Lieve Abby,

Nog even en ik ben in District 5, jouw thuis. Ik ben benieuwd naar je district, helemaal na alles wat je eerder verteld hebt. Nieuwsgierig naar Milly en naar je broer. Naar de lichtjes en de sterren. Naar wat het voor jou tot "jouw thuis" maakte.
Levi is dood. Robert is dood. Josiah is dood. Ze zijn allemaal dood, alle andere tweeëntwintig. Allemaal weg, behalve ik.
Ik heb je gezien, in die wereld, ik heb je stem gehoord en je vleugels gezien. Ik hoop dat je ze uit zult slaan, en zal vliegen over die eindeloze velden.
Zo maken we de wereld steeds een beetje beter. Ik de mijne en jij de jouwe. En ooit, op een dag, zie ik je terug. Wacht daar op me. En let op de anderen, alstjeblieft. Op Jaden, Harriet en op Josiah, wan't hij is degene die mij mijn leven heeft teruggegeven, die sprong om mij te kunnen redden.
Ik weet niet of wat ik gedaan heb juist is. Ik weet niet of ik hem had moeten redden, of ik hem had kunnen redden. Ik weet niet wat ik nu moet doen.
Eerst de zegetoer afmaken. En dan wordt ik mentor, want nu Jacob overleden is ben ik de enige beschikbare winnaar. Vanaf nu is het mijn taak om District 11 te beschermen tegen de Spelen.
Ik heb gewonnen, Abby. ik heb gewonnen, speciaal voor jou.

Liefs, Luna

Reacties (1)

  • Duendes

    Ohw Luna :'(
    Arme Luna... Ze... Awh...

    4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen