Foto bij Deals 7

Ik liep naar binnen en botste tegen Louis aan.
‘Naar waar ga je?’ vroeg hij fronsend.
‘Naar huis ik heb het gehad hier.’ Zei ik hem. Hij keek me onderzoekend aan maar knikte en liep naar de dranken tafel. Die gozer ging straks helemaal dronken neerliggen. Ik pakte mijn camera en mijn leren jas en deed die aan. Ik deed de schor uit en liep dan naar buiten en zag Niall tegen de muur leunend staan. Ik knikte naar hem en hij grijnsde kort. ‘wil je even mijn jacket?’ Vroeg ik hem. ‘Uh nee.’ Zei hij en ik hoorde de lichte bibber in zijn stem. Ik grinnikte en deed mijn jas uit en legde die rond zijn schouders. ‘Nou lijk ik het meisje wel Malik.’ Zei hij grijzend, plagend keek hij me aan en ik haalde mijn schouders op. Ik keek recht naar voor maar zag toch dat hij zijn armen in de jas stak en zijn hoofd er in verborg.
We wandelde rustig naar de campus en zonder het te beseffen liepen we naar mijn kamer en ik voelde de warmte rond mijn lichaam komen en glimlachte zwak. Ik liep naar de chauffage en ging er voor staan. ‘heerlijk.’ Mompelde ik zacht en keek Niall aan die al snel naast me stond. Zijn arm lichtjes tegen de mijne, zijn ogen stonden richting de deur en hij leek weg te zijn in zijn eigen wereld. Ik liet hem doen en genoot van de warmte aan mijn benen en mijn handen.
Hij stootte zachtjes zijn schouder tegen de mijne en bracht mij ook weer in de realiteit en ik keek hem aan. Zijn blauwe lippen zagen nu terug roos en dat vond ik veel beter bij hem passen. ‘Je staat goed in je kostuum.’ Grijnsde hij en bekeek me uitbundig. ‘Hou je ogen omhoog Horan of je vriendin gaat er niet mee lachen.’ Zei ik plagerig. Van waar kwam deze kant van mij vandaan? Ik had mezelf dit bij niemand al zien doen. Hij grinnikte. ‘Oh Zayn je bent zo naïef.’ ‘Ja dat ben ik kleine naïeve Zayn.’ Zei ik en keek hem aan. Hij grinnikte en draaide speels met zijn ogen. ‘Naïef zijn is niet altijd slecht.’ Zei hij en keek me even serieus aan en ik knikte de woorden werden opgeslokt toen ik zijn blauwe ogen zag. Helemaal weg in zijn wereld was ik gepakt door de aantrekkingskracht dat rond hem hing.
We stonden nog tegen de verwarming en ik keek hem aan en had niet gemerkt dat ik onbewust wat dichter tegen hem was gaan staan. ‘Je ogen, ik kan niet beslissen of ze ijzig blauw zijn of lucht blauw.’ Fluisterde ik zacht, mijn adem weerkaatste op zijn lippen en hij keek me doordringt aan. Ik pakte mijn fototoestel van mijn bureau en trok een foto van dichtbij. Hij schrok even. Ik keek naar de foto en een kleine glimlach speelde op mijn gezicht. ‘Deze is mooi.’ Fluisterde ik en ik zag in mijn ooghoek dat hij dichter kwam en hij keek op het schermpje en knikte. ‘ja dat is waar.’ Zei hij en pakte met zijn handen de mijne vast en mijn knieën werden week en hij nam het fototoestel over en trok een foto van mezelf ook zo dichtbij en keek er naar en grijnsde. ‘Die wil ik graag hebben.’ Zei hij en ik fronste. Waarom zou hij een foto van mij willen? Ik knikte maar niet instaat hem tegen te spreken.
Hij legde de camera neer en keek terug naar mijn gezicht. ‘Weet je, je bent best sexy in een kostuum.’ Grijnsde hij. ‘Ik dacht echt dat ofwel je geen kostuum had ofwel een oud had.’ Zei hij en knikte naar me. ‘Mh, ik had verwacht jou te zien in een Armani kostuum en dat is ook wat ik te zien krijg.’ Kaatste ik terug. ‘Dan ken je mij al goed.’ Zei hij glimlachend en ik wou de glimlach van zijn gezicht kussen. Hem tegen de muur duwen en helemaal verwoeste met mijn mond.
Ik schudde de gedachte van mij af en staarde nog steeds in zijn ogen. Het werd niet ongemakkelijk het werd alleen maar aantrekkelijker en Niall ook. Hoe langer ik naar hem keek hoe langer ik wou dat hij hier was en hoe meer ik hem wou kussen en meer met hem wou doen.
Ik slikte en hoorde mensen in de gang en dat leek ons beide even op te schrikken. We namen een kleine stap van elkaar af en ik liep langs mijn bureau naar mijn bed en deed mijn kostuumvest uit en legde die neer en draaide me om en voor ik het wist werd ik zachtjes maar toch met kracht tegen de muur geduwd. Ik slikte en keek Niall aan. ‘De dingen die ik met jou wil doen.’ Fluisterde hij in mijn oor en zijn lippen raakte mijn oorlel aan en ik kreeg een hele rilling van genot door mijn lichaam. ‘De dingen die jij met mij doet Malik, ik kan ze niet beschrijven.’ Fluisterde hij en gaf een kort likje aan mijn oorlel en keek me dan aan. Onze gezichten niet verder als tien centimeter van elkaar af. ‘Niemand houd je tegen.’ Zei ik met een zwakke stem en hij glimlachte en zijn handen gingen over mijn junkbeenderen zo naar mijn wangen. Hij liet ze erop rusten en keek me aan. ‘Je weet dat het niet kan.’ Zei hij en kuste mijn voorhoofd. Ik slikte en zijn duimen wreven over mijn wangen en ik hapte kort naar adem door de intensiteit. Ik beet op mijn lip en zijn pupillen werden groter. Hij liet zijn duim afdwalen naar mijn lippen en liet die erover gaan zodat ik mijn lip los liet en ik keek hem aan met m’n mond lichtjes open. Ik slikte hoorbaar en hij glimlachte. Ik voelde dat zijn broek strak zat en voelde dat ik ook groeide en begon te blozen. Ik hoorde in de hal Liam’s stem en zuchtte. Niall leek het ook door te hebben en keek me aan. ‘Ik zie je.’ Fluisterde hij en kuste mijn mondhoek en verdween van de kamer. Ik voelde de koud tegen mijn lichaam en zuchtte. Ik begon terug normaal adem te halen en slikte hard in en ging de badkamer in en hoorde dan de deur open gaan ik douchte me snel en liep de kamer in en ging in mijn bed liggen.

Hey lieverds alles oke met jullie? X

Reacties (2)

 • FollowYourDream

  Oh komop Zayn, laat je niet zo doen door Niall. Je bent net een marionet.

  Jullie schrijven heerlijk! Dankjewel voor dit fantastische verhaal!

  Xxx

  3 jaar geleden
 • Writex83

  Zo dichtbij en dan toch dat Niall de controle heeft. Of dat hij de dominante is??
  Ik dacht dat Zayn dat zou zijn. En voor een moment dacht ik dat Zayn zijn lippen op zou eisen.
  Kom op man, wil je hem zoenen of niet?

  Ergens in het begin staat "schor" en volgens mij moet dit "schort" zijn. XD

  Love it

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here