Foto bij Zeventien // Ontgroening

Haar lippen waren zo vochtig en onze monden glibberden over elkaar heen. Het was zo anders. Louis was zo anders. Ik deed mijn ogen dicht omdat alle beelden door elkaar heen liepen. Haar ogen en  lichaam zweefde door de lucht. Haar lucht belichaamde een zwevende walm voor mijn ogen. Mijn eigen lichaam leek extreem zwaar. Haar tong duwde tegen mijn lippen. Hoe heette ze ook alweer? --

Een pijnscheut schoot door mijn achterhoofd. Iemand trok via mijn haar mijn hoofd naar achteren. Mijn lippen verlieten die van het meisje.
Alles draaide en ik keek op. Donkerblauw vest. Liam.
"God, je kunt de tieners ook niet meer alleen laten tegenwoordig," lachtte hij spottend. Niall had een arm om het hoofd van het meisje heen geslagen en klemde haar kin tussen een aantal vingers. Liam trok nog steeds licht aan mijn pluk haar tussen zijn vingers.
"Jullie hebben nog niet eens een ontgroening gehad of lebberen elkaar al af. Daar steken wij een stokje voor, hè Niall?"
Niall knikte daarop meteen. Wat zou hij krijgen voor zijn rol als side kick? Mocht hij daar Liam voor zoenen? Liam zoenen.. Mijn hoofd tolde, waar is Louis? Een nieuwe korte pijnscheut.

Zayn kwam erbij en vulde plastic cupjes met een witte drank uit een grote fles.
"Dus Lena.. Vince.. 6 shotjes.. Wie het eerste alle shotjes in één keer opdrinkt wint. De verliezer slikt de eerste xtc pil. Hij hield een knalblauwe pil omhoog. De wedstrijd drong maar amper tot me door. Met een trillerige hand reikte ik naar het eerste shotje. Er werd hardop gelachen.
"Er mag geholpen worden.." voegde Zayn toe.
Dat liet Liam zich geen twee keer vertellen. Hij pakte het shotje en gooide het achterin mijn keel. Ik hoefde niet eens meer te slikken. Naast mij hoorde ik Lena hoesten.
Drie. Vier.
Ademen, jezus.
Vijf. Zes.
Er werd luid gejuicht. Had ik gewonnen? Naast mij zat Lena, het laatste shotje werd in haar mond gegoten. Ik had gewonnen.

"Oké dus Lena test de xtc," concludeerde Zayn. Ik knikte iets te vlug en viel daarop met mijn hoofd tegen de grond. Ik sloot mijn ogen en voelde hoe ik langzaam wegzakte. Ik had al zo slecht geslapen..

Een half uur later duwde het andere meisje tegen mijn schouder. "Vince.." mompelde ze. Ik keek haar aan en glimlachte, "Hey.. Sara."
Ze lachte en plaatste een haarlok achter haar hoor. "Vince, gaat het wel goed?"
Ik knikte, omdat het echt veel beter ging dan eerder en omdat Sara er zo schattig uitzag. "Zullen wij ook even zoenen?" vroeg ik haar.
Sara lachte luid en schudde haar hoofd. "Ik ben met Liam, Vince. En je bent dronken, ik zoen niet met dronken jongens."
Met samengeknepen ogen observeerde ik haar. "Wel met dronken meisjes? Zo dronken ben ik niet hoor. Lena wel. Volgens mij gaat het niet goed met Lena."
Lena lag op de grond. Ze mocht niet meer drinken van Niall en Zayn, de pil zou zo gaan werken. Wat voor pil? Alles was zo vaag en helder tegelijk. Ik stootte mijn hoofd tegen een boomstronk.
"Ho, niks aan de hand," mompelde ik.

Een uur later tripte Lena volledig. Ze had het over felle kleuren en maakte kauwende bewegingen met haar kaak. Ze voelde zich heel lekker, meldde ze trots. Wel iets van 10 keer. Ik wilde me ook lekker voelen.
"Mogen wij nu?" vroeg ik aan Liam, mijn arm sloeg ik om zijn schouders heen en mijn hoofd rustte ik op de schouder die het dichtst bij mij lag.
Liam lachte en duwde me weg, "Morgen gaan wij."
Ik probeerde na te denken. "Dan kan Louis morgen ook komen. Hij wil het vast ook proberen," stelde ik voor.

Liams blik verduisterde. "Ik weet niet wat je met die Louis hebt, maar hij hoort hier niet bij. Louis is een loser. Hij durft niet eens ontgroend te worden. Hij is zo gay met z'n slappe, verstandige gelul."
Verbaasd keek ik hem aan.
"Maar Louis is zo lief," glimlachte ik.
Mijn kin werd ruw beetgegrepen, nagels schuurden langs mijn keel. Een piepend geluidje verliet mijn lippen. Onbewust maakte ik me kleiner en Liam boog over me heen met zijn brede gestalte.
"Nog één keer, we hebben het niet over Louis. Als je gay wilt zijn met Louis ga je maar lekker bij hem in de tent liggen."
Duisternis voltrok zich over mij door zijn houding en lage stem.


---
Sorry alles was even kut, maar ik ben er weer, dont worry.
Heeft iemand nog leuke stories? Drop ze hieronder even en ik neem een kijkje. (Beloofd.)
Liefs (want jullie zijn erg lief) en een Glimlach,
Nynke.

Reacties (5)

 • Peperoni

  liam is wel een beetje stout hier though, he needs some tickles

  3 jaar geleden
 • Peperoni

  W A A R O M heb ik hier nooit op gereageerd?
  "ik ben met liam", like wtf, he's my baby

  thank you for always making me so happy

  3 jaar geleden
 • Chasing1D

  Schrijf alsjeblieft verder.

  4 jaar geleden
 • RiverWild

  Hee

  Super goed geschreven! I love it!
  Misschien vind je mijn nieuwe verhaal goed!
  Hidden secrets || Louis Tomlinson
  Het eerste hoofdstuk komt snel online!

  Snel verder!
  Liefs!

  4 jaar geleden
 • Paardenvriend

  Harry is toch een schatje.(flower)

  "Verbaasd keek ik hem aan.
  "Maar Louis is zo lief," glimlachte ik.
  Mijn kin werd ruw beetgegrepen, nagels schuurden langs mijn keel. Een piepend geluidje verliet mijn lippen.
  "

  Jij schrijft echt goed.xD
  Ik heb al heeeeeeel veel goede stories gelezen als je wilt stuur ik het wel een keer in een prive berichtje. X

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen