vragen.’ Zei ik haar.
Ze bekeek me even maar schudde toen haar hoofd.
‘Nee, sorry, ik moet nog wat doen anders zou ik meegaan misschien wilt Melissa wel mee.’ Zei ze snel.
Ik knikte dan maar, niet wetend waarom ze dat zo snel zei.
‘Oké doei.’ Zei ik en wandelde richting het gebouw waar hij les had.
Ik liep naar binnen en keek rond. Louis zag me en liep snel op me af.
‘Zayn, goed jou hier te zien.’ Zei hij grijnzend.
‘Hallo Louis.’ Zei ik hem.
‘Naar wie ben jij opzoek?’ Vroeg hij. ‘Naar Niall hij heeft nog iets van mij.’ Zei ik. Louis bekeek me even.
‘Niall? Niall Horan?’ Vroeg hij verbaasd.
‘Ja die ja.’ Zei ik zuchtend.
‘Kom mee mijn vriend, ik neem je mee.’ Zei hij lachend en trok me mee over het plein.
Ik liet hem maar doen want het had geen nut om hem te onderbreken of nog maar te denken om hem te laten stoppen.
Voor ik het wist stonden we voor een groepje jongens, ik herkende Harry dat was de broer van Gemma, Greg en Liam. Liam glimlachte eens kort naar mij. ‘Ben je weer je sleutel vergeten?’ Vroeg hij lachend. ‘Uh nee, ik ko-‘ ‘Nee Mister Malik moet Niall hebben.’ Zei Louis lachend.
Ik keek hem doods aan en hij leek door te hebben dat ik zijn comentaar niet nodig had nu.
‘Voor wat zou jij mij nodig hebben?’ Vroeg hij spottend. ‘Je hebt mijn vest nog.’ Zei ik straight to he point. Niall keek me even verbaasd aan en leek dan na te denken want zijn ogen werden wat wazig, waar ik kon uit afleiden dat hij aan het nadenken was.
‘Ik geef die wel met Liam mee, ik wil je hoofd niet nogmaals zien.’ Zei hij bot. ‘Broer waarom doe je nou zo.’ Zei Greg zuchtend. Ik beet even op mijn tanden om mijn woede in te houden. ‘Dat is dan ingelijks.’ Zei ik hem en draaide me weg van het groepje en liep met grote passen en mijn hoofd omhoog richting mijn volgende les. Als ze dachten dat ik me ging laten doen door hem dan hadden ze het verkeerd. Ik was blij dat Greg het voor mij wou op nemen maar dit moest ik niet pikken. Net zoals ik dat van Gemma allemaal niet meer hoefde te slikken. Ik kon het allemaal wel alleen doen. Ik moest alleen Melissa nog helpen en dat zou het dan zijn. Ik ging dit op mijn eentje doen. Niemand voor nodig. Het bracht toch alleen problemen op. Ik wandelde mijn volgende les binnen fotografie en ik pakte mijn schrift en begon alles rustig te noteren wat de leerkracht zei.

Zayn en Niall zijn dus nog geen vrienden. Woeps.
Veel liefs

Reacties (2)

 • FollowYourDream

  He, heel mijn romantisch verhaal van Niall en Zayn naar de knoppen:O
  Die had ik even niet zien aankomen. Ik had verwacht dat Niall naar Zayn zou komen met de jas.. Nou, Niall, nu heb je me toch teleurgesteld...

  Dankjewel voor dit geweldige verhaal! Ik geniet hier zo van!

  Xxx

  3 jaar geleden
 • Renate1983

  Goed stukje en mooi dat Zayn zich niet laat intimideren door Niall.

  Toch, lees de spoiler. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

  In het begin van de 2e alinea heb je het over een "leren vest" en daarna staat er "lievelingsjas". Misschien dat je het even verbeterd zodat er hetzelfde staat. Dit is verwarrend.
  Het kleine typ foutje bij "kom koffie"??? Ik geloof dat "kom" eigenlijk "kop" moet zijn. XD
  En als hij Niall commentaar geeft: "Dat is dan insgelijk". Hier kun je beter "insgelijk" vervangen voor "wederzijds". Klinkt en hoort beter. Spreek het maar hardop uit voor jezelf. ;p


  Love it, babe(s)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen