Zelf heb ik nog nooit gevlogen dus weet ook niet hoe het allemaal gaat,
er kunnen dus wat foutjes in zitten en de vlucht zelf sla ik ook over.

Na dat ik me zusjes heb afgezet bij hun school neem ik afscheid van ze en start de auto weer waarna ik doorrij naar het vliegveld Salt Lake City International Airport. Eenmaal daar aan gekomen parkeer ik de auto en stap uit waarna ik me koffer uit de kofferbak haal. Ik doe de auto op slot waarna ik het vliegveld in loop door naar de incheck balie. Ik haal mijn vliegticket uit mijn tas en geef deze aan de vrouw achter de balie waarna ze alles controleert en daarna me ticket terug geeft. Ik loop door naar de wachtruimte en haal een beker Starbucks koffie voor ik op een stoel ga zitten om te wachten tot mijn vlucht word aangekondigd.


Als het vliegtuig geland is en iedereen heeft geklapt, sta ik op en loop het vliegtuig uit. Als ik eenmaal me koffer heb loop ik door naar de aankomst hal waar mijn vader al op me staat te wachten en steeds weer op z'n mobiel kijkt. Ik loop naar hem toe en knuffel me vader stevig. ''Hey pap.'' zeg ik met een grote glimlach. Hij glimlacht terug en kijkt me aan. ''Hey Princess.'' begroet hij me terug. Een gelukkig gevoel gaat door me heen bij het horen van die woorden, de woorden die ik in jaren al niet meer gehoord heb. Ik laat me vader los en pak me koffer weer vast. ''Ben je helemaal klaar? Ik ben namelijk al te lang weg en ben bang dat de jongens het huis slopen als ik nog langer weg blijf.'' vervolgt mijn vader z'n begroeting. Ik knik en haak bij me vader in waarna we samen het vliegveld uit lopen naar zijn auto.

Een tijdje later zie ik het huis al in zicht komen en rijd mijn vader de oprit op. Samen stappen we uit en lopen naar het huis toe waarna we naar binnen lopen en in de grote hal aan komen die ik me nog goed kan herinneren. Me vader glimlacht en wijst naar de trap. ''Zet je koffer maar boven in je kamer neer en dan gaan we even wat samen drinken aan de bar.'' zegt mijn vader. Ik knik en pak mijn koffer waarna ik de grote trap op loop. Ik loop door de lange hal en open dan de deur van mijn slaapkamer waarna ik de kamer in loop en rond kijk. Zoals altijd heeft me vader zich weer overtroffen met een make-over maar weet altijd wel weer precies wat ik wil. Ik grijp me koffer steviger vast en loop door naar mijn inloop kast die ook al even prachtig is als mijn kamer en vol hangt met kleding. Ik plof gelukkig op de poef neer die midden in de kast staat en pak mijn telefoon uit m'n zak waarna ik me zusje Katy sms.

Shirlee; Hey zussie, ik ben veilig aangekomen in LA.. Mis je. xx

Al snel krijg ik een smsje terug van mijn zusje.

Katy; Hai zus, gelukkig.. veel plezier daar en ik mis je ook. xx

Ik leg me koffer op de grond en gooi hem open waarna ik alles rustig begin uit te pakken. Als ik alles heb uit gepakt loop ik naar beneden waar ik een hoop kabaal uit de game kamer hoor komen. Ik negeer het en loop door naar de keuken waar me vader aan de bar zit met een glas wijn. Ik ga naast hem zitten en schenk zelf ook een glas wijn in. ''Je had het toen straks over jongens pap, welke jongens?'' vraag ik als ik een slok van me wijn heb genomen. Me vader neemt ook en slok en kijkt me dan aan. ''Cliënten van mij, je zal ze straks wel ontmoeten als ze uit gespeelt zijn.'' beantwoord hij mijn vraag. Ik knik en drink dan opnieuw van mijn glas waarna mijn vader en ik bij kletsen van al die jaren dat we gemist hebben met elkaar. Ik ben zo blij dat ik naar LA ben gekomen..

Reacties (1)

  • Niallerslove

    Oeeh ik ben zo benieuwd naar die ontmoeting! ^^

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen