Foto bij Deals 5

Deals hoofdstuk 5

‘U weet dat er regels zijn meneer Malik.’ Zei de directeur en ik zuchtte. Ik wist dat ik niemand mocht slagen maar het voelde goed op dat moment. ‘Er word niemand geslagen.’ Zei hij. Ik knikte. Hoe sneller ik hier weg kon hoe beter. ‘Meneer Malik heeft mevrouw White beschermd.’ Zei Niall. Ik kon mezelf ook wel van mijn onschuldbewijzen maar ik hield het stil. ‘Nou wat er ook gebeurd is, ik geef je hierbij een straf.’ Zei hij. Ik gromde inwendig en keek hem aan. ‘Nou misschien is wel een goede straf om bij het bal te staan bij de snobs.’ Zei Niall. Ik kon die gast nu echt wel vermoorde. Met zijn perfect gladde praatjes en zijn mooi blauwe ogen. ‘Nou dat lijkt me inderdaad een gepaste straf, zo kan je die mensen beter leren kennen zonder ze in elkaar te slagen.’ Zei de directeur. ‘Oh kom op heb je echt niets anders.’ Zei ik redelijk kwaad. ‘Meneer Malik, ik wil je niet horen dit is je straf of je word geschorst wat zal het worden?’ ik slikte en dacht na. Ik kon het me niet permitteren om geschorst te worden dus knikte ik. ‘Ik doe het wel.’ Zei ik met weinig emotie.
‘Mooi dan nu uit mijn bureau meneer Horan zal je wel alle details geven.’ Zei hij en ik knikte. Ik stond op en liep naar buiten. ‘Oh Zayn dat word zo leuk dan kan ik je eens bewonderen in een kostuum.’ Zei hij grijnzend. ‘Wat moet ik in een kostuum?’ Vroeg ik verbaasd. Hij knikte en deed een stap dichterbij. ‘Ja en je gaat er zo goed uit zien.’ Grijnsde hij en liet zijn hand over mijn wang gaan en ik slikte even. M’n adem bleef in mijn keel zitten en m’n mond ging lichtjes open. ‘I-ik weet niet of ik wel een gepaste outfit heb.’ Zei ik zachtjes. Mijn adem kwam op zijn lippen en ik kon bijna aan niets anders meer denken dan aan zijn lippen. Hoe die perfect op de mijne konden smelten en we een kus konden delen. ‘Je vind wel iets Zayn.’ Hij strook met zijn hand door mijn haar en ik slikte. ‘Ik zie je vanavond in de grote zaal om zes uur.’ Zei hij en drukte vederlicht zijn lippen op mijn wang, ik sloot mijn ogen en toen ik ze opende zag ik nog net hoe hij de deur uitliep. M’n adem ging sneller door deze hele nieuwe emotie dat door mijn lichaam ging. Ik kon niet geloven dat ik bijna Niall Horan had gekust.
Ik kwam terug in de realiteit en mijn gezicht betrok ineens. Moest ik vanavond heel de avond staan bij snobs daar had ik niet veel zin in maar het was beter dan geschorst worden.
(s avonds)
Ik had me gedoucht en had m’n zwart kostuum aan met m’n wit hemdje. Een das of strikje had ik niet dus ze moesten me maar zo nemen. Ik deed mijn haar goed en liep dan naar de zaal waar ik verwacht werd.
Daar kreeg ik informatie wat ik moest doen, dat was dus eigenlijk gewoon opdienen en afruimen. Ik knikte naar de leidinggevende en deed al champagne in de glazen en zette ze dan op plateau’s en pakte ze met één hand op en liep rond door de zaal. Mensen pakte er een glas af of vroegen om fruitsap en dat ging ik dan bij schenken en bracht ik weer naar de mensen.
Ik zag die avond voor het eerste een bekende en dat was Harry Styles en Greg Horan. Ik slikte. ‘willen jullie wat drinken?’ Vroeg ik zo nonchalant mogelijk. ‘Oh Zayn we hadden je niet gezien;’ Zei Greg met een kleine glimlach en pakte een glas champagne net zoals Harry. ‘Wat doe jij hier? Ik had je hier niet echt verwacht.’ Zei Greg. ‘Straf omdat ik hem een blauw oog heb geslagen;’ Zei ik en mijn woede kwam al terug gewoon door aan hem te denken. ‘Hey als het je beter laat voelen, het is goed dat hij eens op zijn plek is gezet want wat hij deed ging echt niet door de beugel.’ Zei Harry. Ik knikte maar. ‘Ach, dan zijn jullie sportiever in dat opzicht dan je zus en Rebecca. Zelfs Mel vond dat ik het niet had moeten doen.’ Zei ik schouder ophalend. ‘Maar ik moet door.’ Zei ik glimlachend en liep verder en gaf andere ook hun drinken

Het was nu ongeveer acht uur en mijn voeten waren dood op. Ze deden extreem veel pijn van heel de tijd rond te lopen en op te dienen.
Ik keek naar Liam en Sophia die met elkaar aan het dansen waren en ik draaide met mijn ogen. Mijn ogen vonden de deur waar Gemma met een mooi kleedje stond en ik glimlachte zwak, ook al was ze niet meer mijn favoriete persoon op dit moment ze zag er stralend uit. De meeste mensen hun aandacht ging even naar Gemma. Mijn ogen vonden de volgende persoon met wie ze naar dit bal was en ik voelde een hele golf van emoties over me heen komen toen ik zag wie er naast haar stond. Niall Horan. Ik slikte. Was dit een grap voor hem? Wou hij met mijn gevoelens spelen en dan uiteindelijk toch maar met Gemma gaan omdat ik het uitschot was? Omdat ik een jongen was? Misschien was dit een weddenschap met één van zijn vrienden. Ik klemde mijn handen rond de tafel waar ik stond en vroeg me af of ik dit wel aan kon. Ik ademde diep in en uit om me te kalmeren, mijn gevoelens weg te stoppen in een klein kamertje en er nooit meer uit te laten komen. Dit is dus waarom ik geen vrienden wou, geen liefjes wou en gewoon op mezelf wou zijn. Dit is allemaal begonnen met die opdracht. Ik haat carte blanche. Ik sloot m’n ogen en werd kalm. ijzig kalm. Geen denken aan dat er nog iemand aan mijn gevoelens kwam. ‘Mag ik twee glazen champagne?’ Hoorde ik de engelenstem vragen. Ik keek op. ‘Jazeker.’ Zei ik emotieloos en gaf hem twee glazen. ‘Zayn.’ Zei hij geschrokken. ‘Hou je uitleg voor jezelf Horan.’ Zei ik hard en draaide me om en liep de andere kant van de zaal in om zo mijn ronde verder te doen.

Reacties (2)

 • FollowYourDream

  Oh, wat mooi dat je hier de titel in vermeldt (:

  En volgens mij moet Zayn Niall de kans geven om het uit te leggen..
  Misschien heeft hij wel een verklaring. En anders, dan is Niall een zak.

  Xxx

  3 jaar geleden
 • Renate1983

  Oké, dat Zayn straf krijgt is nog te doen. Beter dan geschorst te worden. Maar waarom Josh niet. Hij heeft het uitgelokt en de directeur zou naar allebei moeten luisteren.
  Verder, zoen Niall gewoon. Je wilt het Zayn.
  Dus spring in het diepe. Als jij maar de controle houdt.

  Love it

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen