I really suck at this.. but who cares. ='D

De volgende morgen stap ik uit me bed en sjok naar de badkamer waar ik een heerlijk warme douch neem. Na mijn douch kleed ik me snel aan en loop terug naar me slaapkamer waar ik me koffer pak om deze daarna van de trap af te sleuren. Als de koffer beneden in de hal staat loop ik door de woonkamer naar de keuken waar mijn moeder en zusjes aan de ontbijt tafel zitten. Zoals elke ochtend het hier gaat staat mijn moeder op en komt ze naast me staan. ''Shir, jij brengt je zusjes vandaag naar school en haalt ze ook weer op.'' commandeert ze me. Ik knik en pak mijn glas water waarna ik aan tafel ga zitten naast me zusje Katy die me met een grote glimlach aan kijkt. Katy lijkt op het eerste oog een verlegen en terughoudend meisje, maar als het er op aan komt kan ze best wel een bitch zijn met een grote mond. Ik pak een boterham en beleg deze met een plak kaas waarna ik hem op me gemak op eet.

De rust word al snel verstoord als me stiefvader de keuken in komt lopen. ''Van wie is die koffer in de hal?'' vraagt hij terwijl hij een kop koffie inschenkt. Me moeder verslikt zich bijna in der thee en kijkt ons alle 3 dan aan. ''Nou, van wie is die koffer?'' herhaalt ze de vraag van Matthew. Zsofia en Katy zeggen meteen dat het niet hun koffer is waardoor ze mij nu dus aan kijkt. ''Oke ja, die koffer is van mij en nee ik ga hem niet terug uit pakken.. ik ben het hier zat en ga dus bij papa wonen.'' zeg ik kalm terwijl ik me boterham neer leg. Me moeder kijkt me woedend aan. Als blikken konden doden.. ''Wat?!'' roept ze uit. ''En wie zegt dat jij naar hem mag?'' vervolgt ze. ''Nou eh.. volgens mij de wet..'' antwoord ik waarna ik me boterham weer op pak en hem verder op eet. ''Je gaat niet hoor je me!'' roept ze kwaad uit. Matthew die tegen het aanrecht staat geleund is eindelijk een keer wijs en houd zich er buiten. ''Ik ga wel.. je kan me niet tegen houden!'' roep ik terug waarna ik opsta en me bord en glas in de vaatwasser zet. Ik draai me om naar me zusjes. ''Zijn jullie klaar?'' vraag ik op een rustige toon. De twee meisjes knikken en staan tegelijk op. Ik draai me terug om en loop de keuken uit door naar de gang waar ik mijn auto sleutels pak en mijn schoenen aan doe.

Al snel staan Zsofia en Katy ook in de gang en doen stilletjes hun schoenen en jassen aan. ''Ga je echt weg?'' vraagt Katy terwijl ze der tas pakt. Ik kijk der kort aan en knik. ''Dat is denk ik wel het beste.'' vervolg ik mijn knik. Katy kijkt even verdrietig maar knikt dan dat ze het wel begrijpt. Ik pak mijn jas van de kapstok, grijp de hendel van me koffer en loop dan de deur uit naar mijn auto waar ik mijn koffer in de koffer bak gooi en in stap. Ook stappen de twee meiden in en start ik de auto waarna ik naar hun school rijd.

Reacties (1)

  • Niallerslove

    Dit is helemaal niet slecht, integendeel. Ik vind het tof dat ze doorzet en naar haar vader gaat!

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen