Hoppa.. weer een stukje =)

Niallerslove, bedankt voor de tip! =D

Na een tijdje is het stil in de gamekamer en komen er 4 jongens de keuken ingelopen. ''Yo Chris.. wie is dat?'' roept de grootste jongen van de groep met blond haar en blauwe ogen. ''Oh, hey jongens.. dit is mijn dochter Shirlee.. ik heb jullie over haar verteld'' zegt hij trots terwijl hij een hand op me schouder legt. ''Shir, dit zijn Luke, Calum, Ashton en Michael.'' zegt hij terwijl hij ze een voor een aan wijst. ''Maar je had niet verteld dat ze zo schattig was.'' zegt de jongen die dus Michael heet. ''Ik ben niet schattig.'' kaats ik meteen terug wanneer ik mijn wijnglas op pak en van de barkruk afspring. Ik kijk de jongens kort aan en loop dan naar buiten de tuin in waar ik op de loungeset neer plof. ''Damn.. Schattig en Bitchy.. I like it!'' hoor ik Michael roepen waarna de andere 3 jongens lachen. ''Je kent de regel Mike.'' zegt mijn vader. ''Yeah yeah.. I know.'' hoor ik Michael dan weer zeggen waarna ze allemaal naar buiten komen gelopen. De jongens gaan allemaal zitten, de jongen genaamd Michael komt naast me zitten en ik kijk hem nors aan waarna ik een slok van me wijn neem. Ik voel me telefoon trillen in me zak en friemel hem er uit waarna ik op het scherm kijk en zie dat mijn moeder belt. Ik zucht en druk der weg waarna ik me telefoon weer op stil zet. Alle 4 de jongens kijken me aan en ik kijk terug. ''Wat?'' vraag ik dan om de stilte te breken. ''Nee niks.. je bent heel wat anders dan dat Chris verteld heeft.'' zegt Calum. Ik rol met mijn ogen en kijk dan naar het zwembad waarna ik kort grijns. Ik zet mijn glas weg waarna ik op spring en me topje en shortje uit trek. ''DAMN!!'' klinkt het van vier kanten. Ik rol met mijn ogen, gooi me topje en shortje op de bank neer en ren dan naar het zwembad waar ik met een salto in spring.

Ik kom weer boven en schud me haar goed waarna ik naar de loungebank kijk waar alle jongens met open mond zitten te kijken. Ik klim op de rand van het zwembad en ga daar met mijn voeten in het water zitten. Michael die als eerste in beweging komt naar mijn onverwachte actie trapt z'n Nike's uit waarna hij naar me toe loopt en naast me komt zitten. ''Wauw.. dat was.. onverwachts.'' zegt hij dan. Ik glimlach en kijk kort naar hem. Hij ziet er niet verkeerd uit moet ik eerlijk zeggen.. ''Sorry.. ik zal de volgende keer wel waarschuwen als ik weer zoiets uit haal dat scheelt jullie weer open monden.'' zeg ik lachend als ik hem aan kijk. Michael kijkt me lachend aan en knikt. ''Dat is denk ik wel een heel stuk verstandiger.'' vervolgt hij z'n lach. Na een tijdje kletsen springt Michael in eens op en trekt mij van de rand weg, op dat zelfde moment springen er drie brullende jongens in het water. Ik kijk om naar Michael die me snel los laat. ''Sorry.'' verontschuldigd hij z'n eigen snel waardoor ik lach. ''Waarom sorry? je hebt zojuist mijn leven gered.. soort van.'' zeg ik lachend. Michael kijkt me aan en ik kijk terug, zo staan we een tijdje naar elkaar te staren als er een kuch vanuit het zwembad komt. We kijken allebei geschrokken om en zien de andere drie jongens naar ons kijken. ''Mike wees geen watje en kus der, wedden dat je het niet durft.'' roept Ashton. Ik kijk Ashton met grote ogen aan. ''W..Wat?'' stotter ik terwijl ik weer naar Michael kijk. ''Serieus Ashton.. kan je niet voor een keer je bek houden?'' roept Michael waarna hij een bal naar Ashton's hoofd gooit.

Samen met Michael loop ik terug naar de loungebank waar ik ga zitten en me telefoon weer pak. Ik zoek Katy tussen me contacten en bel haar op face time. Na een tijdje neemt ze op en begroet ze me vrolijk. ''Hey zusje!'' roep ik dan lachend terwijl ik naar de jongens in het zwembad kijk die een watergevecht aan het houden zijn, niet wetend dat ze een weddenschap hebben afgesloten met elkaar. Katy stelt heel veel vragen over hoe het hier in LA is en ik beantwoord ze netjes. Na een tijdje komen de jongens dan toch het zwembad uit en ploffen allemaal op de loungebank neer. Michael komt meteen naast me zitten en schud z'n haar goed. Op dat moment pakt Ashton mijn telefoon af en draait hem zo dat Katy niks kan zien. ''Ey! geef terug!!'' gil ik dan naar Ashton. ''Nee, niet tot dat je hem gekust hebt.'' roept Ashton terug. Ik kijk Ashton met grote ogen aan en schud mijn hoofd. Luke en Calum die tegen over mij zitten beginnen te joelen. Michael pakt mijn gezicht tussen z'n handen waardoor ik hem wel moet aan kijken. ''Michael niet doen..'' smeek ik zacht. Michael kijkt me kort aan en dan weer naar de jongens. ''Sorry Shir.. het is wat hun willen.'' fluistert hij terug waarna hij zacht z'n lippen op de mijne drukt. ''WOOHOOO!!!'' roept Ashton die toe kijkt en met me telefoon loopt te zwaaien waardoor hij niet door heeft dat Katy hem in flitsen kan zien. Ashton legt mijn telefoon terug op mijn schoot en op het zelfde moment trekt Michael terug vanuit de kus waardoor ik hem met open mond aan blijf staren terwijl Katy naar me roept.

Reacties (1)

  • Niallerslove

    "Niet doen" - "kust haar"
    Hahaha geweldige ontmoeting! Ben benieuwd wat Katy te zeggen heeft! ^^
    & graag gedaan! <3

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen