Foto bij Deals 9

Mijn adem stokte in mijn keel en ik keek hem aan. De scenario’s die al heel de dag door mijn hoofd spookte waren niets in vergeleken met de situatie hoe ik nu stond. Ik slikte en voelde de hete adem van Niall op mijn lippen weerkaatsen. De muntsmaak dat hem zo typeerde, was verslavend. Net zoals zijn lichaamsgeur. Zijn lichaam stond half tegen mij gedrukt en zijn blauwe ogen die gisteren wat wazig waren geweest, stonden nu helder naar mij te fonkelen. Ik keek hem aan.
‘Ik ben geen speelgoed.’ zei ik hem zachtjes, ik wou het moment niet verstoren maar dit speelde al langer in mijn hoofd. Wat als ik gewoon een spelletje voor hem was?
‘Mh dat weet ik Zayn.’
Hij kwam dichter en zijn lippen raakte net mijn mondhoek aan.
‘Ik wil niet meer gebroken worden.’ Zei ik tegen hem en onze adem vermengde zich met elkaar. Het leek te passen. Munt met sigaret. Ik slikte
‘Ik raap je op, lijm de stukken aan elkaar.’ Fluisterde hij en zijn duimen wreven over mijn wang. Ik had niet gemerkt dat er een paar tranen naar beneden waren gekomen en over mijn wangen bolde en ik zag kort een verandering in zijn ogen. De bezorgdheid die in zijn ogen stond, samen met de liefde was rustgevend. Hij kuste de tranen weg.
‘Je bent geen spel Zayn, je betekent zoveel meer dan ik kan omschrijven. Dan ik verdien.’
Ik slikte en keek hem aan. Zijn woorden waren mooi. Ik ademde diep in en uit en sloot kort mijn ogen en ik voelde twee zachte lippen op de mijne. We deden niets. Onze lippen bewogen niet,ze lagen voor een moment alleen op elkaar en dat voelde al goed.
Wanneer ik begon te bewegen met mijn lippen drukte hij zijn handen iets steviger in mijn hals en zijn duimen lagen nog steeds op de onderkant van mijn wangen. Mijn handen lagen op zijn heupen en ik pakte een vuist met zijn shirt vast en de emoties die ik voelde overspoelde me. Alles waarvan ik dacht dat niet ging gebeuren, is op een korte tijd gebeurd.

Mijn hoofd was leeg terwijl onze lippen tegen elkaar schuurde. Onze lichamen waren tegen elkaar geplakt en hij drukte me zachtjes tegen het aanrecht. Dit was geen spel van lust en passie. Dit was meer, dit was een belofte. Dit was onze ziel dat we in elkaars handen legde. Het voelde zoveel meer dan ik kon omschrijven.

Hij trok zijn lippen van de mijne en keek me licht hijgend aan terwijl hij zijn hand kort door mijn haar liet gaan. Hij keek me doordringt aan.
‘Niall kom je ik ben klaar!’ Riep Liam.
Ik slikte en keek Niall aan die niet bewoog.
‘Niall.’ Fluisterde ik zachtjes. Een glimlach speelde rond zijn lippen en ik kon het niet laten om nog een korte kus op zijn lippen te drukken en dan te blozen.
‘Ik moet blijkbaar gaan.’ Zei hij een beetje ondersteboven. Ik knikte zwak.
‘Veel plezier.’ Fluisterde ik en hij knikte en glimlachte. Hij liet zijn hand over mijn wang gaan en nam afstand. Hij trok zijn shirt goed, ging met zijn handen door zijn haren. Gaf me nog een knipoog en verliet de keuken.
Ik slikte en kwam op adem eenmaal ik de deur hoorde dichtvallen in de slaapkamer. Ik zuchtte en maakte men weg naar de badkamer. Ik kleedde me uit en stapte onder de douche, de warme stralen deden goed aan m’n tintelend lichaam. Alles leek in vuur en vlam te staan. De aanrakingen die ik had gevoeld bij Niall waren ademloos. Ik liet mijn handen over mijn wangen en lippen gaan en kon een glimlach niet onderdrukken.
Het warme water spoelde over mijn lichaam en ik kon de glimlach niet van mij afzetten. Nadat ik me gewassen en afgespoeld had zette ik de douche uit en begon me af te drogen en deed een boxer aan en liep naar de kamer en kroop in bed.
Ik zuchtte vermoeid na de lange dag en geeuwde. Ik sloot mijn ogen en ik verdween in dromenland.
Ik werd wakker door gestommel. ‘Liam?’ Vroeg ik slaperig. ‘Shh slaap maar.’ Hoorde ik een stem zeggen en fronste. Dat was Liam niet. ‘Niall?’ Vroeg ik iets alerter. ‘Ja, ik ben het.’ Zei hij zacht. ‘Wat doe jij hier?’ Mompelde ik en ging recht zitten. ‘Ik wou je nog zien maar je sliep al.’ Fluisterde hij. ‘Ze denken dat ik me niet goed voelde.’ Zei hij zachtjes. ‘Mh kom even liggen.’ Zei ik zachtjes en schoof op, ik hief het deken op en liet hem erbij. Hij liet een zucht horen en ik kroop tegen hem aan. ‘Wat is er?’ Vroeg ik hem zachtjes en wreef over zijn arm. Hij keek me aan, of dat dacht ik toch door het donker kon ik het niet goed zeggen.
‘Ik leg het je nog wel eens uit nu gaat het even tussen ons.’ Zei hij zachtjes. ‘Ik wil gewoon even genieten van dit moment, het moment dat we geen vijanden van elkaar hoeven te zijn.’ Zei hij zachtjes en liet zijn vingers over de zijkant van mijn gezicht glijden. Ik werd helemaal warm van binnen en ging automatisch dichter naar hem toe.
Mijn lippen ontmoette die van hem en ik kuste zijn lippen zachtjes. ‘Ik vind het fijn, dat je hier bent.’ Beken ik zacht. Hij knikte. Ik wist dat ik nu niets over Gemma moest zeggen, dat het allemaal voorbij zou zijn. Dit was het moment tussen hem en mij. En dit was zo’n moment dat niet vaak voorkwam. Dat we beide in harmonie waren. Want morgen ging het weer normaal gaan en dan zag ik hem niet meer. Ik slikte en verstopte m’n hoofd in zijn nek. ‘Niets denken, gewoon jij en ik.’ Zei hij nogmaals. Ik knikte en hij kuste mijn voorhoofd. Hij kuste mijn lippen stevig door en voor ik het goed en wel besefte wat er gebeurde lag ik onder hem. ‘Je bent zo mooi.’ Fluisterde hij en kuste mijn sleutelbeen. ‘Laat niemand iets anders zeggen.’ Zei hij en kuste nogmaals mijn sleutelbeen voordat hij weer naast me kwam liggen en ik tegen hem kroop.
Na een lange stilte vielen m’n ogen zachtjes dicht. De slaap nam over. ‘Je bent zo speciaal.’ Fluisterde hij nog maar ik was te ver weg. Al wist ik dat ik de volgende morgen alleen zou wakker worden.

Reacties (1)

 • Writex83

  Een leuk en lief stukje.
  Nu maar hopen dat Niall zijn verstand kan behouden terwijl hij bij zijn vrienden is en dat hij niet
  vijandig gaat doen naar Zayn. Ten slotte heeft hij zelf gezegd: "Ik raap je op, lijm de stukken aan elkaar."
  Dus Zayn, herinner hem daar anders maar aan. ;p

  Love it, babe

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen