Foto bij Ventitré

Wow, dit is lang geleden.. Ik zag toevallig dat iemand dit verhaal aan het lezen was bij "laatst gelezen" en ik werd nieuwsgierig. Dus haat me niet als dit stukje niet helemaal optimaal is, want ik moet er weer even inkomen.. Ik hoop dat mijn inspiratie me niet weer in de steek laat en ik dit verhaal uit kan schrijven(A)

Enkele maanden later..


'Cara, waar heb je zo goed leren acteren?' vroeg James Corden nieuwsgierig. Ik was te gast bij zijn Late Late Show om mijn nieuwe film, Suicide Squad te promoten. Eerst zou Margot Robbie ook mee gaan, maar ze was ziek en moest ik dus alleen gaan. Iets wat ik niet heel erg vond, aangezien James een held was. De afgelopen maanden was hij zo populair geworden door zijn Carpool Karaoke, maar ik keek zijn show al voor die tijd en zelfs toen was hij al een held.
Een grijns verscheen op mijn gezicht. 'Ik was een grote leugenaar als kind,' gaf ik lachend toe.
James lachte om mijn antwoord en ook uit het publiek klonk gelach. 'Dat vonden je ouders vast niet zo fijn,'
'Wat? Dat ik veel loog of dat ik actrice ben geworden?' reageerde ik scherp.
'Both,'
Nonchalant haalde ik een hand door mijn asblonde haren. 'Omdat ik zo goed kon liegen, hadden ze het meestal niet door. Dus sorry mam!' lachte ik.
James lachte en tuitte zijn lippen wat. 'Nu iets wat iedereen wilt weten: hoe zit het met jou en Harry?'
Deze vraag had ik al verwacht. Natuurlijk had ik deze vraag verwacht. We stonden zowat op elk roddelblad wat in de winkels lag en allemaal raadde ze wat er nu precies tussen ons was. Harry en ik hadden afgesproken om het niet te publiekelijk te maken, het was immers geen promotiestunt. 'We zien elkaar geregeld,' antwoordde ik dan ook vaagjes.
James zuchtte en draaide dramatisch met zijn ogen hoe alleen hij dat kon. 'En wat doen jullie dan?'
'Dan hebben we een gezellige tijd,' antwoordde ik grijnzend.
Opnieuw klonk er een diepe zucht van James zijn kant. 'Waarom bevestigd niemand jullie relatie, terwijl we op alle foto's zien dat de vonken ervan af springen?'
James was een doorzetter en daarom bleef hij uiteraard doorvragen. Begrijpelijk, hij wilde de scoop hebben die iedereen al maanden probeerde te bemachtigen. Nu, ging ik hem die scoop gunnen? James verdiende het eigenlijk wel, hij was zo'n geweldig persoon. 'Omdat we niet willen dat mensen denken dat het nep is,' gaf ik toe. Taylor en Tom hadden dat probleem gehad, aangezien het er té dik bovenop legde. Ze zei dat het echt was, maar zelfs ik begon daar aan te twijfelen en ik was niet de enige. Nee, de hele wereld had zijn twijfels gehad bij hen en wat was dan ook geen verrassing geweest dat het niet lang had geduurd.
'Wacht eens,' zei James en nam een korte pauze. 'Is dit een bevestiging?'
Lachend stemde ik in door te knikken. 'Ja, Harry en ik zijn een stel,'

'Ik ben thuis!' riep ik door de loft en hoopte dat iemand zou reageren. Ik hield er gewoon niet zo van om alleen thuis te zijn. Nu was het soms heel fijn om alleen thuis te zijn als de jongens irritant waren, maar meestal vond ik het gewoon saai om alleen thuis te zijn. Als ze thuis waren was er ten minsten iets te beleven.
'Hee!' klonk de zware stem van Nate enthousiast. Zijn slaapkamerdeur ging open en hij liep naar de keuken. 'Hoe was het interview?' vroeg hij belangstellend. Ja, ik weet dat het moeilijk lijkt om te geloven, maar de afgelopen maanden begonnen Nate en ik steeds aardiger tegen elkaar te doen. Hij keurde Harry echter nog steeds niet goed en noemde hem dan ook nog steeds homo Styles. Hij had enkel niet de ballen om het ook daadwerkelijk in zijn gezicht te zeggen, watje. Maar ondanks dat, maakten we nu minder ruzie. Natuurlijk plaagden we elkaar nog wel en hadden we waren we het soms oneens en hadden daar dan een discussie over.
Ik ging op een kruk aan het kookeiland zitten en volgde zijn handelingen om een smoothie te maken. 'Goed, James is altijd zo aardig,' beantwoordde ik zijn vraag. Nate ontdeed een banaan van zijn schil. Hmm.. Bananensmoothie.. 'Ik heb mijn relatie bevestigd met Harry,' zei ik.
Nate keek me verbaasd aan en had de banaan fijngeknepen in zijn handen. 'Je hebt wat? Ik dacht dat dat niet jullie plan was?' vroeg hij verbaasd en licht geschokt.
Het leek me het verstandigste om hem te negeren en dat deed ik dan ook. 'Doe je shirt uit, dan maak ik het even schoon,' bood ik aan, aangezien Nate niet van plan leek te zijn het schoon te maken. Gehoorzaam ontdeed hij zich van zijn marineblauwe shirt. Mijn mond viel open door het aanblik. 'Fuck,' zei ik. 'Serieus? Het lijkt alsof je gefotoshopt bent!' reageerde ik verbaasd.
Nate beet even op zijn lippen om zijn grijns te verbergen. 'Ik neem aan dat je het wel waardeert,'
'Waardeert? Je bent net een van die gasten die voor de Abercrombie staan!'

Reacties (1)

  • GusWaters

    Wat leuk dat je verder schrijft! (:

    5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen